Moderator: SebaSTI
Mad Max napisał(a):PS. przypominam o parapetówce... Pan Staszek też będzie...
Jarek55511 napisał(a):A Hołek już wystawił na sprzedaż Impreze R4
Mr.J napisał(a):Jarek55511 napisał(a):A Hołek już wystawił na sprzedaż Impreze R4
Już? Bardziej się chyba opłacało wypożyczyć, niż kupić...
zenzen23 napisał(a):Nie rozumiem waszych narzekań, kierowca nieprzygotowany do rajdu narzeka, tak samo nieprzygotowany kibic. Rozumiem ludzi którzy byli pierwszy raz, ale ktoś z doświadczeniem powinien sobie radzić. Nawet nie kombinując z dojazdem wystarczyło przespacerować się z miejsc wyznaczonych przez organizatora 1000 czy 1500m i było ok. Jak chcecie mieć wszystko pod nosem to możecie chodzić na piłkę kopaną. Rajd był fajny, organizatorzy przyłożyli się dużo bardziej niż rok temu, kibiców też było więcej(na moje oko, może się mylę). Pogoda do przyjęcia, chociaż z rana za ciepło nie było. Brakowało trochę walki wśród kierowców i to było widać na oesach. Ścigały się dwa Michały i Lappi, który najmniej skręcał i wygrał, dawno nie widziałem tak płynnej jazdy na szutrach.Nie mówiąc już o kierowcach imprez i evo których jazda wyglądała jakby za każdym razem wbijali za wysoki bieg. Najlepszą pracę wykonali panowie z radia rajdowego. Ogólnie po tym co zobaczyłem i usłyszałem jestem spokojny o przyszłość tego rajdu i już czekam na przyszły rok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości