Ciekaw jestem,czy będą goście z zagranicy,z czeskimi załogami chyba ciężko będzie,bo mają Kopną w tym samym czasie.
Moderator: SebaSTI
Marek Kisiel napisał(a):Co do otwierania odcinków pomiędzy przejazdami to jest taka szansa ale wszystkim będziemy sterować z CKR nie chciałbym tutaj deklarować, że otworzymy, a nie uda się bo obsunie się odcinek. Ale założenia są takie, że otwieramy.
Co do przecieków z listy zgłoszeń to jestem lekko załamany bo RSMP 39 a RPP 41 wiem z rozmów z kilkoma zawodnikami, że jeszcze coś się doklei do listy ale jest słabo.
Jeśli chodzi o zawodników zagranicznych to mimo wielu rozmów i starań naszego "wysłannika" Nikosa zgłosiła się jedna załoga z Niemiec. W dużej mierze problemem był konflikt terminów rajdów u naszych sąsiadów w Niemczech - Turingena, a w Czechach również w tym terminie eliminacja rallysprintu.
No cóż robotę robimy dalej, bo jest komu startować więc ZAPRASZAM by było komu kibicować.
Pozdrawiam!
Marek Kisiel napisał(a):Odcinki zamykane będą na 1,5 godziny przed startem pierwszego zawodnika, ale musicie mieć Państwo świadomość, że jeśli coś się poprzesuwa to może się okazać, że kolejny odcinek będzie szedł bez przerwy na jego otwarcie i tym sposobem jest ryzyko pozostania na drugi przejazd.
PsoR napisał(a):Panie Marku, do odcinka Zabobrze, załogi startują w normalnej czy odwróconej kolejności?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości