Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Picias » wtorek, 12 cze 2007, 00:09

Może i Hołek zapieprzał jak holera ale czyż nie ma tych oesów juz oklepanych na pałkę. Cała sytuacja z karą również jakoś mnie poirytowała, bo od kiedy to sędziowie na starcie odcinka decydują o możliwości późniejszego startu. Dlaczego wreszcie Svedlund był przecierakiem w niedzielę, bo lista już była ułożona? To trzeba było ją zmienić skoro zmianił się prowadzący, coś mi tu brzydko pachnie. Ale i tak stało się po mojej myśli i bardzo dobrze. A pan Hołowczyc jesli jest taki dobry to niech pokarze się gdzieś indziej niż tylko u siebie.
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez rallyspeed » wtorek, 12 cze 2007, 00:37

tak samo ma oklepane jak Svedlund bo te oesy są dopiero od 2005 roku i są częsciowo modyfikowane, w 2004 tylko częśc była w tym rejonie ale były to inne oesy
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Alien » wtorek, 12 cze 2007, 07:15

rallyspeed napisał(a):tak samo ma oklepane jak Svedlund bo te oesy są dopiero od 2005 roku i są częsciowo modyfikowane, w 2004 tylko częśc była w tym rejonie ale były to inne oesy

HAAAHAHAAAHAHAAHAAHAHAAAAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAAA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alien
A5

Postprzez rallyspeed » wtorek, 12 cze 2007, 09:07

HAHAHA :D
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Karol » wtorek, 12 cze 2007, 12:59

Nie porównuj 30 lat spędzonych na tamtych drogach, do przejechania 3 rajdów. I czy mi się zdaję czy w 2004 roku to Pedersoli zwyciężył chyba w Rajdzie Polskim :D
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Bartosz Furtak » wtorek, 12 cze 2007, 15:57

Widzę tutaj, że chłopaki nie macie szacunku dla prawdziwego mistrza...ehs
Poczekajmy do przyszłego roku:)Wtedy sie okaże gdzie jest miejsce Kuziego i całej rajdowej elity...
QHR,RUTA,BEŁT OGNIA!!!!!!!
Bartosz Furtak

Postprzez Banan » wtorek, 12 cze 2007, 16:01

rallyspeed napisał(a):w 2004 tylko częśc była w tym rejonie ale były to inne oesy

W 2004 Rajd Polski byl na Dolnym Slasku. Chyba, ze piszesz juz o Kormoranie.

Mam nadzieje, ze Holek wystartuje w Kaszubskim, bo kraza takie plotki i wtedy juz nikt nie bedzie mial watpliwosci, ze Holo jest po prostu najlepszy :).

Co do drugiego miejsca w Rajdzie Polski - No coz, taki jest sport i takie sa rajdy. Za rok Holek objedzie Loeba :).

Bartosz Furtak napisał(a):Poczekajmy do przyszłego roku:)Wtedy sie okaże gdzie jest miejsce Kuziego i całej rajdowej elity...

No oprocz Kuzaja, ktory sadze ze i tak by z Holkiem nie wygral, to pokazal on juz w tym roku, gdzie jest miejsce reszty naszej rajdowej elity.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Bartosz Furtak » wtorek, 12 cze 2007, 16:15

Banan napisał(a): Za rok Holek objedzie Loeba :).

Noooooooo...ale wiesz...I tak wszyscy powiedzą ze wygrał bo znał trasy na pamięć bo jeździ tam od 30 lat:/
QHR,RUTA,BEŁT OGNIA!!!!!!!
Bartosz Furtak

Postprzez kremer » wtorek, 12 cze 2007, 16:41

ale głupoty tutaj czytam
hołek to rajdowy "emeryt" startuje raz w roku na swoich trasach i chce sobie pojezdzic i dla niego licza sie kibice frajda z jazdy oraz bezposrednia walka, a nie czy ktos powie, ze jest najlepszy czy najgorszy
holek swoja szybkosc juz ma za soba, ale widac, ze na dzien dzisiejszy to co mu zostało z dawnego blasku pozwala wygrywac i byc w czolowce

szwedlund to gosc, ktory jechał 3 raz w tym rajdzie i co najmniej zna specyfike, na ostro jechal na wiekszosci oesow minimum raz
szwedlund to mloda wschodzaca szwedzka gwiazda, ktora jezdzi kilkanascie rajdow w roku (glownie na szutrze) i jest na nich w czołówce
szwedlund np wygrywa enke na rajdzie neste i jest w czolowcne na swedish rally - szwedlund jest z pewnoscia jednym z najlepszych w stawce pcwrc, mimo ze nie startuje regularnie to wystarczy zeby walczyc z takimi europejskimi hołkami - bo nie ma szybszych w n4 od szwedlunda na takich trasach - moze pare nazwisk, ale rowniez ze skandynawii (alen, hanninen, sohlberg, flodin)
wiec te moje argumenty pisze po to, azeby wszyscy zdali sobie sprawe, ze ten gosc to naprawde niezly zapylacz i jemu nie potrzeba objechac 100 razy trasy - i nawet jak holo zna je jak wlasna kieszen i wie ile ma cm to mimo wszystko trzeba miec cos, zeby dany zakret pojechac szybko - na tyle szybko, ze na mecie wygrac ze szwedem
dodam, ze to była rywalizacja bardzo fair - obaj ze soba gadali i mowili o sobie w samych superlatywach - byli przyjaznie nastawieni - inaczej to wygladalo niz podczas walki z Kuzajem, ktory znajdzie tysiac problemow - co do przecierania trasy w niedziele to holek wystosowal pismo do zss - ale jak sie okazalo sam oscar przyznal ze jazda jako 1 zaloga nie jest wcale zla i nie traci na tym czasu

dochodzicie do momentu, ze za rok bedziecie wymagac, zeby holek klepnac gronholma bo przeciez zna trasy :lol:
dajcie oleksowiczowi no limit w przejazdach to wg waszego rozumowania tez powinien wygrywac... wiecej przejazdow i nauka na pamiec daje lepszy obraz i przeglad trasy ale jak nie jedziesz na 99% rak jak na nielegali to nie wiesz tak naprawde ile tam mozna smignac... tego dowiesz sie na rajdzie - jedni pakuja w pola inni w drzewa, a inni jada na granicy i walcza o wygrana

na koniec powiem, ze holek nie ma planow na kaszuby, w sumie po co ma tam jezdzic? Jego jedyne plany to egipt w terenowce i pozniej dakar - za rok polski i tak do upadlego - ciekawe czy w wieku 55lat rowniez bedzie taka nagonka :)
kremer
S2000

Postprzez killer wrc » wtorek, 12 cze 2007, 17:30

Piszcie co chcecie,a Hołek pokazał polskiej i europejskiej"czołówce"gdzie ich miejsce w szeregu.Uczy się i tyle:-)
PS.Nic mnie tak nie wkurzyło jak widok rozradowanych kibiców Kuzaja gdy przyszło info że Hoło miał kapcia.Tragedia .
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez skateman » wtorek, 12 cze 2007, 17:32

Nie tylko Kuzaja :) Dla mnie Hołek to giazdor, denerwuje mnie podejście jego kibiców. Wszyscy są niesamowicie podniecieni Hołkiem, że wszystkich zlał itd. Ale czemu nie przyjedzie(ale dzień przed zapoznaniem, a nie 2 miechy przed rajdem) na teren Leszka czy Grzyba. Nie wiem czy tak łatwo by wygrał...
skateman
A6

Postprzez rallyspeed » wtorek, 12 cze 2007, 17:43

A ja kibicuje Kuzajowi i Hołkowi, dla wielu pewnie to dziwne :wink:
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Marmetal » wtorek, 12 cze 2007, 18:05

rallyspeed napisał(a):A ja kibicuje Kuzajowi i Hołkowi, dla wielu pewnie to dziwne :wink:

Hehe, ja też ;). Holo jeździ raz w roku i pokazuje, że nadal potrafi bardzo szybko poruszać się samochodem rajdowym. Co z tego, że u siebie? I tak objechał polską czołówkę. Krzysiek nikomu już nic nie musi udowadniać, swoje osiągnął. Zdobył tytuł Mistrza Europy, kilkanaście tytułów w kraju, odnosił sukcesy na arenie światowej. Jeździ dla frajdy, zabawy i kibiców. Jemu już nie zależy na tytułach, ściga się dla przyjemności i dlatego, że kocha ten sport. Poza tym uwielbiam jego podejście do pewnych spraw. Po kapciu nie narzekał, tylko powiedział, że taki jest ten sport. Zachowuje się bardzo fair i za to go cenię. Wspaniały człowiek i kierowca, ikona polskiego motorsportu.
Marmetal
S2000

Postprzez skateman » wtorek, 12 cze 2007, 18:10

Marmetal napisał(a):
rallyspeed napisał(a):A ja kibicuje Kuzajowi i Hołkowi, dla wielu pewnie to dziwne :wink:

Hehe, ja też ;). Holo jeździ raz w roku i pokazuje, że nadal potrafi bardzo szybko poruszać się samochodem rajdowym. Co z tego, że u siebie? I tak objechał polską czołówkę. Krzysiek nikomu już nic nie musi udowadniać, swoje osiągnął. Zdobył tytuł Mistrza Europy, kilkanaście tytułów w kraju, odnosił sukcesy na arenie światowej. Jeździ dla frajdy, zabawy i kibiców. Jemu już nie zależy na tytułach, ściga się dla przyjemności i dlatego, że kocha ten sport. Poza tym uwielbiam jego podejście do pewnych spraw. Po kapciu nie narzekał, tylko powiedział, że taki jest ten sport. Zachowuje się bardzo fair i za to go cenię. Wspaniały człowiek i kierowca, ikona polskiego motorsportu.

No na Polskim zachował się Fair. Szczególnie jak wniósł protest na karę która dostał słusznie. Jak można wymusić sobie 2 minuty późniejszy start,żebby mieć lepsze warunki. Każdy mógł sobie wymuśić w takim razie... Czemu sędziowie nie wpadli na taki pomysł, żeby przedłużyć oczekiwanie na start. Hołek łamał w tym momencie reguilamin....
skateman
A6

Postprzez Marmetal » wtorek, 12 cze 2007, 18:22

Ale czy musieli mu pozwalać na to, żeby wystartował minutę później niż było napisane? Zrobili to z własnej woli. Jak sam mówił, gdyby miał ruszyć o umówionej godzinie to i tak by pojechał, ale oni sami mu pozwolili na start minutę później, więc nie widzę w tym problemu.
Marmetal
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP