Rajd Warszawski 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez JoannaXP » niedziela, 10 paź 2004, 23:58

"Niewątpliwie najbardziej widowiskowy skok na mostu, najdalszy i najwyższy, oddała załoga Ruta - Nowocień, jadąca z "000". Niestety zakończył się on uszkodzeniem przodu ich Golfa, ale na pewno na długo zostanie w pamięci kibiców, którzy mieli okazję to widzieć."
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Schumi03 » poniedziałek, 11 paź 2004, 00:07

Obrazek
Autor: Sławomir Mazur
Obrazek
Schumi03
N3

Postprzez KaRally Chicago » poniedziałek, 11 paź 2004, 04:41

:shock: No niezly skok ! Duzo slyszalem o tym skoku Boruty na innych portalach ma moze ktos to nakrecone na video ? Pozdro
KaRally Chicago

Postprzez KaRally Chicago » poniedziałek, 11 paź 2004, 04:51

:shock: :shock: :shock: O Jezu zobaczylem wlasnie inne zdjecia z tego LOTU umre jak nie zobacze jkiegos filmiku :evil:
KaRally Chicago

Postprzez n3k » poniedziałek, 11 paź 2004, 10:06

Filmiki ze skoku Szymona Ruty można pobrać ze strony www.polsat-rally.pl, pzdrAll
Ostatnio edytowano wtorek, 27 wrz 2005, 14:46 przez n3k, łącznie edytowano 1 raz
n3k

Postprzez ZOWA » poniedziałek, 11 paź 2004, 10:55

ZOWA
A6

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 11 paź 2004, 10:58

Łooo kurde masakryczny skok hehe nieźle nieźle :)

Ucz się Adaś ucz :) bo sezon się zbliża :)
Mroowa
S2000

Postprzez BrodA » poniedziałek, 11 paź 2004, 13:06

WoW skok piękny, jak bym oglądał finlandie 8) ciekawe czy ma onboarda :)
BrodA
N1

Postprzez Alien » poniedziałek, 11 paź 2004, 14:53

Takiego debilizmu jeszcze w zyciu nie widzialem. To, ze nikomu sie nic nie stalo to cud boski i szczytowa glupota organizatora (bo jak wiadomo glupi ma szczescie). Kolesie Golfem ledwo trafili w droge po tym upadku, bo trudno to nazwac skokiem. Dali pokaz debilizmu do szescianu. Zniszczyli samochod, stworzyli niebezpieczna sytuacje, ale dostali najwiecej braw. Dla lepszego efektu mogli sie wystrzelic z armaty, tez by pewnie daleko polecieli. Szkoda tylko, ze impreza odbywala sie pod haslem RAJDU SAMOCHODOWEGO a nie "miszczosf w najzajebisciej rozpizganej furze wypas". Organizatorzy podpuscili mlodych i zapalczywych kolesi do niszczenia swoich badz wypozyczonych samochodow. Gowniarstwo wysokiego szczebla. Gratulecje za pomysl i sprawna organizacje prologu z wyglupami na mostku, opoznieniami, brakiem pradu i komunikacji, gdzie czolowka jezdzila dla pustych trybun po ciemku. Sponsorzy z pewnoscia z checia wyloza pieniadze za rok. Na kolejny pokaz kompetencji w polskich rajdach samochodowych. Dzieki.
Alien
A5

Postprzez Banan » poniedziałek, 11 paź 2004, 15:11

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Masakra :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Beeper: Nie bylo mnie tam, wiec czesci nie mam :(
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez sumo » poniedziałek, 11 paź 2004, 15:28

Alien napisał(a):Kolesie Golfem ledwo trafili w droge po tym upadku, bo trudno to nazwac skokiem. Dali pokaz debilizmu do szescianu. Zniszczyli samochod, stworzyli niebezpieczna sytuacje, ale dostali najwiecej braw. Dla lepszego efektu mogli sie wystrzelic z armaty, tez by pewnie daleko polecieli.

Dziwny jestes :?
Wiesz, to byl rajd, a na rajdach zazwyczaj jest niebezpiecznie, pomijajac te niebezpieczenstwo, sa czesto takie sytuacje jak ta (skok golfa) ... nie raz ktos przedobrzy i dzieje sie inaczej nizby chciał.. zdaje mi sie ze kolesie z Polsat-Rally nie mieli w planach az tak dalekiego skoku... chyba wiedzieli jakie sa tego konsekfencje?
A Ty skoncz gadac glupoty

Organizatorzy podpuscili mlodych i zapalczywych kolesi do niszczenia swoich badz wypozyczonych samochodow

Jasne jasne od razu ich podpuscil, mnie tez nie raz podpuszczaja zebym na prawym dyktowal inaczej niz mam w opisie :twisted:

Zastanow sie co Ty piszesz.... czesto wystukasz cos madrego ale teraz wg. mnie to sa bzdury.
Moze czujesz sie niedowartosciowany ?
sumo
N4

Postprzez Kisiel » poniedziałek, 11 paź 2004, 15:54

Nie trzeba jechać na Finlandię wystarczy tylko na Warszawski :wink:
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez solota » poniedziałek, 11 paź 2004, 16:01

Fiat powinien zostać. Frycz wykonał plan w kilku %, wygrał chociaż jeden rajd i to na szutrze :!: no i jest vicemistrzem w porównianiu z Pelikanem, ale mam nadzieję, że Pug nei zostawi go na lodzie bo to co pokazał Pelikan to naprawdę lepiej niż całe JWRC :lol:
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez Alien » poniedziałek, 11 paź 2004, 16:12

Sumo, sorry, ale z calym szacunkiem (mimo wszystko), twoje opinie o mojej osobie mnie jakos nie interesują i nie o tym jest topic.
Jeśli to byl rajd i wedlug ciebie wszystko ok, to jakby na oesach nie zamykali ruchu, to tez byloby wpozo? Bo mozna by sie tryknac samochodem z miejscowymi na skrzyzowaniu, a przeciez na rajdach jest niebezpiecznie to kazdy mialby ryzyko wpisane w start, nie? No i o ile bardziej widowiskowy sport dla publicznosci.
Troche co innego slyszalem o tym, czy chcieli czy nie chcieli tak daleko skoczyc. A nawet jesli ich koledzy klamia, to nawet kura wie, ze jak sie rozpedzi i pierdyknie bańką w sciane to se krzywde zrobi. Jak sie dalej napedzasz na wjezdzie na mostek (a oni tak zrobili) to CHCESZ daleko skoczyc. Bez wzgledu na konsekwencje.
Jesli ta porazka zwana epilogiem, nie byla podpuszczeniem, to nie wiem czym byla. Wylaczenie bemowa z klasyfikacji pozwalalo na wszystko, a jesli sie ma klopoty z mysleniem to jak widac (golf, ford, peugeot) mozna zrobic sobie i przede wszystkim innym krzywde.
A tak btw. Zanim Czesi zwineli oba Ignisy, to jeszcze obejrzeli "popisy polskich rajdowców" na mostku. Na ich miejscu zrobilbym to samo, nie wiedzac, czy w tym zajebiaszczym kraju Polska, nie ma takiej tradycji, zeby na koniec sezonu zniszczyc samochod. Ale wiecej skoków i wiecej poważnego podejscia do rajdów da z pewnością rozkwit tej dyscypliny. Dyktuj Sumo na odwrót, kibice na bank zapamiętaja waszą załogę jako kolejnych "rajdowców" i w Wyborczej też o was napiszą. Zwłaszcza jak wypadniecie z mostku na Karowej. Przeciez wszystkim właśnie o taki obraz rajdów w Polsce chodzi. Nie?
Alien
A5

Postprzez type_r » poniedziałek, 11 paź 2004, 16:36

alien puknij sie w czułko :)
pozdro
type_r

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP