No to moja relacja
SS1 Żerań - okolice mety, lewy nawrót. Stałem na takim betonie, który łączył pobliskie "kolumny" i filmowałem. I nagrałem takie cuda

: obrót Leszka po czym Subarka zgasła, było to spowodowane kapciem wcześniej złapanym. Bębenek cofanie. BMW (nie wiem kto ale chodzi o tego pana o którym wspomniał Cogonieznajom) przy zawracaniu przeprowadził atak na kibiców. Ogólnie boczki, duuużo błota, na wyjściu, było tyle syfu, że wszystko mimo skręconych kół szło prosto na taki blaszak. Blaszak jednak został nietknięty
SS4 Żerań - za wspomnianym nawrotem była prosta i P90 pod taką dużą halę a potem L90. Tutaj stałem raz tu, raz tu a najdłużej na zewnętrznej tego P90 na tej "kolumnie". I nagrałem takie cuda

: Ruta jak urywa koło, Lancera jak kończy na kolumnie jazdę, boki, mnóstwo walki na dohamowaniu to tego prawego, kilka przestrzeleń. Jak wróciłem do domu to zaciekawiło mnie czy z tej dużej hali było by widać sporo OeSu, widziałem jak ludzie tam wyszli i ciekawe czy ktoś z forumowiczów próbował tam wyjść i co z tamtąd widział.

Gdyby nie drzewa to dużo z mojego miejsca, można było by zobaczyć
No i Karowa. Specjalnie zaraz po Żeraniu tam żeśmy pojechali żeby mieć miejscówkę-wypas koło beczki a tu rozczarowanie i złość nas ogarnęła. Koło trybun wszystko zagrodzone

Po co? VIP-y na trybunę i to wszystko powinno być w tym miejscu. No to nie pozostało nic innego jak poszukania sobie innego miejsca i znaleźliśmy takie na schodach które łączą beczkę z górnym nawrotem. Widzieliśmy z tego miejsca beczkę, wjazd pod wiadukt --> nawrót --> prawy długi po kostce który prowadzi na wiadukt. Gdyby nie ludzie, widać by było z tego miejsca też nawrót na górze, bo był za moimi plecami. Szkoda że tam nie było dobrze słychać Szajkowskiego... Była też akcja z kibicem -->
http://www.youtube.com/watch?v=gol0y3vHhqo potem postanowił zejść i jak uciekał to misiaczki się na niego rzucili w biegu i złapali (jak w filmach

).
Ogólnie bardzo zajesuperfajny wyjazd

Pierwsza moja Barbara

Karowa całkiem inaczej wygląda na żywo niż w rzeczywistości
Pozdro 4 all którzy byli na Barbarze i dla tych co w domu siedzieli
Pozdro EKIPA - były jajca
P.S. Widziałem Pascala, tego z TV