Rajd Warszawski 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez sumo » poniedziałek, 11 paź 2004, 17:15

Alien napisał(a):Sumo, sorry, ale z calym szacunkiem (mimo wszystko), twoje opinie o mojej osobie mnie jakos nie interesują i nie o tym jest topic.

sorry

Jeśli to byl rajd i wedlug ciebie wszystko ok, to jakby na oesach nie zamykali ruchu, to tez byloby wpozo? Bo mozna by sie tryknac samochodem z miejscowymi na skrzyzowaniu, a przeciez na rajdach jest niebezpiecznie to kazdy mialby ryzyko wpisane w start, nie? No i o ile bardziej widowiskowy sport dla publicznosci.

koles, ja tu nie mowie o niezamykaniu ruchu na oesach i dzwonami z autami ktore wjada na oes, chodzi mi o to ze ryzyko jest wkalkulowane w sam rajd, ale nie w taki sposob jaki ty przedstawiles, lecz w sposob sportowy (jesli tak to moge ująć?) czyli wizyta w rowie czy tez jakis baczek na zasyfionym łuku.

Dyktuj Sumo na odwrót, kibice na bank zapamiętaja waszą załogę jako kolejnych "rajdowców" i w Wyborczej też o was napiszą. Zwłaszcza jak wypadniecie z mostku na Karowej. Przeciez wszystkim właśnie o taki obraz rajdów w Polsce chodzi. Nie?

Najwyrazniej sam chcesz sobie stworzyc taki obraz rajdow piszac te głupoty.

Pozdro
sumo
N4

Postprzez Alien » poniedziałek, 11 paź 2004, 21:05

Wiec wszystko bylo OK i pokazanie na Bemowie widzom jak wyglada rajd (bo przeciez spora grupa ludzi tam zebranych, to byli zwykli gapie czy jak ich tam zwał, którzy przyszli sobie w sobotnie popoludnie poogladac panów rajdowców) bylo zgodne z waszymi oczekiwaniami i fajne? I tak wlasnie powinny wygladac rajdy? Przykro mi, ale nie zmienie zdania. A wszystkim zachwyconym profeską organizatorów i konkursem na małysza życze powodzenia w ich wydumkach o mistrzostwach europy czy nawet świata w tym kraju. Z pewnością Solberg pierwszy postoi na zasyfionym parkingu w temperaturze 6 stopni, bez oswietlenia i nagłośnienia, zeby pokazać resztkom zmarzniętych kolesi jak daleko da sie pierdyknąć jego Imprezą z mostku slużącego do nauki ruszania pod górkę na ręcznym. Moze nawet w przyszłym roku zrobia konkurs kto glosniej zapierdzi wydechem. I podobno Holo będzie oceniał ton pierdu na czesc orlenteamu.
Alien
A5

Postprzez golden » poniedziałek, 11 paź 2004, 21:25

macie tu linka do mojego filmu ze skoku kamila sqry!
www.olsztyn.mm.pl/~type_r/sqr.avi
powinno dzialac

dalem to kontrolnie - jak chcecie to jutro wykabinuje na szybko video-relacje - pytanie - jaka muze chcecie aby wam dogodzic
nar
golden
A6

Postprzez qbus » poniedziałek, 11 paź 2004, 21:56

Miłą dla ucha... ja wybredny nie jestem. :wink:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez 106xsi » poniedziałek, 11 paź 2004, 22:08

Jakiś nowy kawałek :D
106xsi
N3

Postprzez Psycholog_Rajdowy » poniedziałek, 11 paź 2004, 22:51

golden napisał(a):jaka muze chcecie aby wam dogodzic

Metalową. Ona najlepiej się sprawdza w rajdowych klipach. Szybki kawałek bez wokalu byłby najodpowiedniejszy. :D
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez JoannaXP » wtorek, 12 paź 2004, 00:18

jeśli juz ktoś sie pyta o muze w klipie (chyba pierwszy raz :lol: ) to ja bym wolała jakieś delikatne techno, o :!:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez golden » wtorek, 12 paź 2004, 00:27

spoko mam tyle materialow ze na cala zime starczy
postaram sie robic co jakis czas video-relacje z podkladem muzycznym (nie mylic z klipami artystycznymi) wiec poprobuje kazda muzyke podlozyc - zobaczymy co dobre...
golden
A6

Postprzez PawelRally » wtorek, 12 paź 2004, 00:36

Dla mnie to obojętnie jaka muza aby tylko brzmienia rajdówek nie przyćmiła bo wtedy klip jest lipa :?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez mototom » wtorek, 12 paź 2004, 09:26

AC/DC albo Iron Maiden.
mototom
A6

Postprzez sumo » wtorek, 12 paź 2004, 09:45

golden napisał(a):jaka muze chcecie aby wam dogodzic

jakis konkretny punk rock :P :twisted:
sumo
N4

Postprzez bullitt » wtorek, 12 paź 2004, 11:09

Alien napisał(a):Wiec wszystko bylo OK i pokazanie na Bemowie widzom jak wyglada rajd (bo przeciez spora grupa ludzi tam zebranych, to byli zwykli gapie czy jak ich tam zwał, którzy przyszli sobie w sobotnie popoludnie poogladac panów rajdowców) bylo zgodne z waszymi oczekiwaniami i fajne? I tak wlasnie powinny wygladac rajdy? Przykro mi, ale nie zmienie zdania. A wszystkim zachwyconym profeską organizatorów i konkursem na małysza życze powodzenia w ich wydumkach o mistrzostwach europy czy nawet świata w tym kraju. Z pewnością Solberg pierwszy postoi na zasyfionym parkingu w temperaturze 6 stopni, bez oswietlenia i nagłośnienia, zeby pokazać resztkom zmarzniętych kolesi jak daleko da sie pierdyknąć jego Imprezą z mostku slużącego do nauki ruszania pod górkę na ręcznym. Moze nawet w przyszłym roku zrobia konkurs kto glosniej zapierdzi wydechem. I podobno Holo będzie oceniał ton pierdu na czesc orlenteamu.

Nie przebierasz w słowach, ale niestety taka jest prawda. Tyle z mojej strony...
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez mototom » wtorek, 12 paź 2004, 11:21

Alien ja niewiem co cie ugryzło. Jakoś większości się podobało, a nikt nikomu nie kazał skakać tak żeby rozpieprzyć samochód. W większości skoki były mizerne albo były to poprostu przejazdy. Więc skakał ten kto chciał i wiedział co może sie po tym skoku stać z samochodem więc po cholere gościu się sraczkujesz? Naspisz, że ci sie nie podobało albo nie pisz nic i koniec.
mototom
A6

Postprzez bullitt » wtorek, 12 paź 2004, 11:30

Mototom tutaj nie chodzi o to, kto i jak skakał, ale o całokształt "epilogu". Może inni tak, ale ja np. niespecjalnie się podnieciłem jak Omletowi lampa po skoku odpadła. Najważniejsze? Fatalna organizacja. Po jaką cholerę po każdym przejeździe załogi wjeżdżały na rampę? Po jaką cholerę zjazd do parku maszyn prowadził po trasie oesu? Jakiej potrzeba filozofii żeby zapewnić dźwięk z kilku głośników i dwóch mikrofonów? Mógłbym tak jeszcze długo wymieniać. Kocham rajdy i wytrzymam wiele, ale na Bemowie na prawdę pod koniec miałem dość. Do tego dochodzi jeszcze zachowanie mistrzów kierownicy z Kuzajem na czele. Nie pojechał tylko dlatego, że nie miał elektrowni. To miało być miłe zakończenie sezonu, ale nie wyszło.
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez mototom » wtorek, 12 paź 2004, 11:36

Bullit ja ciebie rozumiem i masz tu racje. Ale idea samego takiego epilogu jest moim zdaniem bardzo dobra. Jasne, że trzeba to jeszcze raz przemyśleć. Ale nie rozumiem nadal czego Alien sie czepia.
mototom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP