Moderator: SebaSTI
KaMiLL WRC napisał(a):Ja po raz pierwszy miałem okazje widzieć śnieg tej zimyOgólnie rajd super i warto było jechać taki kawał drogi...
Podczas I etapu byłem na oesie Maziarski Szlak na ostrym spadaniu w lesie na szybkim łuku i tam było widać kto jest kozakStaniszewski zdecydowanie najszybciej, Kuzaj, Bębenek boki... Maciejewski i Bełtowski mieli duże problemy - wchodzili lewym bokiem w lewy zakręt
![]()
Nocy przejazd robił duże wrażenie![]()
II etap to Hańczowa i szybka łuki tuż przed metą Kuzaj pełne boki...
na drugim przejezdzie Lubiak wypada poza drogę i parkuje Lancera pomiędzy drzewami, ale udaje mu się wyjechać - strata ok. 20 sekund.
Minusy rajdu to Park serwisowy, który w sobote zamienił się w grzęzowisko i
niektóre teamy miały problemy z wyjazdem jak np. ciężarówka serwisowa Bełtowskiego oraz pijani marshale [jest to niestety częsty widok na rajdach] jeden był tak pijany, że wpadł do rowu i nie mógł się z niego wydostać - żenada![]()
"piterr" - pozdo dla Waszej ekipy w końcu przez jeden dzień byliśmy sąsiadami
SuN napisał(a):Maciejewski w s1600 akurat nie dawal rady wiec marne porownanie hehe
Sylwek_GSi napisał(a):wiecie gdzie i kiedy bedzie jakas relacja z rajdu magurskiego w telewizji? czy na TVN turbo jest jakis program rajdowy?
Szambelan napisał(a):Nie podobał mi się ten rajd. W Gorlicach nie dość, że zimno, to jeszcze nie można dostać kebaba. Żenada, prosiłbym organizatorów o zwrócenie uwagi na tą kwestię, ponieważ istnieje duże prawdopodobieństwo, iż w przyszłym roku nie zawitam na ten rajd. Jeszcze na dojazdówce wpadłem w zaspe i w moim tuningowanym golfie uszkodzeniu uległo podświetlenie spodu. Musiałem zostawić moje fioletowe neony w jakiejś zaspie! Tak być nie może, drogi powinny być odśnieżane. Na oesach pierwszego dnia było za dużo śniegu, byłem cały mokry, nie wiedzieć czemu, ale moje pomarańczowe adidasy nadawały się na złom. To tyle ode mnie. Mam nadzieje, że w przyszłym roku będzie lepiej, bo pozostał duży niedosyt.
Pozdro dla ekipy kapiszona, z którym piliśmy nieco wóde. Przepraszam, że się rozebrałem do naga prowadząc auto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości