..::12 Rajd Rzeszowski::..

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Przemysław » niedziela, 15 sie 2004, 22:53

Banan napisał(a):
PeterWRC napisał(a):Jak by plucha miał taki budrzet jak Kuzi to by tawrią nie jeździł.

To niech se odpusci jeden sezon i uzbiera na Cienko, cienko. A jak on to mowil po Elmocie: Jak dostane silnik ERC to bede walczyl... Chyba z szachownica :D:D:D:D:D:D:D:D

z toba Banan by napewno wygrał przeciesz od Ryszarda uczy się Marcin Mucha. Nie wiem ile ty masz lat ale jesli masz 18 to czemu nie jeździsz??? za 2 tys masz tavrie robisz RII później RI i jeździsz po ty samych trasach co Kuzaj Kuchar...
Przemysław
N2

Postprzez gawit » niedziela, 15 sie 2004, 22:54

Mam prośbę: jak macie jakieś galerie zdjęć z Rzeszowskiego to dawajcie tu linki plizzzz bo nie chce mi sie szukać po wszystkich stronach
Tylko oprócz tych co są na autoklubie i rallyonline bo tam zawsze sprawdzam.

Co do Pluchy to ja sie cieszę że on jeżdzi, moim zdaniem pokazuje że w rajdach można jezdzić każdym autem. Samo dojechanie do mety też jest przecież sukcesem co nie ? Wkońcu trzeba miec sporo umiejętności żeby przejechać tyle km OSowych i pojawić się na mecie.
gawit

Postprzez speed555 » niedziela, 15 sie 2004, 23:01

Obrazek
:lol:
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez Banan » niedziela, 15 sie 2004, 23:20

Ari Vatanen napisał(a):
Banan napisał(a):
PeterWRC napisał(a):Jak by plucha miał taki budrzet jak Kuzi to by tawrią nie jeździł.

To niech se odpusci jeden sezon i uzbiera na Cienko, cienko. A jak on to mowil po Elmocie: Jak dostane silnik ERC to bede walczyl... Chyba z szachownica :D:D:D:D:D:D:D:D

z toba Banan by napewno wygrał przeciesz od Ryszarda uczy się Marcin Mucha. Nie wiem ile ty masz lat ale jesli masz 18 to czemu nie jeździsz??? za 2 tys masz tavrie robisz RII później RI i jeździsz po ty samych trasach co Kuzaj Kuchar...

Mam 13 lat i na takim krotkim oesie jak byl na Rzeszowskim (Podpromie chyba) to sie moge z Toba zalozyc, ze wygralbym z Panem Plucha na rowerze :!::!::!:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez jugawrc » poniedziałek, 16 sie 2004, 01:40

A kto powiedizł, że pana PLUCHY nie stać na cienkiego ??? Jak go stac na full wypasionego PEUGEOTA, którym sie wozi, to napewno go stac na głupiego cienkiego za 15 tyś.....MI sie wydaje, ze pan PLUCHA jeździ rajdy REKREACYJNIE............BY ZARYWAĆ KOBIETY NA SAM FAKT ZE JEZDZI ;),ale to tak na marginesie hyhyhyhyhyhyhyhy.
POZDRAWIAM ;)
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez Sergiey » poniedziałek, 16 sie 2004, 08:16

A propos dyskusji o Panu Plusze moge powiedzieć tyle: to forum schodzi na psy. Co z tego że tavria i że kosztuje 2 tysiące. Na całym świecie jeżdżą wrc-e i staresze i słabsze auta. Takie pierdoły niektórzy tu wypisują ze szkoda słów. Znaleźli się wielcy Rajdowcy przez wielkie R. Z całym spisem osiągnieć i umiejętności. Mistrzowie świata. Weźcie sobie z tą krytyką trochę na wstrzymanie. A do młodszej częsci forum - nabierzecie szacunku do pięniądza jak zaczniecie na siebie zarabiać.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 16 sie 2004, 09:11

Sergiey napisał(a):A propos dyskusji o Panu Plusze moge powiedzieć tyle: to forum schodzi na psy. Co z tego że tavria i że kosztuje 2 tysiące. Na całym świecie jeżdżą wrc-e i staresze i słabsze auta. Takie pierdoły niektórzy tu wypisują ze szkoda słów. Znaleźli się wielcy Rajdowcy przez wielkie R. Z całym spisem osiągnieć i umiejętności. Mistrzowie świata. Weźcie sobie z tą krytyką trochę na wstrzymanie. A do młodszej częsci forum - nabierzecie szacunku do pięniądza jak zaczniecie na siebie zarabiać.

Nic dodac nic ująć, zwłaszcza jeśli chodzi o ostatnie zdanie....

PS +Rafał+ Gadałem z Bebnem to na Komborni to było najgroźniejsza sytuacja na tym rajdzie rok temu skonczyli 100 m dalej wiec jakies fatrum tam ciąży na nich w tym miejscu :)
Kris_WRC
A6

Postprzez kakao » poniedziałek, 16 sie 2004, 10:41

Kris_WRC napisał(a):
Sergiey napisał(a):A propos dyskusji o Panu Plusze moge powiedzieć tyle: to forum schodzi na psy. Co z tego że tavria i że kosztuje 2 tysiące. Na całym świecie jeżdżą wrc-e i staresze i słabsze auta. Takie pierdoły niektórzy tu wypisują ze szkoda słów. Znaleźli się wielcy Rajdowcy przez wielkie R. Z całym spisem osiągnieć i umiejętności. Mistrzowie świata. Weźcie sobie z tą krytyką trochę na wstrzymanie. A do młodszej częsci forum - nabierzecie szacunku do pięniądza jak zaczniecie na siebie zarabiać.

100% racji

Banan zamiast opowiadać głupoty o rowerach i innych duperelach, zacznij się ścigać kartami, zarówno wiek jak "Twój" stan majątkowy ci na to pozwalają, przecież dla Ciebie jest to jedyny legalny sposób żeby zacząć się ścigać w poważnych zawodach, powiedz co stoi na przeszkodzie?
kakao
N3

Postprzez Banan » poniedziałek, 16 sie 2004, 11:16

kakao napisał(a):
Kris_WRC napisał(a):

100% racji

Banan zamiast opowiadać głupoty o rowerach i innych duperelach, zacznij się ścigać kartami, zarówno wiek jak "Twój" stan majątkowy ci na to pozwalają, przecież dla Ciebie jest to jedyny legalny sposób żeby zacząć się ścigać w poważnych zawodach, powiedz co stoi na przeszkodzie?

A kto Ci powiedzial, ze nie jezdze na nich :?:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 16 sie 2004, 11:20

Tu już nawet nie chodzi o to czy jeździsz czy nie ale o sposób Twoich wypowiedzi. Polecam częstsza zadume zanim klikniesz na ''wyslij''
Kris_WRC
A6

Postprzez krystof » poniedziałek, 16 sie 2004, 12:31

Kris_WRC napisał(a):PS +Rafał+ Gadałem z Bebnem to na Komborni to było najgroźniejsza sytuacja na tym rajdzie rok temu skonczyli 100 m dalej wiec jakies fatrum tam ciąży na nich w tym miejscu :)

Ale na szczęście nic się nie stało, szkoda mi tylko kumpli Marcina Kaliszki, bo troche się zdenerwowali tym zdarzeniem, oni sobie spokojnie siedzieli, a tu coś takiego. Pewnie będą fotki na RallyFoto

Kris, chcesz smycz z adresem bebenek.pl :?:
Obrazek
krystof
N2

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 16 sie 2004, 12:59

No raczej że chce. A co mam zrobic aby to otrzymać?
Kris_WRC
A6

Postprzez krystof » poniedziałek, 16 sie 2004, 13:17

Kris_WRC napisał(a):No raczej że chce. A co mam zrobic aby to otrzymać?

hmmm, niech pomyślę, chyba nic, Bębny zamówili większę ilość, teraz rozdają na strefie, mają jeszcze koszulki z adresem, super wygladaja, i jeszcze cos.... hmmm, aaaa juz naklejki rowniez z adresem, Michał już opieczętował nią golfa
Obrazek
krystof
N2

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 16 sie 2004, 13:28

no to ja zamawiam cały zestaw za to co pokazał Misiek na Komborni jestem gotów sie wytatuować w www.bebenek.pl :)
Kris_WRC
A6

Postprzez beeper_ » poniedziałek, 16 sie 2004, 13:37

kiedy bedzie Rzeszowski w TVN Turbo ?
beeper_
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP