Moderator: SebaSTI
zachu napisał(a):Dzwon Brzezińskiego: https://www.youtube.com/watch?v=3GC91BRLRrY
Zoe napisał(a):Z jednej strony Habaj zasłużył na Mistrzostwo, z drugiej chciałem, żeby wygrał Buff, bo zależało mi na ostatecznym utarciu nosa naszym orłom, którę kupują R5 doszukując się w tym wyniku, a wyniku jak nie było tak nie ma i "kundel" ich leje.
Tak czy inaczej stało się dobrzegratulacje dla Habaja i Wosia!
Kramar napisał(a):Zoe napisał(a):Z jednej strony Habaj zasłużył na Mistrzostwo, z drugiej chciałem, żeby wygrał Buff, bo zależało mi na ostatecznym utarciu nosa naszym orłom, którę kupują R5 doszukując się w tym wyniku, a wyniku jak nie było tak nie ma i "kundel" ich leje.
Tak czy inaczej stało się dobrzegratulacje dla Habaja i Wosia!
To co napisałeś po pierwsze pozbawione jest sensu a po drugie to co chciałeś przekazać jest naprawdę bardzo, bardzo słabe.
Łukasz to jeden z niewielu przykładów, jak zaczynając od zera do czegoś w życiu dojść.
Bez bogatego taty, mętnych interesów i innych dziwnych historii po drodze.
Do tego kierowca, którego zawsze przyjemnie się oglądało, nawet w tych dzisiejszych "tramwajach".
Łukasz, Piotrek gratulacje !!
Zoe napisał(a): bo zależało mi na ostatecznym utarciu nosa naszym orłom
Z jednej strony Habaj zasłużył na Mistrzostwo, z drugiej chciałem, żeby wygrał Buff
colin napisał(a):Panowie fakty są takie że Bouffier jest najszybszym zawodnikiem w stawce MP
Kajtofan napisał(a):Rajdowe Mistrzostwa Polski upadły na samo dno....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości