Tomek Kuchar

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez piguła » sobota, 17 paź 2009, 08:12

ictus napisał(a):po tym wywiadzie pasuje do niego jedno slowo... pedal

brak słów,prostactwo się ujawniło...ciekawe czy będziesz w stanie powtórzyć te słowa Tomkowi jak może kiedys będziesz miał okazje(chociaż wątpię...) stanąć z nim razem na pkc-u,bo z tego co czytam czasami na forum,to również bawisz się w starty i jesteś jakimś tam "pilotem" ...

PS.mam nadzieje że poprostu coś wziołeś albo się napiłeś i strzeliłeś taką głupotę
piguła
N3

Postprzez ictus » sobota, 17 paź 2009, 10:03

widze ze kabaretow sie tutaj nie oglada... a nawet jesli to jak okreslic faceta ktory od 10 lat placze ze zawsze ma pecha i zawsze wszyscy sa przeciwko niemu, a on taki wspanialy, a juz teksty ze bylby mistrzem polski gdyby nie bufi to kompletna zenada...
ja tez bylbym pierwszym czlowiekiem na marsie ale mi sie nie chce...
wiec moze poszukac szczescia gdzie indziej???
http://www.slubfotki.pl - najszybszy fotograf slubny
http://www.ictus.go.pl - online portfolio
ictus
N3

Postprzez Air Black » sobota, 17 paź 2009, 11:44

No a dlaczego ma nie mówić ,że gdyby nie Bufet to byłby mistrzem jak taka prawda ? wie ,że kolega z zagranicy jest szybszy od niego to mówi ,że gdyby nie on.
Nawet nie musisz lecieć na Marsa, tylko bądź chociaż jeden rajd w generalce za Bouffierem tak jak Kuchar i wtedy możesz takie opinie dawać. No i spróbuj powiedzieć mu to w twarz ?
Air Black
N3

Postprzez Booogi » sobota, 17 paź 2009, 12:31

Co do auta z PSP i innych Pugów jeżdzących w Polsce to nie trzeba być kierowcą rajdowym żeby wywnioskować, że to takie same samochody.

Auta dla PSP nie obsługuje Kronos, poprosu kupili je (zapewne w Peugeot Sport), sami serwisują i obsługują. To samo tyczy się 207 z STT czy od Kuchara (samochody kupione na wtórnym rynku).
Pierwszy sezon w PSP Bouffier przejeździł 207 z TRT (czyli też nie Kronos, którego można nazywać 'fabryką").

Wniosek z tego taki, że w Polsce nikt nie ma fabrycznego samochodu.
Co do wypowiedzi Kuchara, pamiętam jak mówił, że Bryan jest szybszy ponieważ pracował nad rozwojem tego samochodu, nie przypominam sobie, że uważał auto z PSP za fabryczne. A jeśli tak było to widocznie zweryfikował swoje poglądy, do czego każdy człowiek ma prawo.

Ale dziwią mnie wasze negatywne odczucia co do tego wywiadu, powiedziałbym nawet, że to dobry wywiad.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez voytec » sobota, 17 paź 2009, 12:39

ictus napisał(a):widze ze kabaretow sie tutaj nie oglada... a nawet jesli to jak okreslic faceta ktory od 10 lat placze ze zawsze ma pecha i zawsze wszyscy sa przeciwko niemu, a on taki wspanialy, a juz teksty ze bylby mistrzem polski gdyby nie bufi to kompletna zenada...
ja tez bylbym pierwszym czlowiekiem na marsie ale mi sie nie chce...
wiec moze poszukac szczescia gdzie indziej???

Nie ma to, jak "odwrócić kotka ogonem", co? Przecież nikt Ci nie wciska, co masz myśleć - to Twoja broszka. Jeśli skojarzyło Ci sie to z "pedałem" to jest to problem psychiatryczny, czyli nie na to forum. Sedno tkwiło w tym, jak to wyeksponowałeś. Kabarety? Są różne, jak różni są ich odbiorcy.
Spoko, udzieliłeś wystarczającej odpowiedzi, chociaż wcześniej można bylo przypuszczać, że sie poprostu zagalopowałeś. Ergo: jesteś mocny w słowach przed klawiaturą. W realu wyartykułowałbyś to stwierdzenie adwersarzowi, zaliczyłbyś z liścia i przewartościowałbyś co nieco. Dla mnie EOT.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka, gdyby się nie przewrócił byłaby rzecz wielka..."
voytec
N3

Postprzez ictus » sobota, 17 paź 2009, 15:31

no prosze widze ze i forumowicze maja zdolosci psychologiczne niczym sam kuchar i wiedza jaki to czlowiek jest po przeczytaniu kilku wypowiedzi...
http://www.slubfotki.pl - najszybszy fotograf slubny
http://www.ictus.go.pl - online portfolio
ictus
N3

Postprzez rallyfan2 » niedziela, 18 paź 2009, 15:08

Kuchar zawsze narzeka, i trudno go przez to darzyć wielką sympatią.Nie jest koleś zły, bo na rajdach mozna z nim normalnie pogadac.Ale jak słysze jego wywiady zawsze wzmaga mi sie antypatia do goscia.Biedny synuś bogatego tatusia.Od poczatku w dobrych autach. Jezdzac golfem kit-carem dostawal nieraz po dupie od Gielaty, mało kto o tym pamieta. Zawsze dobre auta w jednym z najbogatszych zespołow. Starty w WRC w MŚ, niejeden może sobie o tym pomarzyć. Ciesze się że Bryan został mistrzem Polski, zasłużenie. Mając 207 S2000 powinien walczyc o generalke a nie ciułac punktów, bo kibice kochają zwyciężców a nie mazgaji.
rallyfan2
A6

Postprzez Cendra » poniedziałek, 19 paź 2009, 20:49

ciekawa sprawa, wg starych zasad Kajto byłby dziś mistrzem Polski, nawet nie wiedziałem... hmm... Kuchar jak się dowie dopiero będzie zły :P
Cendra
A6

Postprzez micz » wtorek, 20 paź 2009, 10:20

Kuchar powinien miec ksywę "gdyby". Gdyby zastosowac nowy system liczenia punktów i zabronić startów kierowcom z zagranicy to byłby mistrzem. Idąc tym tokiem rozumowania można ułozyć regulamin w którym punktować będa jedynie kierowcy aut s2000 pochodzący z woj. dolnośląskiego, których rodzice mają udziały w klubie piłkarskim.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Air Black » wtorek, 20 paź 2009, 15:52

Co wy sie tak tego ojca uczepiliście ?
A inni zawodnicy to nie mają nadzianych ojców / dziadków ?
Trzeba przyznać ,że w stosunku do zeszłego roku Tomek zrobił postępy. Nie jest w topowej formie i raczej nie będzie, jego czasy mistrzowskie już minęły niestety. No a ,że lubi pogdybać, wiele osób lubi.
Air Black
N3

Postprzez micz » środa, 21 paź 2009, 01:38

dla mnie w tym wywiadzie pokazal jedno. że jest malutki.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez schwepes » środa, 21 paź 2009, 06:28

micz napisał(a):Idąc tym tokiem rozumowania można ułozyć regulamin w którym punktować będa jedynie kierowcy aut s2000 pochodzący z woj. dolnośląskiego, których rodzice mają udziały w klubie piłkarskim.

A pewnie i tak by skończył jako drugi...
schwepes
A6

Postprzez micz » czwartek, 22 paź 2009, 11:38

:)
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez syfon » niedziela, 8 lis 2009, 11:50

robi licjencje pilota i ma juz samolot czyzby kryzys omijal gaze kierowcow :?: :roll:
syfon
N2

Postprzez RallyStar.pl » niedziela, 8 lis 2009, 15:33

To co ktoś ma... ;-) to chyba tylko i wyłącznie jego sprawa... a ty do portfela nikomu nie powinieneś zaglądać ;-)
RallyStar.pl
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP