Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez WAPNO » sobota, 8 maja 2004, 18:32

Ja właśnie wróciłem. Było super jeśli o oglądanie chodzi, jednak obsługa rajdu mnie mocno wkurzała szczególnie safety. Ale cóż tak będzie zawsze jak wieśniak dostanie kamizelke organizator i gwizdek do ręki. Fajną przygodę widziałem. Koleś zaparkował na górce w środku zakrętu malucha, ale nie w poprzek tylko wzdłuż. No i maluch stoi, ale w pewnym momencie zaczyna jechać, a jakiś gościu za nim. I wpadł do rowu :)
WAPNO
A6

Postprzez WRC » sobota, 8 maja 2004, 18:56

To niezłe było też przed pierwszym przejazdem walimia..., na Patelni. 0 pojechało, mineło 5 minut, wszyscy czekają na Kuzaja... a tu sobie Hyundai jedzie z dołu jakby nigdy nic :D Wszyscy zaczeli trąbić i kolesia zdązyli zepchnąć w środek patelni...
WRC
N3

Postprzez Akow » sobota, 8 maja 2004, 19:00

Banan napisał(a):Ja wlasnie wrocilem :D Bylo zajebiscie ! :D W czwartek troche morko, w piatek pochmurno, a dzisiaj farando :D Najlepiej to bylo z biletami :D W czwartek bardzo ladnie zaplacilismy za bileciki, juz myslelismy, ze wjedziemy na oes, a tu Malinka nam wyskakuje i ppiperzy, ze nie wjedziemy :[ Po dlugiej klotni ustapilismy. Za to w piatek sie wkurzylismy i malo nie rozjechalismy safeciarza :D Pojechalismy bez biletow :D Ale najlepsze bylo dzisiaj. Podjezdzamy, otwieramy okno i jakas pani mowi, zeby bileciki kupic. A my do niej, ze nie jedziemy na rajd tylko do Zagorza do babcia !! :D :D :D Mapka w rece, ja ubrany caly w Subaru, ale edziemy do babci :D Hehe :D A jak na rajdzie bylo napisze pozniej :D
brawo dla prawdziwego kibica rajdowego!!! Gdyby wszyscy mieli takie podejście do tematu to było by super.... ja byłem wczoraj i z czystym sumieniem zapłaciłem za wejście i mapki bo kasa idzie na nasze ukochane rajdy /między innymi oczywiście :? / Banan a teraz proponuję wycieczkę do najbliższego kiosku w celu konsumpcji piwka za zaoszczędzone 5 czy 10 PLN. Pozdrawiam
Akow
N1

Postprzez WAPNO » sobota, 8 maja 2004, 19:03

WRC napisał(a):To niezłe było też przed pierwszym przejazdem walimia..., na Patelni. 0 pojechało, mineło 5 minut, wszyscy czekają na Kuzaja... a tu sobie Hyundai jedzie z dołu jakby nigdy nic :D Wszyscy zaczeli trąbić i kolesia zdązyli zepchnąć w środek patelni...

Też tam byłem :))). Co do rajdy to Leszek był bardzo szybki, ale naprawde to zadziwił mnie Sołowow. Kuchar mnie rozczarował, nie jechał na tyle ile może.
WAPNO
A6

Postprzez Banan » sobota, 8 maja 2004, 19:05

Popieram Cie Wapno. Oni sa jacys pojebani. Stalismy sobie we 3 z kolegami za drzewem na zewnetrznej. No i przejechalo 0 a koles do nas, abysmy odeszli za drugie drzewo bo tu jest niebepiecznie. No dobra, odeszlismy. Przejechal Kuzaj i Solowow a koles do nas, abysmy stad wypier****, bo przeciez widzimi jak oni jezdza ! Kumpel do niego, ze przeciez sam nas przestawil tutaj, to po co sie znowu drze ? No i kolesia zgasilo :) Gnojek kurde, nie mial wiecej niz 16 lat :[ Oni kurde odganiaja ludzi a sami stoja w niebiezpiecznym miejscu :[ W TVN Turbo w o Oesie o Kromoranie bylo bardzo dobrze pokazane, jak safety stal :[ 10 cm od drogi, az mu Czopik przejechal po pietach (prawie, bo odskoczyl) :[
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez **FanKuzaja** » sobota, 8 maja 2004, 19:08

Wielkie a także miłe zaskoczenie że Leszek Kuzaj wygrał Rajd kontrolował swoją sytułącję jak i przewagę nad przeciwnikami.... Wielkie Gratulacje dla niego:)

Małe rozczarowanie po Tomku Kucharze.

Mam nadzieje że Frycz na Rajdzie Polski pokaże na co go stać.

Do końca sezonu kilka rajdów... rajdy są , były i będą nieprzewidywalne.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez ZOWA » sobota, 8 maja 2004, 19:29

golden napisał(a):ZOWA - ja nic nie sugeruje, ale wnioski sobie sami wycignijmy - moze zaprzeczysz ze tak nie jest ?? widoczna jest przewaga sprzetowa tego nikt nie zaprzeczy :wink:

jak trzeba w czechach jezdzic z dobrymi driverami to lechu juz blado wychodzi, albo wgole nie startuje...

czy Lancerem by ich sklepal? moze - ale chyba nie oto wam kibicom lecha chodzilo aby wasz Mistrz wygrywal z solowowem i lubiakiem... :?: :?: myslalem ze ambicje sa ciutke wyzej
obrazasz solowowa i lubiaka :wink:
ZOWA
A6

Postprzez golden » sobota, 8 maja 2004, 19:47

ZOWA - chyba masz racje - za wysoko ocenilem lecha

banan - brak mi slow :evil: robcie tak dalej i skaczcie przez ogrodzenia- no bo po co placic - a co do safeciarzy to inna bajka...
golden
A6

Postprzez qbus » sobota, 8 maja 2004, 20:04

Jestem zaskoczony strasznie postawą... TVP :)
Już drugi raz dziś jest wzmianka o rajdzie tylko teraz nie ograniczyli się do podania informacji o tym że Leszek wygrał rajd ale powiedzieli również kto był 2 i 3 i kto wygrał S1600.
szok :roll:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Robi » sobota, 8 maja 2004, 20:30

speed-x napisał(a):No nie wiadomo co z tym Pelikanem, błąd czy nie błąd -jedno licho,po prostu pech.Tercjak nieźle wylądował... :shock: Ale dlaczego wypadł?chyba nie błąd kierowcy :|

Bylem w mijscu gdzie wypadl Pelikan , za mocno przyciol zakret , uderzyl w kamien a nastepnie w drzewo. Wypade Tercjaka tez widzialem , szedl pelnym ogniem, na Michalkowej postawilo go bokiem na jednym z zakretow i wpadl do rzeki
Robi
N2

Postprzez LIPciu » sobota, 8 maja 2004, 20:38

witam
właśnie wróciłem ze świdnicy :)
super rajd
mam jedno pytanie (może ktoś wie) chodzi o porównanie michała kościuszki i frycza a mianowicie michał wygrał pierwszy oes o 9,4s drugi przegał o 0,2 a w tabeli po dwóch odcinkach sraci do frycza 11s
wie ktoś może o co chodzi??
LIPciu
A5

Postprzez Wilu » sobota, 8 maja 2004, 21:07

słusznie Leszek się wypowiada, to nie samochód ale kierowca, macie wątpliwości że nie poradził by sobie z nimi w evo. a reszta wreszcie padakami nie pomyka znowu. Bravo dla Witasa, Muchy, Kościuszki i Grzyba.

niestety Bęben pokaleczył sprawę, bo że może wygrywać z najlepszymi to wiemy, cóż oby limit pecha został wyczerpany.

całkiem pokaleczył Kuchar, Frycz.
Tercjak rozbił 306 ehh, szkoda bo odbudowa będzie droga - też pokaleczył. największy żenadiusz : Bełtowski

muszę mimo niechęci pochwalić :x Sołowowa i Lubiaka, fajnie że tak szybko jeżdżą będzie widowisko.

pozdro.
Wilu
N4

Postprzez PeterWRC » sobota, 8 maja 2004, 21:17

JA byłem tylko na zarzeeczu 12 i 16 ale mimo to było super.... wyłudzilem autografy od kuchara , frycza , oleksiewicza i macejewskiego. Ci ostatni podpisali mi sie " MISIO i KOVI. ogolnie spoko rajd
PeterWRC
N2

Postprzez JoannaXP » sobota, 8 maja 2004, 21:24

PeterWRC napisał(a):.... wyłudzilem autografy od kuchara , frycza , oleksiewicza i macejewskiego.

szczęściarz...
;)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Kubus » sobota, 8 maja 2004, 21:55

LIPciu-dawno Cie tu nie bylo:)))ale fajnie ze jestes znow
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP