Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Maciek.J » sobota, 8 maja 2004, 22:11

A co do safety to normalnie bym skur**** po wybijał wieśniaków co nie chodzą na spotkania przed rajde zeby sie dowiedzieć kto ma prawo gdzie stać... a z jednym to sie szarpałem bo ja kucnołem przed kibolami przed taśmą oczywiscie z kamizelką byłem a on mnie za plecak ciągnie z tyłu ja wstałem i powiedziałem mu pare słów że jak mam podpisane w biurze rajdu ze stoje na własne ryzyko to moge wyjsc na środek oesu i on nie bedzie brał odpowiedzialnosci za mnie... musiałem go odepchnąć tak jak on mnie bo juz nie dawałem rady... ale ogólnie było spoko
FLOKOWANIE - deski boczki itp oraz naprawa desek po wystrzale AIRBAG
SPAWANIE PLASTIKU - naprawa zderzaków itp

608362284 lub rs.wrc@interia.pl
Maciek.J
N3

Postprzez tomi_kl » sobota, 8 maja 2004, 22:20

Tak , i znowu na Elmocie byłem swiadkiem profesjonalizmu ludzi z zabezpieczenia."Prosze sie usunąć jak przejedzie 0 to mozecie sobie tutaj stac..." Niezły typ , nie wytrzymałem i puściłem małolatowi wiązanke i niech sie cieszy że tylko tak to sie skończyło.

Moje mini foto-relacja na:

:arrow: http://www.rallyonline.pl/2004/pokazgal ... 8085002207

Zdjecia z mety i z 2 etapu beda dzis na www.zleek.pl i www.rallyonline.pl

KUZI , SOŁOWOW OGIEŃ na maxa ! :wink: 8)
tomi_kl
A6

Postprzez Kubus » sobota, 8 maja 2004, 22:30

NO nie moge TVP szaleje:) Ale to dobrze.Przydala by sie tylko jakas dluzsza relacja
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez sumo » sobota, 8 maja 2004, 22:32

Brawa dla Sołowowa !! Normalnie jestem w szoku :) Lubie tego goscia :D
Frycz mnie troche rozczarowal ale mysle ze na Polskim juz bedzie lepiej i wlaczy sie do walki o pierwsze miejsce w S1600.
Kuzaj --> super, pokazal ze nie tylko w WRC potrafi wygrywac. Zaraz pewnie ktos sie doczepi ze Sołek i Lubiak to nie konkurencja? Ale widac po czasach ze Ci zawodnicy jechali dobrze i to moze nam na kazdym rajdzie dodawac emocji zwiazanych z wynikami :D
Gratulacje dla Grzyba.
Szkoda ze nie bylem na rajdzie, żałuje... Polskiego postaram sie nie odpuscic !
Ahh no i gratulacje dla Witasa !! oraz dla Bodzia (Bogdan Choma i Michał Ranik) ! Jest git
sumo
N4

Postprzez ldevil » sobota, 8 maja 2004, 23:01

Banan napisał(a):Ale najlepsze bylo dzisiaj. Podjezdzamy, otwieramy okno i jakas pani mowi, zeby bileciki kupic. A my do niej, ze nie jedziemy na rajd tylko do Zagorza do babcia !! :D :D :D Mapka w rece, ja ubrany caly w Subaru, ale edziemy do babci :D Hehe :D

Jeśli takich osób jest więcej, to ja nie wróże mojemu ukochanemu sportowi przyszłości w tym kraju :(
Naprawdę wydanie 5 lub 10 zeta za wstęp jest dla Ciebie aż takim wydatkiem?
No fear - next gear
gg: 1898324
JID: ldevil@jabber.wp.pl
ldevil
N2

Postprzez munieck » niedziela, 9 maja 2004, 00:03

Niby 5zl to nie jest majatek, ale kurde jak juz zaplacilem za karnet, kupilem te ich mapy, ktore moglem sobie wydrukowac, to wjazd mogl byc w cenie karnetu :?
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez d-z rallyfans » niedziela, 9 maja 2004, 08:35

No i pierwsza eliminacja MP zaliczona,ogolnie bylo fajnie,w piatek troszke zimno,troche zmarzlem,zaliczylem dwa przejazdy na os SOKOLEC,niestety nie dane bylo zobaczyc gnajacego Pelikana :( ,ale coz wkrotce POLSKI,w miejscu gdzie bylem na pierwszym przejezdzie Junior przyciol troche skarpe,ale nic powaznego,widzialem MERE i mocno rozbite CLIO,zaraz za nim cisnal GUZEK,mocno chlopak sie staral,ale niestety kilkaset metrow nizej na zjezdzie do SIERPNICY przedobrzyl i poobijal CLIO i skonczyl poza droga,Drugi przejazd na spadaniu do SIERPNICY,na mostku,bylo calkiem przyjemnie.
Sobota minelo juz bardzo przyjemnie :D ,pogoda fajna,udalo sie zobaczyc cztery os-y,dwa razy WALIM i dwa razy SIERPNICA,drugi przejazd na patelniach pieknie pojechal MACIEJESKI,MAJCHER I MUCHA :D (wszyscy na M :) )
Potwierdzam slowa ze safeciarze nie popisali sie :evil: ,czepiali sie o byle co i zupelnie bez powodu,nie zwracalismy na nich uwagi(oczywiscie wtedy kiedy nie mieli racji) :wink:
Za wejsciowki tez nie placilismy,ale tylko dla tego ze wszedzie tam gdzie wjezdzalismy przed os-ami nie natrafilismy na bramki,jakbysmy trafili to by sie zaplacilo i po sprawie.
Jeszcze raz gratulacje dla zwyciezcow,szczegolnie dla Grzesia Grzyba,bardzo mi sie podobal,pozdrawiam i do zobacenia na POLSKIM :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez piter306 » niedziela, 9 maja 2004, 09:20

Banan napisał(a):piter306(maxi :P) - A co dokladnie kryczeli ? :/

Wyglądało to tak jakby cieszyli się ze śmierci Janusza, a potem "rymowali" że Janusz włazi w d.... Policji, i w tym stylu.
To że nie dostali po ryju zawdzięczają niewiem czemu. No cóż...
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez WAPNO » niedziela, 9 maja 2004, 10:55

A o co chodzi? Z flagą chodzili? Bo ja widziałem takich w Rościszowie z flagą "Janusz Kulig" i ciągle śpiewali Janusz Kulig, Janusz Kulig... Ale tylko to i nic więcej, więc myślałem, że to raczej na cześć. Jeszcze mi się coś przypomniało. Jedziemy po OS i przychodzi safeciarz (Trzeźwy był?!?!) i mówi, że OS już jest zamknięty, to my "Jak to? Przecież po nim jedziemy właśnie" "Aha, to ok" :)
Ostatnio edytowano niedziela, 9 maja 2004, 20:18 przez WAPNO, łącznie edytowano 1 raz
WAPNO
A6

Postprzez sumo » niedziela, 9 maja 2004, 11:22

hyhyhyhy dobre :D pewnie sie chlopak nie wyspal
sumo
N4

Postprzez psz » niedziela, 9 maja 2004, 11:30

No safety serio jakies zdiwne w tym rajdzie bylo... Przy starcie oesa "Sierpnica" jakis taki napal byl, ze darl sie po ludziachj i pokazywal jaki to on nie jest, odgrazal sie niesamowicie. Jak dla mnie to byl w stanie "Wskazujacym na spozycie" ;-)
Ale gorszy przypadek widzialem tez na tym oesie, ale posrodku. Jedna z rajdowek wyrzucila na srodekwaskiej drogi taki wielachny kamien, ze jakby ktos najechal, to by mial po rajdzie. Stoi safeciarz z rekami w kieszeniach, ludzie mowia do niego, zeby zdjal ten kamien. On im na to, ze to jest rajd, ze nie mozna sciagac kamienia. To ktos w koncu krzyknal do dziennikarzy, zeby go zdjeli, no i musial t ozrobic jeden z ogolnie znanych polskich dziennikarzy rajdowych ;-)
Ludzie mowia, ze jednak brakuje tych wrc, to niby zawsze show robilo...
A ja sie ciesze na ten sezon wlasnie taki jak sie zapowaida, bez wrc. Chce tylko jednego: oesow przejezdzanych 3 razy w ciagu dnia, wtedy bedzie mozna wybrac maxymalnie ciekawy oes z ciekwymi miejscami, jesli znajdziemy fajne spadanie, to imho bedzie ciekawiej niz jakby jechlay wrc :P
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez Banan » niedziela, 9 maja 2004, 12:15

To teraz napisze co ciekawego widzialem na samym rajdzie :)

Czwartek - Z ciekawych sytuacji to widzialem dachowanie Bebenka oraz jak Kuzaj przywalil w drzewo. Najladniej bokami szli Oleksowicz, Kuchar, Duda i od czasu do czasu Kuzaj i Solowow.
Piatek - Ciekawe sytuacje to jak Czopik zmienial kapcia w Glinnie. Tutaj bokow nie bylo, ale za to byly skoki :)
Sobota - Takich ciec zakretow to ja jeszcze chyba nigdy nie widzialem. Zakret byl jakies 80 stopni, a kierowcy zrobili sobie z niego 20 stopni :) Widzialem rowniez jak ktos tam bialym Polo zmienial kapcia. Przed drugim przejazdem przeszedlem sie troche przejsc po oesie i znalazlem ciekawe miejsce. Asfalt-kostka-szuter-kostka-asfalt-szuter-kostka. Na tej mieszance najwieksze brawa naleza sie dla Frycza, Juniora, Tercjaka oraz Kuchara.

No to chyba wszystko. Nie bede pisal wszsytko ladnie po kolei, kazdy przejazd bo bym was zanudzil ;)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez tom k-b » niedziela, 9 maja 2004, 13:36

psz napisał(a):No safety serio jakies zdiwne w tym rajdzie bylo... :P

To normal na naszych rajdach. Jeżdżę po os-ach od dziesięciu lat i zawsze trafi się jakiś lamus, który zepsuje mi humor. Przed rokiem na Polskim maszerowałem z żoną po którymś z os-ów. Do startu była jeszcze godzinka. W pewnym momencie trafiliśmy na safeciarza który siedział u siebie na posesji za siatką i wypalił do nas – spierdalajcie bo już auta jadą ! Powiedziałem mu, że start jest za godzinę i zwróciłem uwagę (grzecznie) żeby tak do nas nie mówił. Zaczął nam ubliżać – mi i mojej żonie. No i nie wytrzymałem. Schowałem aparat, wpadłem do niego na posesję, zdjąłem z krzesełka i palnołem leszczem o ziemie. Zrobił się malutki – jak wracałem już go nie było. Tak się skończyła kariera pewnego safeciarza :D
tom k-b
N2

Postprzez tomi_kl » niedziela, 9 maja 2004, 14:21

:arrow:
Obrazek
LK:"... to był Rajd Janusza..." :cry:

zdjecia z mety :arrow: http://www.zleek.pl/?id=35&rajd=elmot_2 ... l&where=sw
Ostatnio edytowano niedziela, 9 maja 2004, 14:28 przez tomi_kl, łącznie edytowano 1 raz
tomi_kl
A6

Postprzez qbus » niedziela, 9 maja 2004, 14:36

Leszek już w Presovie powiedział że w tym roku nie otworzy ani jednego szampana...
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP