Moderator: SebaSTI
wojo02 napisał(a):http://gazetaolsztynska.pl/70250,183-mandaty-czyli-policyjne-zniwa-na-Rajdzie-Polski.html
srubawrc napisał(a):Czyli pięciu nietrzeźwym dali upomnienie czy co:?:![]()
![]()
![]()
![]()
Zajcev napisał(a):srubawrc napisał(a):Czyli pięciu nietrzeźwym dali upomnienie czy co:?:![]()
![]()
![]()
![]()
moze im juz nie bylo co zabrac?:)
srubawrc napisał(a):Zajcev napisał(a):srubawrc napisał(a):Czyli pięciu nietrzeźwym dali upomnienie czy co:?:![]()
![]()
![]()
![]()
moze im juz nie bylo co zabrac?:)
Ha,ha,ha
-Panie kierowco prawo jazdy proszę![]()
-A oddaliście![]()
chodek napisał(a):Sam dostalem mandat, a o mały włos dostałbym drugi tego samego dnia(polucjanci "ustąpili"mi pierwszeństwa , policja wyjątkowo małostkowa i upierdliwa- sami szukali zaczepki np. zwalniając na ograniczeniu do 90km/h do 50 km/h na zakrecie-zeby ktoś ich wyprzedzil na podwójnej ciągłej. Jak RP będzie dalej w tym samym czasie kalendarzowym i z taką samą siłą psiarni, to ja dziękuje, wiecej się nie pojawię.
Szkucik napisał(a):chodek napisał(a):Sam dostalem mandat, a o mały włos dostałbym drugi tego samego dnia(polucjanci "ustąpili"mi pierwszeństwa , policja wyjątkowo małostkowa i upierdliwa- sami szukali zaczepki np. zwalniając na ograniczeniu do 90km/h do 50 km/h na zakrecie-zeby ktoś ich wyprzedzil na podwójnej ciągłej. Jak RP będzie dalej w tym samym czasie kalendarzowym i z taką samą siłą psiarni, to ja dziękuje, wiecej się nie pojawię.
Rajd Polski najprawdopodobniej nie będzie rozgrywany w Mikołajkach, plotki krążą że albo Rzeszów albo Dolnyśląsk
Szkucik napisał(a):chodek napisał(a):Sam dostalem mandat, a o mały włos dostałbym drugi tego samego dnia(polucjanci "ustąpili"mi pierwszeństwa , policja wyjątkowo małostkowa i upierdliwa- sami szukali zaczepki np. zwalniając na ograniczeniu do 90km/h do 50 km/h na zakrecie-zeby ktoś ich wyprzedzil na podwójnej ciągłej. Jak RP będzie dalej w tym samym czasie kalendarzowym i z taką samą siłą psiarni, to ja dziękuje, wiecej się nie pojawię.
Rajd Polski najprawdopodobniej nie będzie rozgrywany w Mikołajkach, plotki krążą że albo Rzeszów albo Dolnyśląsk
macneil napisał(a):Jestem za powrotem do korzeni:)
zenzen23 napisał(a):Oby to były tylko plotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości