Rajd Kormoran Rajdem Polski??

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez karcin » poniedziałek, 30 sie 2004, 12:23

rak818 napisał(a):a w 2006 dzięki Panom z PZM w RSMP trzy eliminacje w ciągu jednego miesiąca

A co to ma znaczyć? że 3 eliminacje MP będą w jednym miesiącu? hehe jak tak to życze im powodzenia teraz w tym roku mówili że kalendarz jest źle ustawiony i niemogli dobrze aut przygotowac do nastepnych startów a co dopiero jak będą 3 eliminacje w jednym miesiącu naprawde niektórzy działacze mają nasrane w tych swoich łepetynkach i to ostro!!! Zabierają nam Polski na mazury niedługo to nam wszystko zabiorą bo tak dla nich najlepiej wkońcu zrobic rajd tam gdzie nieprzyjedzie dużo kibiców bo dla nich kibice to wrogowie i to smuci w tym pięknym sporcie :( ale miejmy nadzieje na polepszenie :D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez golden » poniedziałek, 30 sie 2004, 13:03

szkoda slow na wasze wywody
golden
A6

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 30 sie 2004, 13:19

Dalej tego nierozumiem. Jest oficjalna informacja na ten temat? bo ja nie widziałem więc poczekajmy, i pogadamy później.

No a jak nie to przeprowadzam się do Czech również może sobie stworzymy jakąś dzielnicę w Czechach na początek namioty a później Domki :lol:
Mroowa
S2000

Polski

Postprzez karcin » poniedziałek, 30 sie 2004, 14:48

SWRT hehe masz racje przeprowadzamy sie do Czech i już :) niebędziemy sie musieli przejmować :D
karcin
A6

Postprzez Tomi_OL » poniedziałek, 30 sie 2004, 16:22

mototom napisał(a):Jeżeli Rajd Polski będzie przeniesiony do Olszyna, to automatycznie nie będzie mógł być rundą ME, gdyż Mistrzostwa Europy mogą być rozgrywane wyłącznie po asfaltowych odcinkach. Kto wie, może w Olsztynie będzie rajd asfaltowy, bo są tam ku temu również idealne warunki.

No więc własnie o to chodzi że rajdy do ME mają być rozgrywane po luznych nawierzchniach ( asfalty też ) tak się dzieje nie tylko u nas, ale wszędzie. Chodzi o bezpieczeństwo.

Nic jeszcze do końca nie wiadomo.... :!: :!: :!:
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez maciekd » poniedziałek, 30 sie 2004, 20:39

karcin napisał(a):
rak818 napisał(a):a w 2006 dzięki Panom z PZM w RSMP trzy eliminacje w ciągu jednego miesiąca

A co to ma znaczyć? że 3 eliminacje MP będą w jednym miesiącu? hehe jak tak to życze im powodzenia teraz w tym roku mówili że kalendarz jest źle ustawiony i niemogli dobrze aut przygotowac do nastepnych startów a co dopiero jak będą 3 eliminacje w jednym miesiącu naprawde niektórzy działacze mają nasrane w tych swoich łepetynkach i to ostro!!! Zabierają nam Polski na mazury niedługo to nam wszystko zabiorą bo tak dla nich najlepiej wkońcu zrobic rajd tam gdzie nieprzyjedzie dużo kibiców bo dla nich kibice to wrogowie i to smuci w tym pięknym sporcie :( ale miejmy nadzieje na polepszenie :D

:?: :?: :?:

Ty karcin bez kitu jesteś jakiś... :? :? :?
maciekd
A6

Polski

Postprzez karcin » wtorek, 31 sie 2004, 16:46

maciekd a mógłbyś mi wytłumaczyć co ty do mnie masz? bo cie nierozumie w tym momencie powiedz mi o co ci chodzi bo ja zabardzo niewiem co ty odemnie chcesz chłopie!
karcin
A6

Postprzez tomi_kl » piątek, 3 wrz 2004, 00:05

Wszystkim zwolenikom Rajdu Polski w Olsztynie polecam ten link i wypowiedzi zawodników.

:arrow: http://www.rallypl.com/filmy_pl.php?id=kormoran

film relacja

Przecież stracimy przez to ME za taki brak bezpieczenstwa i fatalne zabezpieczenie. I nie mowcie Mi ze Kormoran jest cacy , bo bylem i widziałem. Nic rewelacyjnego-kopny piach i mega dziury,. Jedyny ss , który sie nadaje to "Finlandia".

Nie rozumiem tego.Rajd Polski powinien być Kłodzku. To tak jakby kazac organizowac Kormoran w Olsztynie po asfaltach.

Kormoran zawsze po szutrze , a Polski zawsze w Kłodzku i tyle.
Po co to zmieniać m ale widac ze Hołkowo-Gacowe-Bartosiowe lobby działa.

Ciekawe jak wypadnie AGAPIT jezeli chodzi o zabezpieczenie.
tomi_kl
A6

Postprzez Przemysław » piątek, 3 wrz 2004, 07:17

tomi_kl napisał(a):widziałem. Nic rewelacyjnego-kopny piach i mega dziury,. Jedyny ss , który sie nadaje to "Finlandia".

moze oesy sa rozryte przez nielegalki :wink: :wink: :wink:
Przemysław
N2

Postprzez maciekd » piątek, 3 wrz 2004, 12:18

Aby zobrazować ogrom problemu i wyrazić sprzeciw wobec organizowania rajdów po takich drogach zamieszczam mrożącą krew w żyłach scenę jaką udało mi się zarejestrować na tegorocznym rajdzie kormoran... :shock:
www.icpnet.pl/~bratos/ryszardpluchawopalach....wmv
:wink:
maciekd
A6

Postprzez solota » piątek, 3 wrz 2004, 16:16

mi sie pomysł ME na szutrze podoba, ale zeby byla polowa eliminacji na szutrze, bo teraz to jezdza spece od asfaltu i ogólnie nie ma uślizgów czy takich dramatów jak na szutrach :wink:
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez Wilu » piątek, 3 wrz 2004, 17:20

ale widzisz, w ME walczą auta s1600 o mistrzostwo i taki jest zamysł. jeśli zrobi się połowę eliminacji szutrowch to wykluczy się te auta z walki. dlatego me są poniekąd asfaltowe. musiały by powstać ME dla klas, co obniżyło by i tak słabą wartość samego mistzrostwa.

wydaje mi się, że ME pozostaną asfaltowe. pogłoski mówią o jeszcze o Rumunach, którzy chcą swój szutrowy rajd wprowadzić do kalendarza. i co
będzie 10 eliminacji 8 asfaltowych. napewno zobaczymy czołówkę u nas. Bronek przyjedzie, aby max 1 punkt zdobyć. bzdura.

po co psuć coś dobrego, zamiast dążyć do doskonałości.

Kormoran mnie nie przekonuje. za dużo z tym rajdem związanego "ale"
Wilu
N4

Postprzez Kisiel » piątek, 3 wrz 2004, 22:14

A tak co do bezpieczeństwa POLSKIEGO na szutrach w Olszytnie, to hmm wydaję mi się że powinno się ono zmienić bo pewnie też dalej dyrektorem rajdu POlski były dalej p. Grzegorz Gac i to on by tym wszystkim zarządzał więc pewnie zadbał by o takie samo zabezpieczenie jak na Polskim w Kłodzku
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Wilu » sobota, 4 wrz 2004, 03:55

i mam tu ochotę taki okrutny żarcik - bez urazy ....

jak by gac zarządzał to by kurw....cze monte carlo nie było........
Wilu
N4

Postprzez qbus » sobota, 4 wrz 2004, 08:33

Wilu napisał(a):i mam tu ochotę taki okrutny żarcik - bez urazy ....

jak by gac zarządzał to by kurw....cze monte carlo nie było........

:? :) :D :lol: :shock:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP