Moderator: SebaSTI
krist napisał(a):W końcu złapanie na nieleglali to nie jest koniec świata, Kajto to przeżył, Grzyb też by sobie poradził z karą
d-z rallyfans napisał(a):Nie mam zamiaru również brać kogoś w obronę, ale 400 metrów od odcinka to nie to samo co na odcinku, dodatkowo Noworól przyznaje że dostarczone materiały są słabe, a że każdy ma prawo do obrony więc GG się broni i tyle.
d-z rallyfans napisał(a):Nie mam zamiaru również brać kogoś w obronę, ale 400 metrów od odcinka to nie to samo co na odcinku, dodatkowo Noworól przyznaje że dostarczone materiały są słabe, a że każdy ma prawo do obrony więc GG się broni i tyle.
Zastanawia mnie jeszcze sprawa przekazania notatki policyjnej, czy było to zgodne z prawem, ktoś ma o tym pojęcie i może się wypowiedzieć
rallyfan2 napisał(a):d-z rallyfans napisał(a):Nie mam zamiaru również brać kogoś w obronę, ale 400 metrów od odcinka to nie to samo co na odcinku, dodatkowo Noworól przyznaje że dostarczone materiały są słabe, a że każdy ma prawo do obrony więc GG się broni i tyle.
Zastanawia mnie jeszcze sprawa przekazania notatki policyjnej, czy było to zgodne z prawem, ktoś ma o tym pojęcie i może się wypowiedzieć
Dla Noworola będą słabe bo to jedna klika z Rzeszowa, a Grzyb jest na tyle bezczelny że się jeszcze będzie odwoływać, a wszyscy wiemy jak było.
SebaSTI napisał(a):
Upalał być możę..ale nie przesadzaj tak jakby to było jakies morderstwo, zreszta odwałac sie moze każdy, zasady jak w sadzie itp, każdy ma prawo do obrony, mówisz ze wszyscy wiedzą to chyba tylko ty...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości