Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez micz » poniedziałek, 10 maja 2004, 17:06

maciekd napisał(a):Oleksowicz Karnabal, a zwłaszcza Bełtowski do boksu! Totalne taryfiarstwo...

Oleksowicz-ciekawe jak byś jeździł w drugim sezonie startów w RSMP i pierwszym rajdzie RSMP w czteronapędówce. Miał zdobywać doświadczenie i dojechać-i dojechał.

Karnabal-dojechał cudem, awaria. Gdyby nie mechanicy od dytków to albo by się wycofali albo musieli do końca rajdu jechać z v max 120.

Bełtowski-zgadzam się w 100%. Powinien zająć się czymś innym. Staniszewski jego Skodą jeździł po kilku przejazdach tak, że mechanicy Bełta nie mogli uwierzyć, że to auto jeździ tak szybko. Stanik po kilkunastu minutach śmigał szybciej niż bełt po 3 latach jazdy tym wozem.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez 106xsi » poniedziałek, 10 maja 2004, 17:27

micz napisał(a):Stanik po kilkunastu minutach śmigał szybciej niż bełt po 3 latach jazdy tym wozem.

Staniszewski to jednak kierowca o kilka klas wyżej 8) . Też się zgadzam, że Bełtowski powinien zająć się czymś innym. Naprzykład naprawianiem swojej skody, bo jak wracałem z Elmotu to na autostradzie widziałem rozwaloną samą karoserie sZkody :D :D
106xsi
N3

Postprzez psz » poniedziałek, 10 maja 2004, 17:59

micz napisał(a):Gostek ze 40 parę lat, stał przy mostku i popijał gorzałę za wiśniowym vito? Jeżeli to ten to ma poważny problem. (...)

To chyba nie ten sam, ten, o ktroym pisalem, to byl chyba pierwszy safeciarz od startu OS "Sierpnice", mostek byl jakies 150 m nizej, moze sie przemiescil. Koles mial jakis kompleks czy co, ze taki "mondry" byl... :roll:
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez ZOWA » poniedziałek, 10 maja 2004, 19:55

nie chcial bym sie nazywac beltowski.marcin zyje pod straszna presja ojca.tak jak juz pisalem mial jezdzic ignisem ale ojciec zadecydowal ze ma byc subaru :roll:
ZOWA
A6

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » poniedziałek, 10 maja 2004, 20:07

Dołączymy się tutaj do tematu o Staniku....no no no! Gość-wiedzieliśmy już że jest agresor, ale to co pokazał na Elmocie to naprawdę KLASA!!! :shock: jego pzejazdy nie dość że były bardzo szybkie to jeszcze widowiskowe! KLASA!!!

Czy komuś z was też porysowali konkretnie auto na Walimiu?
Maniacy rajdowi w liczbie
N1

Postprzez piter306 » poniedziałek, 10 maja 2004, 20:46

W piątek chyba był jeszcze spokój, chociaż mówiłem do żony, że będą się sypać szyby. Ale się udało, nawet pomimo "egzotycznej" rejestracji i głośnikom na tylnej półce. A na sobotę, być może na całe szczęście, nie mogliśmy zostać. Ch... się robi ten kraj...
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 10 maja 2004, 20:52

ZOWA napisał(a):http://217.153.141.214/2004/mp3/elmot04/po_plucha.mp3
posluchajcie co mowi rysiek plucha :lol: :lol: :shock:

ja go w sumie pierwszyu raz w życiu słyszę ale wydaje mi się, że za trzeźwy to on nie był jak to mówił. szczególnie amorki i radary mnie rozwaliły no i te przeciążenia, a szczególnie w Tavrii.
!ADI!
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 10 maja 2004, 20:57

!ADI! napisał(a):
ZOWA napisał(a):http://217.153.141.214/2004/mp3/elmot04/po_plucha.mp3
posluchajcie co mowi rysiek plucha :lol: :lol: :shock:

ja go w sumie pierwszyu raz w życiu słyszę ale wydaje mi się, że za trzeźwy to on nie był jak to mówił

nie jestes sam :) mam takie same odczucia
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Alien » poniedziałek, 10 maja 2004, 21:08

Qrde, szkodliwe zmiany tempa jazdy :shock:
Rozumiem, ze najlepsze wyjscie to 15 km prostej, bo kierownica krecic nie trzeba i przekladnie sie nie zuzywa.
O policji Gemborys to samo mowil. Skandal. Ale moze lepiej ze stoja po krzakach niz by strzelac mieli. :?
Alien
A5

Postprzez tom k-b » poniedziałek, 10 maja 2004, 21:34

Ryszard - Pluszard to już klasyka rajdowych tekstów :D

Alien napisał(a):Ale moze lepiej ze stoja po krzakach niz by strzelac mieli. :?

Najlepiej jakby w domu siedzieli. Kiedyś na Kormoranie (96r) szukałem przed os-em miejsca do parkowania. Zobaczyłem że za mną napada (chyba) Wiesiek Stec ogniem. Chciałem się zapakować w luke między autami na którą fartem trafiłem, ale niestety. Nagle wyskoczył (z rowu) niebieski człowiek i przyblokował mnie swoją osobą z zupełnie dla mnie niezrozumiałych przyczyn. Lancer prawie wpadł w zaparkowane auta a ja uciekając załatwiłem o kamień felgę. Dostałem wtedy zjebkę od załogi. Po akcji poszedłem do mądrego pana w mundurze z uwagą że spowodował zagrożenie. Dostałem mandat ...... :shock:
tom k-b
N2

Postprzez Prezi » poniedziałek, 10 maja 2004, 22:16

Maniacy rajdowi w liczbie napisał(a):Dołączymy się tutaj do tematu o Staniku....no no no! Gość-wiedzieliśmy już że jest agresor, ale to co pokazał na Elmocie to naprawdę KLASA!!! :shock: jego pzejazdy nie dość że były bardzo szybkie to jeszcze widowiskowe! KLASA!!!

Czy komuś z was też porysowali konkretnie auto na Walimiu?

Niestety.Mam porysowany prawie caly bok.Tych aut bylo ponad 20.A policja umyła od tego rączki.Teraz strach do walimia jezdzic
Prezi

Postprzez maciekd » wtorek, 11 maja 2004, 01:11

micz napisał(a):Oleksowicz-ciekawe jak byś jeździł w drugim sezonie startów w RSMP i pierwszym rajdzie RSMP w czteronapędówce. Miał zdobywać doświadczenie i dojechać-i dojechał.

Karnabal-dojechał cudem, awaria. Gdyby nie mechanicy od dytków to albo by się wycofali albo musieli do końca rajdu jechać z v max 120.

Bełtowski-zgadzam się w 100%. Powinien zająć się czymś innym. Staniszewski jego Skodą jeździł po kilku przejazdach tak, że mechanicy Bełta nie mogli uwierzyć, że to auto jeździ tak szybko. Stanik po kilkunastu minutach śmigał szybciej niż bełt po 3 latach jazdy tym wozem.

OK, sorry. Niepotrzebnire wrzuciłem ich do tego samego worka. Faktycznie Karnabal i Oleksowicz nie wyglądali jeszcze tak dramatycznie. Chłopaki się jeszcze rozkręcą...
Jeśli chodzi o Bełtowskiego, to podtrzymuje swoją i dołączam sie do Twojej opinii... :?
maciekd
A6

Postprzez micz » wtorek, 11 maja 2004, 10:13

Maniacy rajdowi w liczbie napisał(a):Dołączymy się tutaj do tematu o Staniku....no no no! Gość-wiedzieliśmy już że jest agresor, ale to co pokazał na Elmocie to naprawdę KLASA!!! :shock: jego pzejazdy nie dość że były bardzo szybkie to jeszcze widowiskowe! KLASA!!!

Jakby każdy kierowca zrobił ponad 2500 km po podolsztyńskich lasach, w większości po sniegu, to wszyscy by tak latali.
No i ma chłopak talent...a smiga tak, że Karina, jego pilotka powiedziała mi, że chyba będzie zamykac oczy :)
Podejżewam, że gdyby nie 3 kapcie i zajechanie wszystkich opon jakie miał ze soba na rajdzie i koniecznośc jazdy na mocno zużytych to Mucha miał by ciepło.
A jakby stanik wsiadł do 106 Maxi to widzielibyśmy go w pierwszej 5
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Mroowa » wtorek, 11 maja 2004, 13:48

Nie znam Pluchy dobrze :) wiem że kiedyś jeździł i w MP teraz tą TAVRIĄ śmiga ale co do krytyki rajdu to on powinien być ostatnią osobą która się udziela na ten temat nie rozumiem tego człowieka wszystko mu nie pasuje, to odcinki to Policja. Policja ma to do siebie że zawsze szukają łatwego chleba i to się chyba nigdy nie zmeni a to co on się tłumaczy że przekroczył o 17 km/h prędkość to niech ma pretensje do siebie to w końcu on przekroczył Policja go nie holowała z większa prędkością. Ja osobiście na Elmocie widzialem dużo Policji ale w nieoznakowanych samochodach.

Jeszcze to stwierdzenie że może się a Polskim nie pojawić bo kara 1000zł wiedział co robi :) a mi osobiscie to tam rybka czy pojedzie czy nie ludzie tylko czekają co niektórzy żeby wechikuł przejechał i tyle. A on dość że turystycznie jedzie to jeszcze mu wszystko nawala :) tak to jest jak ma sie niedoinwestowany samochód :))))) hehehehe :D :D :D
Mroowa
S2000

Postprzez michal_wrc » wtorek, 11 maja 2004, 16:30

michal_wrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP