Subaru Poland Rally 2006 (Rajd Wawelski)

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » poniedziałek, 3 lip 2006, 00:14

Mnie to juz z malej litery, tak ? :wink:

Ciekawe jak teraz bedzie z relacja, po przygodach na Polskim wlacze 5 minut wczesniej...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez KamilkaWRC » poniedziałek, 3 lip 2006, 08:25

skateman napisał(a):Rajd Ok , zabezpieczenie do DUPY...

pozdrowiena dla - ZOWY, brata QBUS, Kuziegofanamyslenice, Buncola, Marsa, Paska, Zbyszka Cieślara, ClioS12000, Chlebka, QHR TEAM, Kubobora, Yesha, EKIPY, Banana, Radka Gulaja, Tomka Jasiaka, oraz Beatce Balcerak za towarzystwo na wieczorku u Paska :) no i oczywiscie wszystkich innych ktrorych widzialem i gadalem......

Oczywiście,że rajd super :)

i Cie tysz widziałam :) jak i Banana...

Ale co ostatnio zauważyłam na farum...BartekRally ma zakusy na to, żeby być drugim Bananem... ;)
>>> Nawet Chuck Norris nie potrafi ciąć zakrętów tak jak Kazek !!! KAZ GO !!! <<<
KamilkaWRC

Postprzez BartekRally » poniedziałek, 3 lip 2006, 09:02

KamilkaWRC napisał(a):
skateman napisał(a):Rajd Ok , zabezpieczenie do DUPY...

pozdrowiena dla - ZOWY, brata QBUS, Kuziegofanamyslenice, Buncola, Marsa, Paska, Zbyszka Cieślara, ClioS12000, Chlebka, QHR TEAM, Kubobora, Yesha, EKIPY, Banana, Radka Gulaja, Tomka Jasiaka, oraz Beatce Balcerak za towarzystwo na wieczorku u Paska :) no i oczywiscie wszystkich innych ktrorych widzialem i gadalem......

Oczywiście,że rajd super :)

i Cie tysz widziałam :) jak i Banana...

Ale co ostatnio zauważyłam na farum...BartekRally ma zakusy na to, żeby być drugim Bananem... ;)

Co masz na mysli? :lol: Bo nie wiem co Banan tu wyprawiał :wink:

Ciekaw czy za rok dojdzie do tego rajdu... w kuluarach mówi się ze wraca Krakowski a tam pociągną sponsorzy...
BartekRally
A5

Postprzez Wilu » poniedziałek, 3 lip 2006, 11:25

ehs naprawdę ciekawy rajdzik się wydarzył, trudny i wymagający niestety obnażyło spore nieumiejętności naszych asów. ale cóż liga topowa to to nie jest.

na plus można zaliczyć debiut Guzka w c2, na spadaniu z podbiciem przeszedł samego siebie (os 3), ale i w innych miejscach agresywnie. wogóle jak zwykle rzadziły ośki Poloński świetnie, nieźle Adamus. jakoś tylko Fryta (poza prologiem) mega cieniował.

zaskoczył na plus Bęben. Lesio klasycznie ogień, ciekawie Czopik i Kajetanowicz, reszta miewała przebłyski, ale rzadko. Turski na prologu klasa.

nieźle Habaj tez pomykał, odważnie.

Mucha niby się przełamywał, nawet sądziłem, że daje radę, nie mniej popełniał sporo błędów.

podsumowując chaotyczną wypowiedź: czasem słońce, czasem deszcz.

dwa słowa jeszcze do prologu.

co za bzdura piętrowa. zbudować strefy dla kibiców i nikogo do nich nie wpuszczać. szef zabezpieczenia to jakiś pacan był. jakoś to trzeba było taktycznie rozegrać, by kibice po starcie mogli się przemieścić do owych stref, (na drugą stronę mostu aby się przedrzeć, trzeba było powalczyć z ochroną). ewentualnie przepuszczać ludzi w jakiś zorganizowany sposób.
jak powiedział koleś ochraniający tą zabawę "ochraniałem dziesiątki różnych imprez, ale takiego kretynizmu w życiu nie widziałem.

i klasyczne przesłanie na koniec: n4 powinni zblokować.
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez boss » poniedziałek, 3 lip 2006, 11:29

cytat: "i klasyczne przesłanie na koniec: n4 powinni zblokować."

o co dokladnie chodzi....? :roll: :roll:
boss
A5

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 3 lip 2006, 11:54

według mnei chodzi o to, że zaczyna się dziać to samo co za ery WRC, Leszek ma "najszybszy samochód" i cały czas wygrywa, reszta niema szans ( to samo co dawniej z WRC, LEszek topowy WRC, konkurencja 2, moze 3 WUrce) i Leszek pewny Mistrz Polski.....
Zajcev
N4

Postprzez Wilu » poniedziałek, 3 lip 2006, 12:06

n4 powinni zblokować, bo są żenadne, przerobić to na taksówkę. na oesach powinny jeździć auta rajdowe, nie zaś tapczansy. :)

a czy Lesio ma najszybszy samochód, to akurat wątpię. tu zdecydowanie wygrał umiejętnościami, nie zaś mocą.
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez boss » poniedziałek, 3 lip 2006, 12:09

nie i jeszcze raz nie....jak twoim zdaniem sołowow, kuchar, bebenek, lubiak, i wielu wiecej nie ma topowiego sprzentu to jestes w błendzie....kuzaj jest rozjezdzony jak nikt inny....dlatego wygrywa....od 2 miejsca nie ma takich roznic czasowych....tylko kuzaj jest na najwyzszym poziomie....! takie jest moje zdanie...;)
boss
A5

Postprzez Buncol » poniedziałek, 3 lip 2006, 12:14

Wilu napisał(a):n4 powinni zblokować, bo są żenadne, przerobić to na taksówkę. na oesach powinny jeździć auta rajdowe, nie zaś tapczansy. :)

a czy Lesio ma najszybszy samochód, to akurat wątpię. tu zdecydowanie wygrał umiejętnościami, nie zaś mocą.

jasne, ogladajmy RPP
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Saruto » poniedziałek, 3 lip 2006, 13:05

Najlepsze by były same S1600. Na Wawelski tylko Kuzaj jechał maksem, nawet na ostanim odcinku a reszta bardzo spokojnie :? nuda nuda nuda
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Krzysiek_WrC » poniedziałek, 3 lip 2006, 13:36

Tak, zablokujmy N4,przejdzmy do S 1600 a jak tutaj zacznie sie monopol jednego zawodnika to tez zablokujemy za 2-3 lata ,pózniej nastepne i nastepne a na koniec bedą jezdzic po oesach chyba zaprzęgami konnymi. :?
Ja jestem zdecydowanie na NIE blokowaniu N4.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez Wilu » poniedziałek, 3 lip 2006, 13:55

co Wy się tak spinacie. ehs mój postulat blokowania to jedynie żart. powtarzam go sobie przy każdej okazji, mam do tego prawo. ale co by odrazu brać to do siebie, przecie to niedorzeczne. ehs nie wiążę sie to z żadnym kierowcą, nie umieszczam w nim podtekstów, jedynie określam swój stan zniesmaczenia. optymalnie dla mnie było by gdyby, liczebność aut n4 i s1600 zamienić miejscami. Lub też aby część posiadaczy tapczanów zamieniła swe auta na modele s2000.
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez Mars » poniedziałek, 3 lip 2006, 16:13

Saruto napisał(a):Najlepsze by były same S1600.

Żeby to nigdy nie nastąpiło ... jedyne co w tym fajne to to, że ładnie chodzą ... Ani to u nas szybkie, bo za dużo syfu u nas, ani to widowiskowe, ani to konkurencyjne bo za mało takich aut. Jakby miały jezdzic same S1600 i do tego jeszcze same suche i równe asfalty to ja się wynosze z tego kraju :lol:
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez kirloy » poniedziałek, 3 lip 2006, 17:41

Spadanie z podbiciami w Kamiennej to zenada - cale safety stalo na nawrocie na most, a tak naprawde niebepiecznie jest na tych podbiciach. Pelno miejscowych na maxa podjaranych i stojacych przy asfalcie. Raz tylko policjant sie przeszedl i wszystkich przestawil 2m do tylu, ale za jego plecami juz byli gdzie przedtem.
Po przejezdzie Czopika w drugiej petli - kiedy auto ledwo sie w dordze zmiescilo a wszyscy kibice juz nie patrzyli co sie dzieje tylko uciekali od drogi - jeden miejscowy rzucil do swojej rodzinki: "No i gdzie uciekacie - mowilem ze nie wypadnie". Instynkt samozachowawczy 0 - w teorii ewolucji cos jednak jest - bo nastepnym razem moze sie nie udac.

Bylismy tez na OSie Lapanow - tu byla niezla akcja - zgubilismy sie i zaczelismy jechac za innymi (naklejki Kulig, WRC to wiadomo gdzie jada) - tak samo pomyslalo jeszcze 10 aut i calym tym korowodem wjechalismy po szutrze na jakis slepy plac. Niezly klimat - nikt nic nie wie tylko ironiczne usmiechy - na szczescie wlascielka odeslala nas na dobra droge (jak kto ma wysokie podwozie to przejedzie - i okazalo sie ze Cianias ma wysokie)- i po tym jak udalo nam sie nawrocic i wycofac znow szutrem i blotem wbilismy sie na OS. Pozdro dla calej kawalkady ktora bladzila tak jak my.
Co do zawodnikow - to Ruta zaskakiwal - z reguly jechal zdecydowanie najwolniej - tym razem nie wyroznial sie ze stawki a na spadaniu w Kamionnej nawet calkiem szybko. Bylo widac ze Kuzaj i Bebny ida naprawde szybko, Czopik tez niezle. W s1600 - Junior szybko, Polonski agresywnie, Adamus po swojemu. Frycz - bedzie lepiej. W RPP warto czekac na Habaja - zawsze cos pokarze. Micra tez ok/

Pelny profesjonalizm pokazala tez zaloga Dabrowski/... ktora sie tam rozbila - piweczko, konserwy turystyczne - oni to chyba ze soba woza.

Krecilo sie tez wokol paru zawodnikow z MP, na pytanie czemu nie skorzystali w ktoryms tam rajdzie z super rally - padla opdpowiedz: "bylismy poobijani do dzwonie, a poza tym takzesmy sie najebali..."
kirloy
N3

Postprzez Krzysiek_WrC » poniedziałek, 3 lip 2006, 22:25

kirloy napisał(a):Pelny profesjonalizm pokazala tez zaloga Dabrowski/... ktora sie tam rozbila - piweczko, konserwy turystyczne - oni to chyba ze soba woza.
"

:shock: :shock:
Krzysiek_WrC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP