Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Yaro » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:00

Po pierwsze to nie mow do mnie synku, bos nie jest moim kolega. Po drugie - ja zauwazylem ze tu sie robi syf i obora to zaczalem tego miejsca unikac. A ze kiedys sie mi tu podobalo to jeszcze zdarzy mi sie tu zagladnac, ale goscie jak Ty coraz bardziej mi to forum obrzydzaja. A co do tłuka to przyganial kociol garnkowi.
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez *fly* » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:01

twoim tokiem rozumowania: skoro piszesz takie ... to sam jestes ...!! skoncz juz bo jestes zalosny!
*fly*
A5

Postprzez Kubus » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:02

Panowie... uspokujcie sie

subareK-wrzuc troche na luz bo przesadzasz!Przypominam CI ze to nie komentarze onetu.
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Schumi03 » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:12

Myślę, że pora powiedzieć EOT... A po koledze Albercie płakać nie będziemy - po poziomie jaki pokazał swoim postem - żadna strata. Najlepiej niech zabierze ze sobą swego kolegę z Zambrowa. Co sie dzieje na tym forum... :?
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez 106xsi » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:24

Rany, gdzie jest admin :? !!! Prawie dwie strony się już kłucą i nic.
106xsi
N3

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:45

Yaro napisał(a):Po pierwsze to nie mow do mnie synku, bos nie jest moim kolega. Po drugie - ja zauwazylem ze tu sie robi syf i obora to zaczalem tego miejsca unikac. A ze kiedys sie mi tu podobalo to jeszcze zdarzy mi sie tu zagladnac, ale goscie jak Ty coraz bardziej mi to forum obrzydzaja. A co do tłuka to przyganial kociol garnkowi.

Jasne SYNKU :) z cała pewnościa nie jestem twoim kolegą i nigdy nie bede :(. Obora :) synu hehehe sam ja zrobiłes, a teraz uciekasz od tego ?
Mogę ci przypomniec twoje oborniane teksty :) Chcesz?????
Fly :) nawet nie masz pojecia, jakim żałosnym jestes człowiekiem :) Swimi tekstami tak bardzo to eksponujesz, że nie sposób nie zauważyć :)
A tak naprawdę :) moze jedem z drugim, tak zacznie myśleć, ze jego teksty tutaj, sa tak nieiwle wartte, że może warto pomyśleć o prawdziwym życiu :)
Do pracy synkowie :) Pieprzyc umie każdy błehehehehehhe nawet ja :). A kto umie cokolwiek zrobić ????????????????????????????????????????
subarek
N2

Postprzez *fly* » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:50

skoro uwazasz te forum za obore to co tu robisz?? nikt cie na sile nie trzyma!! wy********
*fly*
A5

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 23:58

Tez się zastanawiam :) heheheh co z taklimi cwokami robie :) Mam jednak nadzieje, że większość z forumowiczów, to normalni ludzie ! Nie sa podobni do ciebie !!!!!!!!!!!
subarek
N2

Postprzez mtr » wtorek, 19 paź 2004, 00:04

Subarek: masz racje! Wiekszosc forumowiczow to normalni ludzie i powoli maja juz dosc twoich obelg i docinek o wszystko. Daj sobie na wstrzymanie. Sam się weź do roboty, tak jak to piszesz innym. Bo narazie to robisz rekordy w nabijaniu sobie postow. Tylko po co? Po co nam czytac kolejny post w stylu: "Ludzie! rece opadaja, jacy wy jestescie". A jaki ty jestes? Zacznij reforme od siebie. Powodzenia.

Amen.

Juz sie wiecej nie wdaje w dyskusje z subarkiem bo nie widze sensu. Proponuje wszystkim to samo.

pozdrawiam "normalnych"

mtr
http://www.akzamkowy.org
tlen: rally-3qpl@tlen.pl
gg: 4517826
mtr
N3

Postprzez ZOWA » wtorek, 19 paź 2004, 00:11

prosze moderatora jesli jest choc odrobine wyrozumialy dla reszty forumowiczow o bananki dla tego uzytkownika.chyba cala reszta forum sie podpisze pod moja petycja(chodzi o uzytkownika subarek
Ostatnio edytowano wtorek, 19 paź 2004, 00:12 przez ZOWA, łącznie edytowano 1 raz
ZOWA
A6

Postprzez PawelRally » wtorek, 19 paź 2004, 00:12

Mtr mas racje z tym człowiekiem (o ile go można tak nazwać) nie da się normalnie swoich spostrzerzeń na temat rajdów. Zawasze ciebie pojedzie chociaż masz racje i tak to odwróci że ty stajesz się winnym nie on :evil: Siedzi gdzieś w necie i grypsów szuka żeby tylko wyglądało że jest inteligentny haha :twisted: Też sobie go odpuszczam i nie zamierzam się z tym niezreformowanym człowiekiem gadać bo jeszcze przejme jego debilne nawyki :?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez PawelRally » wtorek, 19 paź 2004, 00:15

ZOWA napisał(a):prosze moderatora jesli jest choc odrobine wyrozumialy dla reszty forumowiczow o bananki dla tego uzytkownika.chyba cala reszta forum sie podpisze pod moja petycja(chodzi o uzytkownika subarek

ZOWA ja się pierwszy podpisuje pod tym :!: Precz z tym zwierzem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Rajdy wporzO!
PawelRally
A6

Postprzez subarek » wtorek, 19 paź 2004, 01:15

To nawet miłe :) Żeby takie ćwoki potrrafiły zrozumiec, że nie mają możlowości pofiglowac błehehehehehe a jedyna mozliwość, to poprosic moderatora o zbanowanie. Wiecie co :) Nie mam ochoty poniżać się do waszego poziomu. Mam tez wilka nadziję, że polskie rajdy szlak trafi, bo z takimi kibicami, musi sie to zdarzyc :( Może zdarzy się, że kiedyś w dobrych czasach, bedzie tak jak byłokiedyś. Mam nadziję i goraco wam tego życze, byscie zostali prawdiwymi kibolami Legii lub Polonni W-wa. To wasze miejsce kobole :( Aż żal, że tacy ludzie kręca sie przy naj[iękniejszym sporcie :(
subarek
N2

Postprzez PawelRally » wtorek, 19 paź 2004, 01:28

Mam wielki żal że taki jak ty się interesuje najlepszym sportem :!: Subarek powiedz szcerze co ci daje że na każdym topicu każdego obrażasz i denerwujesz to nie jest normalne :!: Jest to bardzo dziwne nie śądzisz :?:
Rajdy wporzO!
PawelRally
A6

Postprzez *fly* » wtorek, 19 paź 2004, 05:50

dobra idz juz leczycz swoje malutkie ego gdzie indziej!
*fly*
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP