I słuszna uwaga fotoradar dziwnie zamontowany w słupku jest często aktywny w Karpaczu nawet mój tato podczas rajdu się o tym przekonał. Cóż wszędzie to zmora ale w Karpaczu zmora jest ciekawie ukryta

Moderator: SebaSTI
szakal222 napisał(a):witama ja mam pytanko do Pana Marka K. czy os czernica bedzie lecial w tym roku ? a jak tak , to w jakiej konfiguracji ? jak z popprzednich lat ? i czy w gore , czy w dol miejscowosci , bo miejsce bylo niezle kupe fajnych ratowan, chopka, no i ta pechowa polowka co sciela slup telefoniczny
Marek Kisiel napisał(a):(bardzo motywujące są takie głosy, że mimo utrudnień ludzie chcą rajd cieszę się, że mam przyjemność mieszkać na tym terenie, a nie gdzieś w Małopolsce![]()
Hubertos napisał(a):Chodzi o to, że Krakowski, czy Subaru miały kiepską organizację, a ludność miejscowa, nie była pozytywnie nastawiona do rajdu. Nikt tu nie obraża Małopolski.
Krzysiek_WrC napisał(a):Hubertos napisał(a):Chodzi o to, że Krakowski, czy Subaru miały kiepską organizację, a ludność miejscowa, nie była pozytywnie nastawiona do rajdu. Nikt tu nie obraża Małopolski.
Z ludnością się nie zgodzę, działacze i organizator owszem, ciała dał na całej linii, ludność natomiast nie do końca, owszem były przypadki, np, tragicznego zabicia dziecka w Gdowie na pasach co powiązano niestety z Rajdem ( mowa o dużo wcześniejszej edycji...) ,ale nie było aż nad to tragicznie pod tym względem. Krakowski to raczej wyleciał przez samą organizację ( organizatora), niestety....
Niestety tymi słowami pana Marka poczułem się obrażony i zapewne nie tylko ja, bo na forum jest jeszcze kilkanaście osób z Małopolski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość