Dla mnie rewelacja, czuć klimat rajdu od samego początku, informacje na bieżąco, muzyka poprzeplatana dzwiękiem rajdówki, świetni prowadzący, rajdowe kawałki to jest to

Brakuje takiego radia na innych rundach.
Moderator: SebaSTI
hyzym napisał(a):... to ja wspomnę o radiu rajdowym.
Dla mnie rewelacja, czuć klimat rajdu od samego początku, informacje na bieżąco, muzyka poprzeplatana dzwiękiem rajdówki, świetni prowadzący, rajdowe kawałki to jest to
Gąsior napisał(a):No to teraz ja kilka słów od siebie:
Ogólnie: maaało ludzi. Dla obecnych lepiej bo mozna się było przemieszczać ale na dolnośląskich zdecydowanie więcej kibiców (może kwestia nietaniego w końcu karnetu). Mikołajki w piątek wieczór wymarłe.
Mad Max napisał(a):Hołek - jak dla mnie największy zawód tego rajdu, i nie wydaje mi się że jest to kwestia tylko sprzętu, od mnie z ekipy wszyscy jednoznacznie stwierdzili że optycznie jedzie wolniej niż się spodziewaliśmy i kompletnie bez agresji.
hyzym napisał(a):Dla mnie rewelacja, czuć klimat rajdu od samego początku, informacje na bieżąco, muzyka poprzeplatana dzwiękiem rajdówki, świetni prowadzący, rajdowe kawałki to jest to
wanderer napisał(a):Mad Max napisał(a):Hołek - jak dla mnie największy zawód tego rajdu, i nie wydaje mi się że jest to kwestia tylko sprzętu, od mnie z ekipy wszyscy jednoznacznie stwierdzili że optycznie jedzie wolniej niż się spodziewaliśmy i kompletnie bez agresji.
Co zrobić? Lata robią swoje i ciężko być konkurencyjnym przez prawie dwie dekady. Zwłaszcza w ostatnich czasach, kiedy pokazuje się w rajdach płaskich raz ruski rok. I może dlatego Hołek prezentuje taką formę, bo po prostu nabiera takiego dakarowego stylu jazdy. W każdym razie, fajnie, że mu się dalej chce, bo to nazwisko wciąż przyciąga spore zainteresowanie.
wanderer napisał(a):hyzym napisał(a):Dla mnie rewelacja, czuć klimat rajdu od samego początku, informacje na bieżąco, muzyka poprzeplatana dzwiękiem rajdówki, świetni prowadzący, rajdowe kawałki to jest to
O tak, ci ludzie w radiu odwalali niezłą robotę. Szkoda, że nikt nie pociągnie tego pomysłu i nie zorganizuje takiego radia na całe Mistrzostwa Polski.
wanderer napisał(a):Swoją drogą, ma ktoś w mp3 te rajdowe piosenki, które przez cały rajd były puszczane na antenie radia?
Mad Max napisał(a): ... Miło by było gdyby organizatorzy o takich blokadach (chyba że była to specjalna niespodzianka dla kibiców) informowali na swoich super wyjebi.... mapach z których gów.... wynika. Za to wam mili organizatorzy należy się soczysty i gruby HwD.
Podczas ostatniego oesu w pętli na miękkiej leśnej partii uderzyliśmy w ukryty w błocie kamień uszkadzając tym samym zawieszenie, co uniemożliwiło nam dalszą jazdę.
Gąsior napisał(a):Podczas ostatniego oesu w pętli na miękkiej leśnej partii uderzyliśmy w ukryty w błocie kamień uszkadzając tym samym zawieszenie, co uniemożliwiło nam dalszą jazdę.
Ja tam na filmiku widzę pach w dziurę, do góry i w drzewka. Latvala uderzył w beczkę, Kajto urwał koło na cięciu ale tutaj wygląda raczej na podbicie na dziurze i utratę kontroli nad autem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości