Moderator: SebaSTI
MSG Racing napisał(a):To jest nie samowite żeby 3krotny Mistrz kraju nie mógł znaleźć budżetu. Może to dlatego, że jest Francuzem a nie polakiem ale obawiam się, że akurat nie o to chodzi.
martin.h napisał(a):MSG Racing napisał(a):To jest nie samowite żeby 3krotny Mistrz kraju nie mógł znaleźć budżetu. Może to dlatego, że jest Francuzem a nie polakiem ale obawiam się, że akurat nie o to chodzi.
A może ma wyższe ambicje ?
Jarek55511 napisał(a):Pasti napisał(a):A Virnik odzyskał już licencje ? Ciekawe czym się zjawi, wydaje mi się, że jego Buma poszła do Niemiec ... Ciekawe kto obsłuży fiestę Kołtunowi skoro Sołek jedzie na ME ...
Virnik zbudował już nowa Bmke:)
chicken89 napisał(a):Jarek55511 napisał(a):Pasti napisał(a):A Virnik odzyskał już licencje ? Ciekawe czym się zjawi, wydaje mi się, że jego Buma poszła do Niemiec ... Ciekawe kto obsłuży fiestę Kołtunowi skoro Sołek jedzie na ME ...
Virnik zbudował już nowa Bmke:)
Virnik jeszcze nie zbudował nowego auta, ale jest ono w trakcie budowy w Świdnicy;). Wszystko jest na dobrej drodze że pojedzie Świdnicki:D
MSG Racing napisał(a):Sierra Cosworth gr.A była by super.
macneil napisał(a):No i gitara:) Oby tylko ta eMka byla bezawaryjna, to Virnik moze namieszac w pierwszej 10-tce...trzymam mocno kciuki:)
chrisro napisał(a):macneil napisał(a):No i gitara:) Oby tylko ta eMka byla bezawaryjna, to Virnik moze namieszac w pierwszej 10-tce...trzymam mocno kciuki:)
a włożą mu jakąś zwężkę? w końcu to ma więcej koni niż Lancer A-grupa...
RajducH napisał(a):http://rajdy.autoklub.pl/event/list/id/139 - lista na Elmot w 2005 roku, minęło 7 lat, a w rajdach jakby wieki
Andrzej napisał(a):Świetna wiadomość dotycząca Virnika. Obawiałem się, że już nie powróci na OSy. Ktoś wie co z Tomaszczykiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości