Szybciej od fal radiowych=Rajdowy Serwis SMS Michelin

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez kakao » wtorek, 2 wrz 2003, 16:02

ja też już aktywowałem
na rzeszowskim byli szybcy i chyba tak będzie i teraz bo przywitali mnie jakieś 5 sekund po wysłaniu smsa
kakao
N3

Postprzez qbus » wtorek, 2 wrz 2003, 16:19

kakao --> ja jeszcze nie dostałem raportu że sms dostarczony a już dostałem przywitanie :) Nawet smsa nie zdąrzyłem skasować!
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez marcin » wtorek, 2 wrz 2003, 18:58

qbus napisał(a):kakao --> ja jeszcze nie dostałem raportu że sms dostarczony a już dostałem przywitanie :) Nawet smsa nie zdąrzyłem skasować!

No z przywitaniem są szybcy :wink: Gorzej z resztą. Na rzeszowskim śledziłem parę OS-ów w wynikach online na necie i serwis Górskiego na serio nie był szybki. Średnio po 10-15 minutach opóźnienia dochodziły wyniki a moim zdaniem to cholernie długo jak na tak "profesjonalny" serwis sms. Jedyna zaleta tego serwisu to jego cena.
marcin
A5

Postprzez wartek » wtorek, 2 wrz 2003, 20:22

jak jest sie poza domem bez dostepu do netu i bez harmonogramu to te 20min w ta czy w ta to mala roznica ;)
wartek
N2

Postprzez Tomi_OL » środa, 3 wrz 2003, 12:16

W środku odcinka n ie każdy ma internet.

CORAZ WAS WIĘCEJ :) fajnie extra. zapraszam resztę do zabawy. REKLAMUJCIE. pozdrawiam :)
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez kakao » środa, 3 wrz 2003, 14:36

marcin chyba troszeczkę przesadzasz,
weź pod uwagę że w necie masz wyniki po kolejnych zawodnikach tu trzeba odczekać min 4 min aż pierwsza czwórka dotrze do mety (zakładając że osiągną taki sam czas i tylko pierwsza czwórka będzie się liczyć w walce o czołowe lokaty)
pomyśl że chcąc podać kolejność na oesie i po nim, np. w gr.N to trzeba poczekać aż do mety dotrą wszystkie lancery, wprowadzić to do kompa i rozesłać do całkiem sporej liczby osób.
ja jestem bardzo zadowolony
jedyne co bym ewentualnie jeszcze dodał to pełne info o przygodach i opuszczeniu trasy, ew. awariach (może za dodatkową opłatą - bo to już większy problem, jeżeli chodzi o szybkie pozyskiwanie takich informacji)
kakao
N3

Postprzez marcin » środa, 3 wrz 2003, 16:55

kakao napisał(a):marcin chyba troszeczkę przesadzasz,
weź pod uwagę że w necie masz wyniki po kolejnych zawodnikach tu trzeba odczekać min 4 min aż pierwsza czwórka dotrze do mety (zakładając że osiągną taki sam czas i tylko pierwsza czwórka będzie się liczyć w walce o czołowe lokaty)
pomyśl że chcąc podać kolejność na oesie i po nim, np. w gr.N to trzeba poczekać aż do mety dotrą wszystkie lancery, wprowadzić to do kompa i rozesłać do całkiem sporej liczby osób.
ja jestem bardzo zadowolony
jedyne co bym ewentualnie jeszcze dodał to pełne info o przygodach i opuszczeniu trasy, ew. awariach (może za dodatkową opłatą - bo to już większy problem, jeżeli chodzi o szybkie pozyskiwanie takich informacji)

No nie wydaje mi się abym przesadzał. Te 10 - 15 minut spóźnienia liczyłem od momentu kiedy WSZYSTKIE samochody danej klasy ukończyły OS. Wiem że stojąc na OS-ie każda wiadomość o wynikach jest na wagę złota :D tym bardziej za 1,22 zł za cały rajd :D ale gadanie że serwis górskiego jest szybki lub bardzo szybki to bzdury.
marcin
A5

Postprzez Tomi_OL » środa, 3 wrz 2003, 21:01

hmm. :) zawsze komuś bedzie nie pasić. Robiłem to na KORMORANIE. Naprawdę jest sporo pracy, nie ma miejsca na pomyłkę, problemy z łącznością.. itp..itd. MYŚLĘ ŻE BYŁO SPOKO JAK NA 1-WSZY RAZ tj. Rzeszowski tzn. czas doręczania smsów. (Było na POLSKIM ale tylko dla mediów i VIPÓW. Jesteśmy w fazie testów, cieszy to że większości się podoba.............zresztą co się bede rozpisywał hehe. Chłopaki dają z siebie wszystko POOZDRAWIAM, FKK-OLSZTYn i wszystkich z serwisu p.Górskiego.

:( nie jadę na rajd. tylko do pracy................
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez sumo » środa, 3 wrz 2003, 21:19

Tomi, na jakim oesie bedziesz?
sumo
N4

Postprzez marcin » środa, 3 wrz 2003, 22:38

Tomi_OL napisał(a):hmm. :) zawsze komuś bedzie nie pasić. Robiłem to na KORMORANIE. Naprawdę jest sporo pracy, nie ma miejsca na pomyłkę, problemy z łącznością.. itp..itd. MYŚLĘ ŻE BYŁO SPOKO JAK NA 1-WSZY RAZ tj. Rzeszowski tzn. czas doręczania smsów. (Było na POLSKIM ale tylko dla mediów i VIPÓW. Jesteśmy w fazie testów, cieszy to że większości się podoba.............zresztą co się bede rozpisywał hehe. Chłopaki dają z siebie wszystko POOZDRAWIAM, FKK-OLSZTYn i wszystkich z serwisu p.Górskiego.

:( nie jadę na rajd. tylko do pracy................

Nie no mi pasuje :D Chętnie aktywuję serwis na rajd Śląski :!: :D
Jeżeli cena zostanie taka sama lub niewiele większa to myślę że na każdy rajd będziecie mieć full ludzi bo 1,22 zł za cały rajd to prawie jak za friko :D
marcin
A5

Postprzez SariS1.4 » piątek, 5 wrz 2003, 11:28

O! A mi wysyłaja wyniki ze ślaskiego choc wcale za to nie placilem/zamawailem :)
SariS1.4
N1

Postprzez krzychd » piątek, 5 wrz 2003, 12:08

Chłopaki dostajecie SMS-y? Bo ja nie.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Glitol » piątek, 5 wrz 2003, 12:54

Nie mam SMS-ów :!: :!: :!:
Już po 2 pełnych i 3 prawie a ja jeszcze nie dostałem żadnego SMS-a.
Glitol
A5

Postprzez krzychd » piątek, 5 wrz 2003, 12:56

CO sie dzieje z tym serwisem?
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Arti » piątek, 5 wrz 2003, 13:07

Jak tez nie mam smsów. Musiało cos nawalić moze. Mysle ze ktos wreszccie napisze jakies oswiadczenie na glownej stronie michelin.pl lub autoklub.pl
Arti
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP