Moderator: SebaSTI
rallyspeed napisał(a):tak samo ma oklepane jak Svedlund bo te oesy są dopiero od 2005 roku i są częsciowo modyfikowane, w 2004 tylko częśc była w tym rejonie ale były to inne oesy
rallyspeed napisał(a):w 2004 tylko częśc była w tym rejonie ale były to inne oesy
Bartosz Furtak napisał(a):Poczekajmy do przyszłego roku:)Wtedy sie okaże gdzie jest miejsce Kuziego i całej rajdowej elity...
Banan napisał(a): Za rok Holek objedzie Loeba.
rallyspeed napisał(a):A ja kibicuje Kuzajowi i Hołkowi, dla wielu pewnie to dziwne
Marmetal napisał(a):rallyspeed napisał(a):A ja kibicuje Kuzajowi i Hołkowi, dla wielu pewnie to dziwne
Hehe, ja też. Holo jeździ raz w roku i pokazuje, że nadal potrafi bardzo szybko poruszać się samochodem rajdowym. Co z tego, że u siebie? I tak objechał polską czołówkę. Krzysiek nikomu już nic nie musi udowadniać, swoje osiągnął. Zdobył tytuł Mistrza Europy, kilkanaście tytułów w kraju, odnosił sukcesy na arenie światowej. Jeździ dla frajdy, zabawy i kibiców. Jemu już nie zależy na tytułach, ściga się dla przyjemności i dlatego, że kocha ten sport. Poza tym uwielbiam jego podejście do pewnych spraw. Po kapciu nie narzekał, tylko powiedział, że taki jest ten sport. Zachowuje się bardzo fair i za to go cenię. Wspaniały człowiek i kierowca, ikona polskiego motorsportu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości