Moderator: SebaSTI
golden napisał(a):czy ja wiem? ze dwa dni??? panowie - w WRC nie bedzie mapek bo co to za sens drukowac mapki na 1 miesiac przed rajdem - z wiadomych mi informacji - mapki nie sa "rozdawane" i malo osob wie o nich - i dobrze - i prawdopodobnie po raz pierwszy w sezonie unikniemy nielegalnego zapoznania - bo mapy beda opublikowane za kilkanascie dni dopiero (i slusznie) wiec musicie jeszcze poczekac - oesy sa nowe i niektorzy delikwenci nie beda jezdzic na pamiec tylko na opis i pewnie wyniki rajdu moga byc zaskakujace
rav napisał(a):
To ze nie ma mapek wcale nie przeszkadza zawodnikom w treningu. Maja wszystkie odleglosci i miejsca PKC. To wystarczy zeby wiedziec gdzie beda OS-y. A te ze nie wiedza gdzie bedzie stala szykana, albo z ktorej strony objechac jakas wysepke to nie wazne. Nawet jesli do konca nie beda wiedzieli w ktora strone skreca OS to przetrenuja obydwa warianty.
rav napisał(a): Mnie ciekawi czy na tych terenach jest wogole jakas hopa.
rav napisał(a):Czy myslisz ze jest jakimkolwiek problemem przejechac wszystkie szutrowe drogi w promieniu 10km od Szerominka. OS ma niecale 15km dlugosci i wiadomo ze idze na polnocny zachod (od wschodu jest Plonsk, i droga na Gdansk, a od poludnia droga na Bydgoszcz.
(...)
Ja obstawiam ze meta jest kawalek za nowym miastem, bo tak wynika z kilometrow do serwisu. Na dokladnej mapie widac ze jest tam sporo drog szutrowych.[/list][/code]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości