hairpin napisał(a):chłopaki gdzie są te mapy? jak je odnaleźć?
Mapki są tutaj, przewiń stronę nieco w dół i już

http://www.rajdkarkonoski.pl/main.php?id=zawodnicy
Moderator: SebaSTI
hairpin napisał(a):chłopaki gdzie są te mapy? jak je odnaleźć?
zwibel napisał(a):
Zdj trzy nie wiem
Karkonoski 2000
Zdj. 1 Przesieka wjazd na mostek w kierunku Borowic.
misiek_wrc napisał(a):
Witam!
Mam pytanie do osób bardziej zorientowanych. Może ktoś wskazać na mapkach, jeżeli te fragmenty OS-ów w tym roku wystąpią, gdzie one się znajdują? Chodzi mi o miejsca z filmu z 1:43 , 2:02 , 3:19 min.
Albo wskazać na mocne spadanie (miejsce gdzie mogą jechać na odcięciu )
Dzięki za pomoc
zwibel napisał(a):ODpowiedz Zdj. 1 i 2 Czernica OS1 miejsce gdzie stojąc na moście widzimy rajdówki wjezdzające do wsi i obracając sie po ok 15 sek widzimy tą samą rajdówke na małej hopie(tylko raczej na moście teraz bedzie koperta) i odwrotnie jak na zdjęciach tym razem jedziemy.
adamt napisał(a):zwibel napisał(a):ODpowiedz Zdj. 1 i 2 Czernica OS1 miejsce gdzie stojąc na moście widzimy rajdówki wjezdzające do wsi i obracając sie po ok 15 sek widzimy tą samą rajdówke na małej hopie(tylko raczej na moście teraz bedzie koperta) i odwrotnie jak na zdjęciach tym razem jedziemy.
Czy za mostkiem wyglądało to tak ?
Szambelan napisał(a):Panowie wielka prośba!!!!!
Mógłby ktoś podać współrzędne GPS na miejsce z pierwszej fotkiJade na ten rajd pierwszy raz i prosze o pomoc pliiisssss
Szambelan napisał(a):Panowie wielka prośba!!!!!
Mógłby ktoś podać współrzędne GPS na miejsce z pierwszej fotkiJade na ten rajd pierwszy raz i prosze o pomoc pliiisssss
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości