No to teraz kilka moich spostrzeżeń na temat rajdu.
Byłem na pierwszym Żeraniu, równoległym Bemowie i oczywiście na Karowej.
Żerań rewelacja, trochę KJSowa próba mimo długości, ale naprawdę świetna sprawa - mokro, błoto i sporo wrażeń. Pozdrowienia dla kibiców, których postraszył rallycrosowiec Ozimski w BMW- obróciło go przy nawrocie obok kontenerów i "celował w kibiców"

łapiąc odpowiedni kierunek jazdy, hehe szalony typ
Bemowo bardzo fajna próba, największy minus to głębokie koleiny na trasie odcinka. Zastanawia mnie skoro tak wszyscy narzekają na tą próbę-że nudna, przewidywalna itp. to skąd przy trasie tysiące kibiców
Karowa to naprawdę profesjonalnie przygotowany odcinek. Jednak...
Proponuje organizatorom popukać się w główę za to jak zostali przez nich potraktowani kibice podczas tej próby! Ogrodzenia i siatki jak na jakieś piłkarskie derby

Dolna beczka bez VIPowskiej wejściówki nie dostępna kompletnie dla ludzi. Trochę żenada, że tak to zostało rozwiązane, bo nawet tak jak ktoś napisał, że odgrodzono to żeby posiadacze VIPa nie poczuli się głupio-zapłacili kupę kasy za bilet na trybunę a reszta widzi wszystko tak samo... no nie do końca, bo zapłacili za miejsca siedzące, możliwość swobodnego i dobrego obejrzenia przejazdów bez tłumu ludzi na plecach. Zapłacili za komfort oglądania a nie za dzierżawę terenu przy Karowej...:/ Wystarczyło odgrodzić teren do metra przy trybunach a w wolne miejsca wpuścić ludzi! Za to po prostu niewyobrażalny minus dla organizatora.
Co do przejazdów-wurce to moc której juz od lat nie można poczuć na naszych oesach. Stec rewelacja, Ptaszek ogniem, brawo dla dwóch załóg "kaszlaków" które szły pełnym ogniem po Karowej:D Ogólnie super.
POzdrowienia dla zespołów i kibiców którzy stawili się na rajdowym wieczorze i rozdaniu nagórd za sezon w "Klubie Maska" u Milowicza. Pozdro Skateman, nie spodziewałem się tam Ciebie:) Szkoda, że nie było Cię jak grałem