61. RAJD POLSKI

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kuba M. » sobota, 29 maja 2004, 20:15

Jeszcze jedno: kto jechał na "0"?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Arti » sobota, 29 maja 2004, 20:18

Na O jechało Subaru Impreza białe z Kłodzka - Motyka
Arti
N3

Postprzez Kuba M. » sobota, 29 maja 2004, 20:38

Nawet całkiem, całkiem. Bokiem tu i ówdzie :)
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Glaca » sobota, 29 maja 2004, 20:52

Właśnie wróciłem z Rajdu Polski ,walka do końca było po prostu super !!! Pozdrowiania dla wszystkich z którymi rozmawiałem(byliśmy bordowym Oplem Vivaro nr.rej. KMY ...)
Glaca
N1

Postprzez żółtodziób » sobota, 29 maja 2004, 21:00

Że 306 Maxi będzie szybki o ile będzie sucho to się spodziewałem, że Kuzaj pojedzie lepiej niż S 1600 też, natomiast kto mnie zadziwił po raz drugi to Grzyb. 11 OSów trzymał za sobą Thity'ego... ewidentnie szybszy jest od Frycza, zupełnie się tego po nim nie spodziweałem przed sezonem. Mimo że zeszły sezon przeleciał bez spektaklularnego pogromu Lancerów to widać że bardzo wiele się nauczył w bardzo krótkim czasie. Widze w nim przyszłą gwiazdę polskich rajdów, pokroju Kuliga, o ile oczywiście kasy wystarczy. Pelikan dalej jest wielką niewiadomą. Frycz z kolei wyraźnie męczy się w tym Fiaciku, to nie ten sam kierowca który w zeszłym roku został wicemistrzem generalki. Bębenków szczrze mi żal, nie mają chłopaki farta, Evo 7 też im jakoś nie leży. spodziewałem si też lepszego występu po Lubiaku, po Elmocie apetyty wzrosły. Kuchara troszkę rozgrzeszam bo faktycznie sprzętowo odstaje, widać jednak progresję po Elmocie więc trzeba czekać i tzymać kciuki.
żółtodziób
A8

Postprzez WAPNO » sobota, 29 maja 2004, 21:31

Ja niedawno wróciłem. Było extra! Tak zaciętej walki chyba nie było bardzo dawno. Pedersoli jechał jak szalony. Panowie z zabezpieczenia mnie denerwowali niektórzy, ale tu już znaczna poprawa w stosunku do Elmotu. Jednak i tak powinni wiedzieć, że nie wszystko zależy od nich.
WAPNO
A6

Postprzez Banan » sobota, 29 maja 2004, 21:32

Pod koniec jako 0 jechala jakas KIA Jeep :D Totalne zero :D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 29 maja 2004, 22:08

Frycz w swojej wypowiedzi na rallyonline.pl tlumaczy sie, ze nie moze sie wjezdzic w Fiacika, ze opony Pirelli tez mu nie leza. Wydaje mi sie jednak, ze dla tekiego kierowcy jak on, czyli przez wiekszosc uwazanego jako ogromny talent, nie powinno to stanowic problemow. Nie mam w sumie zadnego doswiadczenia w rajdach, nigdy nie mialem okazji jezdzic na specjalnych oponach, ale czy to jest az takie trudne?

Moja uwage zaczyna zwracac Kosciuch. Pisalem o nim chyba kiedys, ze nie bedzie z niego zbyt wielki kierowca. Po tych dwoch rajdach widac, ze obecnie calkiem przyzwoicie sobie radzi. Moze w nastepnym sezonie calkowicie rozwinie skrzydla?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez stein911 » sobota, 29 maja 2004, 22:12

Przewidywania się sprawdziły; Polski był bardzo ciekawy. Gdyby nie deszcz Kuzaj mógłby nie cieszyć sie drugą lokatą. Thiry tak jak myslałem daleko, 306 pojechało zarąbiście. Frycz jednak do Grzyba ma braki, ciekawe na ile to wina sprzętu. Pelikan tez nie zaszalał... Ogólnie nasza rajdowa czołówka prezentuje się kiepsko na tle zagranicznych kierowców. Szkoda.
"Skoro Rosjanie robią kulki łożyskowe puste w środku, to wszystko się da zrobić!"
stein911
A6

Postprzez maciekd » niedziela, 30 maja 2004, 00:30

Dwa słowa: FANTASTYCZNY RAJD :!: :!: :!:

Ogólnie nasza rajdowa czołówka prezentuje się kiepsko na tle zagranicznych kierowców. Szkoda.
Czy my mówimy o tym samym rajdzie? :? :shock:
maciekd
A6

Postprzez Tomisny » niedziela, 30 maja 2004, 00:47

Naprawdę jestem oczarowany...

To był chyba najpiękniejszy rajd na jakim w zyciu byłem... to był mój pierwszy Polski (zawsze to czas sesji) i już czekam na nastepny...

Piękne trasy, niesamowici kierowcy... mocna walka... czego chciec wiecej...?

... a jednak...

Gdyby bylo cieplej i czołówka używałaby aut WRC leżałbym przez tydzień krzyżem pod Czarną Górą... ah
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez roubal » niedziela, 30 maja 2004, 00:51

Z oficjalnej strony Kuchara:

WAŻNE!!! POSZUKUJEMY OBIEKTYWU DO APARATU !!![ 28.05.2004; 22.30 ]
Dziś na odcinku "spalona" ( dojazd od Bystrzycy ) jeden z fotografów zgubił obiektyw do aparatu model SIMGMA 12-24 EX. Osobę, która znalazła obiektyw prosimy o jego zwrot. Nagrowdą będzie przejazd z Tomkiem Kucharem na jednym z odcinków testowych rajdowym mitsubushi lancerem !!! Wszystkie info prosimy kierować pod numer tel 0 604 774 154
roubal

Postprzez JoannaXP » niedziela, 30 maja 2004, 01:26

nagroda warta wysiłku...
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez jgw » niedziela, 30 maja 2004, 02:19

tak wlasnie powinny wygladac prawdziwe rajdy,wygrywa ten kto ma lepszy sprzet ,wiecej kilometrow jezdzonych caly czas na roznych trasach , no i oczywiscie musi tez wystepowac czynnik X czyli szczescie ,czy to w doborze opon czy tez w wyjniku wystepowania opadow:))
jestem zadowolony z faktu ze "importowi" zawodnicy pokazali wielka klase i chec walki do ostatniego odcinka ,jak rowniez z tego ze , podobno kuzi (jakby nie patrzec nasz pierwyj sort w tym momencie zawodnik) zrezygnowal z szalenczej pogoni za zdobyciem generalki pod wplywem :sugestii:) pilota , gratki dla pana leszka za rozsadna i dojechana :) jazde
jak naplynie do nas troche wieksza kaska to i my bedziemy pokazywac klase w europie a moze i dalej.......
czego sobie i wszystkim zycze z calego serca.
jgw
N2

Lokalizacja: z gor , z sudetow ..tzn.obok sniezki...zaraz pod szrenica:)

Postprzez speed555 » niedziela, 30 maja 2004, 08:07

Godzine temu wreszcie wróciłem z rajdu do domu. Było super. Safeciarze juz nie byli tak natarczywi jak na elmocie, mialem tylko 1 małą wymiane zdań z policjantem (po tym jak zagroził mi 400 pln mandatu, odstapiłem od swych przekonań ;).Jeden z najlepszych rajdow na jakich bylem, szkoda tylko że odpadło tak dużo załóg.
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP