Moderator: SebaSTI
qbus napisał(a):kakao --> ja jeszcze nie dostałem raportu że sms dostarczony a już dostałem przywitanieNawet smsa nie zdąrzyłem skasować!
kakao napisał(a):marcin chyba troszeczkę przesadzasz,
weź pod uwagę że w necie masz wyniki po kolejnych zawodnikach tu trzeba odczekać min 4 min aż pierwsza czwórka dotrze do mety (zakładając że osiągną taki sam czas i tylko pierwsza czwórka będzie się liczyć w walce o czołowe lokaty)
pomyśl że chcąc podać kolejność na oesie i po nim, np. w gr.N to trzeba poczekać aż do mety dotrą wszystkie lancery, wprowadzić to do kompa i rozesłać do całkiem sporej liczby osób.
ja jestem bardzo zadowolony
jedyne co bym ewentualnie jeszcze dodał to pełne info o przygodach i opuszczeniu trasy, ew. awariach (może za dodatkową opłatą - bo to już większy problem, jeżeli chodzi o szybkie pozyskiwanie takich informacji)
Tomi_OL napisał(a):hmm.zawsze komuś bedzie nie pasić. Robiłem to na KORMORANIE. Naprawdę jest sporo pracy, nie ma miejsca na pomyłkę, problemy z łącznością.. itp..itd. MYŚLĘ ŻE BYŁO SPOKO JAK NA 1-WSZY RAZ tj. Rzeszowski tzn. czas doręczania smsów. (Było na POLSKIM ale tylko dla mediów i VIPÓW. Jesteśmy w fazie testów, cieszy to że większości się podoba.............zresztą co się bede rozpisywał hehe. Chłopaki dają z siebie wszystko POOZDRAWIAM, FKK-OLSZTYn i wszystkich z serwisu p.Górskiego.
nie jadę na rajd. tylko do pracy................
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości