Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez solota_RallyPL.com » poniedziałek, 10 gru 2007, 11:42

co do tego stania na przyczepie to raczej nie ma czym się chwalić, bo była ona przeznaczona jedynie dla mediów i dzięki Tobie mógł byc przerwany oes
JANUSZ KULIG 1969-2004
RICHARD BURNS 1971-2005
MICHAEL PARK 1966-2005
COLIN MCRAE 1968-2007

"Forever in Memory"
solota_RallyPL.com
A5

Postprzez rallyholic » poniedziałek, 10 gru 2007, 12:06

Barbórka generalnie bardzo fajna, dużo się działo. Nie rozumiem zachowania "kibiców" stojących przy beczce na Karowej. Skandowali "Janusz Kulig" , by za chwilę rzucać wulagaryzmy pełną japą. Chyba im wóda resztki mózgu wypaliła!. "Tak się bawi Kraków" - gorzej niż żenada.
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez bietka » poniedziałek, 10 gru 2007, 12:11

solota_RallyPL.com napisał(a):co do tego stania na przyczepie to raczej nie ma czym się chwalić, bo była ona przeznaczona jedynie dla mediów i dzięki Tobie mógł byc przerwany oes

...nie tylko dla mediów, ale także dla organizatora, dlatego się załapałam :)
Kulig, to był gość!!
bietka
N1

Postprzez Mars » poniedziałek, 10 gru 2007, 12:59

Moja 6 Barbórka i z roku na rok coraz lepiej :)
Podwójnie jechany zerań to był strzał w dziesiątke :)
Pierwszy przejazd to prawy nawrót po długiej prostej. Maluchy to szok, mega podbicia, czerwony sej którym na codzień jezdzi Ochocki (na barbarze jechał chyba Sawicki) to w ogóle kosmos, niby podbicie, a on sie mega wyhopił :lol: Dalej Melon postanowił polecieć prosto, bo po co skręcać :lol: A szoł zrobił kolega Czech ... nie wiadomo czy specjalnie czy nie, obrócił się i wykręcił piekne bączki dla kibiców :) Najwieksza bomba to Stec :shock: :shock: :shock: ... a zaraz za nim Nivette :shock:
Drugi przejazd to prawy z kamieniami na wyjściu ... nie jeden kierowca dopuścił sie uślizgu tylnej osi ( Stec :shock: :shock: :shock: ) a Ariel Piotrowski nad nim nie zapanował i lekko zadzwonił.
Karowa ... nie jestem prawdziwym kibicem wg. niektórych i nie zapłaciłem 100zł za trybune, nie jestem prawdziwym kibicem, bo stałem ponad 3h i grzałem miejsce :lol: Miejscówka wypas, wjazd pod wiadukt. Jednak nawierzachnia była tak przyczepna, ze widowisko sprzed roku czy dwóch nie mogło być powtórzone. Jednak i tak zawodnicy się pieknie składali ... tak tak ... Stec :shock: :shock: :shock:
Kłotni o Hołku i Kuzaju nie czytałem, ale za pewne była załosna.
Do zobaczenia za rok na 46 Rajdzie Barbórka :D
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Loeb1987 » poniedziałek, 10 gru 2007, 14:05

a co wypadku Ptaszka to plama oleju była z auta Czopika
Loeb1987
A6

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 10 gru 2007, 14:28

Mars, no to kwitnęliśmy razem przez te 3 godziny w tym miejscu :lol: :lol: :lol:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez KKoza » poniedziałek, 10 gru 2007, 16:48

rallyholic napisał(a):Nie rozumiem zachowania "kibiców" stojących przy beczce na Karowej. Skandowali "Janusz Kulig" , by za chwilę rzucać wulagaryzmy pełną japą

"Rzucanie mięsem" w stronę fotoreporterów i panów z tv też nie było chwalebne...
http://www.kamilkoza.pl Obrazek
KKoza
N2

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 10 gru 2007, 18:25

KKoza napisał(a):
rallyholic napisał(a):Nie rozumiem zachowania "kibiców" stojących przy beczce na Karowej. Skandowali "Janusz Kulig" , by za chwilę rzucać wulagaryzmy pełną japą

"Rzucanie mięsem" w stronę fotoreporterów i panów z tv też nie było chwalebne...

...jak mi za plecami zaczął na Hołka krzyczeć coś jakiś buc podpity to szybko został sprowadzony do pionu, dostał trzy szybkie teksty ode mnie i się zamknął, a tez strugał kozaczka wielkiego.
Fakt faktem alkohol sprzyja takim zachowaniom, a nie zapominajcie, że lwia część fanów to byli miejscowi-przypadkowi "kibice" (nie obrażając ludzi z Warszawy którzy przyszli obejrzeć rajd) więc mogło się zdarzyć... Trzeba było ich wyprostować a nie biadolić teraz na forum moi drodzy:)
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Beret » poniedziałek, 10 gru 2007, 20:31

cogonieznajom, na barbrke rzadko przychodza przyadkowi i stoja 3 godziny zeby na rajd popatrzec ;)
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Szambelan » poniedziałek, 10 gru 2007, 21:46

Cogonieznajom napisał(a):...jak mi za plecami zaczął na Hołka krzyczeć coś jakiś buc podpity to szybko został sprowadzony do pionu, dostał trzy szybkie teksty ode mnie i się zamknął, a tez strugał kozaczka wielkiego

O kurde mol, jesteś niezły, mogę autograf?
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez chodek » poniedziałek, 10 gru 2007, 22:35

Poproś o taki na klate.
C20XE
chodek
A6

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 10 gru 2007, 22:59

:lol: :lol: :lol:
oj chłopaki chłopaki :)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 11 gru 2007, 01:43

po prostu mówie jak jest. ja np.nie toleruje buractwa i szpanerstwa podczas rajdu i w miarę możliwości (o ile potencjalna "ofiara" nie jest ode mnie większa dwa razy :lol: :wink: ) kończę działalność takiego denata zanim dojdzie do nieszczęścia - albo tekstem po którym gościu pali sie ze wstydu i znika, albo krótkim "spierd@laj!" :wink:
To się tyczy zarówno podpitych "niezniszczalnych" kiboli jak i nie umiejących dopingować w kulturalny sposób osiołków, którzy wyglądają jak pajac na wycieczce a nie kibic rajdów samochodowych!

Moja poprzednia wypowiedź tyczyła się właśnie takiego zachowania :) Zainteresowanym daje po buziaku i pozdrawiam hahahaha :twisted: Autografy były na porajdowej imprezie w klubie Maska :wink:
Cogonieznajom
A6

Postprzez chodek » wtorek, 11 gru 2007, 13:46

Noo stary walisz słowem lepiej niż Chuck Norris z półobrotu :lol:
C20XE
chodek
A6

Postprzez Sylwek_GSi » wtorek, 11 gru 2007, 13:50

cogonieznajom dobrze gadasz polać mu :!:
Sylwek_GSi
A5

Poprzednia stronaNastępna strona