Noo ale co ma powiedzieć Bouffier

Moderator: SebaSTI
tadeknovak napisał(a):Malowanie malowaniem,ale jest wielu lepszych kierowców niż Kościuszko a w niedalekiej przyszłości niż Kajetanowicz. Jaki jest sens inwestowanie w 30 sto latków na kolejne 3 lata? Skoro jest paru już szybkich 20 sto latków..ale cóż.Mecenat w tym sporcie jest jeszcze "zaklętymi rewirami" dla niektórych managerów
tadeknovak napisał(a):Jaki jest sens inwestowanie w 30 sto latków na kolejne 3 lata? Skoro jest paru już szybkich 20 sto latków..ale cóż.Mecenat w tym sporcie jest jeszcze "zaklętymi rewirami" dla niektórych managerów
tadeknovak napisał(a):Jaki jest sens inwestowanie w 30 sto latków na kolejne 3 lata? Skoro jest paru już szybkich 20 sto latków..ale cóż.Mecenat w tym sporcie jest jeszcze "zaklętymi rewirami" dla niektórych managerów
woocasch napisał(a):co do pozostania w Subaru, to skoro do tej pory połączenie Kajto+Subaru się sprawdzało to po co kombinować?
wanderer napisał(a):woocasch napisał(a):co do pozostania w Subaru, to skoro do tej pory połączenie Kajto+Subaru się sprawdzało to po co kombinować?
Nic nie trwa wiecznie, widać to było chociażby na ostatnim Polskim, gdzie KK jak i Hołek już nie dawali rady w Subaru. A co będzie jak ktoś w tym roku przesiądzie się do R5?
Jarek55511 napisał(a):Nikt jeszcze nie wie jak R5ki będą szybkie. Myślę że RRC będzie szybsze od R5. Myślę że Sołek kupi Fieste RRC i zawsze będzie mógł pojechać na którąś rundę WRC swoim autem WRC.
Kajto18 napisał(a):Lekko mnie szczela nie powiem co.. Jak widze mistrza Kościucha.. A co do Kajta.. No to krok do tyłu, nie ma o czym gadać. Co do oklejenia to.. naprawdę nie wiem co za środek kierował projektantem... ale lepiej jakby tego nie brał więcej..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości