Moderator: SebaSTI
brawo dla prawdziwego kibica rajdowego!!! Gdyby wszyscy mieli takie podejście do tematu to było by super.... ja byłem wczoraj i z czystym sumieniem zapłaciłem za wejście i mapki bo kasa idzie na nasze ukochane rajdy /między innymi oczywiścieBanan napisał(a):Ja wlasnie wrocilemBylo zajebiscie !
W czwartek troche morko, w piatek pochmurno, a dzisiaj farando
Najlepiej to bylo z biletami
W czwartek bardzo ladnie zaplacilismy za bileciki, juz myslelismy, ze wjedziemy na oes, a tu Malinka nam wyskakuje i ppiperzy, ze nie wjedziemy :[ Po dlugiej klotni ustapilismy. Za to w piatek sie wkurzylismy i malo nie rozjechalismy safeciarza
Pojechalismy bez biletow
Ale najlepsze bylo dzisiaj. Podjezdzamy, otwieramy okno i jakas pani mowi, zeby bileciki kupic. A my do niej, ze nie jedziemy na rajd tylko do Zagorza do babcia !!
![]()
![]()
Mapka w rece, ja ubrany caly w Subaru, ale edziemy do babci
Hehe
A jak na rajdzie bylo napisze pozniej
WRC napisał(a):To niezłe było też przed pierwszym przejazdem walimia..., na Patelni. 0 pojechało, mineło 5 minut, wszyscy czekają na Kuzaja... a tu sobie Hyundai jedzie z dołu jakby nigdy nicWszyscy zaczeli trąbić i kolesia zdązyli zepchnąć w środek patelni...
obrazasz solowowa i lubiakagolden napisał(a):ZOWA - ja nic nie sugeruje, ale wnioski sobie sami wycignijmy - moze zaprzeczysz ze tak nie jest ?? widoczna jest przewaga sprzetowa tego nikt nie zaprzeczy![]()
jak trzeba w czechach jezdzic z dobrymi driverami to lechu juz blado wychodzi, albo wgole nie startuje...
czy Lancerem by ich sklepal? moze - ale chyba nie oto wam kibicom lecha chodzilo aby wasz Mistrz wygrywal z solowowem i lubiakiem...![]()
myslalem ze ambicje sa ciutke wyzej
speed-x napisał(a):No nie wiadomo co z tym Pelikanem, błąd czy nie błąd -jedno licho,po prostu pech.Tercjak nieźle wylądował...Ale dlaczego wypadł?chyba nie błąd kierowcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości