Ja tam Barbarę wspominam hmm tak sobie

Moderator: SebaSTI
Mroowa napisał(a):Eeee tam na Bemowie nikogo nie wyzywał, ale za to poznawał hehe
Gucio napisał(a):
Szczerze?
Chyba najfajniejsza galeria jaką widziałem do tej pory z tegorocznej Barbórki
Wszystkie jakieś takie niezbyt są... a tutaj proszę
Skromnie i do rzeczy
Podoba się!
Jakim sprzętem focisz?
piter_1600 napisał(a):Kajto:
"- Do Warszawy przyjechałem z inną myślą. Mój start potraktowałem jako dedykację dla tych wszystkich, dzięki którym mogę realizować swoją pasję. Dla mechaników, którzy przygotowywali nam "miśka" przez cały rok, sponsorów, którzy kiedyś mi zaufali i kibiców, bez których to wszystko nie miałoby przecież żadnego sensu. Na długo zapadnie mi w pamięci Karowa i fantastyczne reakcje widzów na nasze wysiłki, by ich nieco pobawić. Jazda wśród nich "na luzie" to naprawdę czysta przyjemność i duża satysfakcja."
Szkoda, że nie wszyscy podchodzą z takim nastawieniem do Karowej.
Booogi napisał(a):piter_1600 napisał(a):Kajto:
"- Do Warszawy przyjechałem z inną myślą. Mój start potraktowałem jako dedykację dla tych wszystkich, dzięki którym mogę realizować swoją pasję. Dla mechaników, którzy przygotowywali nam "miśka" przez cały rok, sponsorów, którzy kiedyś mi zaufali i kibiców, bez których to wszystko nie miałoby przecież żadnego sensu. Na długo zapadnie mi w pamięci Karowa i fantastyczne reakcje widzów na nasze wysiłki, by ich nieco pobawić. Jazda wśród nich "na luzie" to naprawdę czysta przyjemność i duża satysfakcja."
Szkoda, że nie wszyscy podchodzą z takim nastawieniem do Karowej.
Chwała Kajto i Małemu, że zrobili dobre show. Ale zastanówcie się, gdyby wszyscy z 30 zawodników kręcili się wokół beczki po 15 razy, to chyba stałoby się to nieco monotonne.
W tym roku karowa wypadała naprawdę super. Ci, którzy nie mieli już o co walczyć dali show. Ci, którzy mieli jeszcze o co jechali na czas. I niech tak będzie co roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości