Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a):Co do samego warszawskiego to owszem jhak padlo stwierdzenie ze w 2001 roku rajd ten byl emocjonujacytu sie absolutnie zgadzam, ale panowie ktory rajd w 2001 roku nie byl emocjonujacy? conajmniej 5 wurcow to bylo i co ogladac:) a wiec patzrac logicznie to od tego kto jedzie iczym duzej mierze zalezy jak dobry bedzie rajd:)
w sumie to jak mialem 5 lat to latalem po rajdach;)tzn moze okreslenie za malolata jest nie stosownym okresleniem.ale okreslenie kiedy holowczyc byl u szczytu swej kariery.golden napisał(a):no ciekawe kto)) podaj nikami hahaaa banan chyba wtedy mial z 5 lat hehe
ZOWA napisał(a):o co mi chodzi??to ty zaczales kalkulacje robic i pisac o nie jezdzeniu na mp.ja pomagam ci tylko zebys wybral opcje kozystniejsza dla ciebie.
mam już swoje lata i rozumek "troszku" większy niż przeciętny miś, ale dzięki za pomoc, lecz wolałbym żebyś dokładniej czytał to co piszęja pomagam ci tylko zebys wybral opcje kozystniejsza dla ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości