tito napisał(a):a co się stało z Turasem?
Rozpiely mu sie dyfry.
Rajd super. Zeran ok, tylko straszne bloto.
Bemowo jak zwykle nuda, choc byly przeblyski fajnej jazdy.
Dla mnie rozczarowaniem byl Maly, ktory widac ze jeszcze duzo musi sie uczyc.
Karowa jak zwykle rewelacja. Kuchar poezja, Frycz tez, Holek i Kuzaj ewidentnie problemy z ustawieniami.
Co do Kuchara - trasa na Karowej jest miedzy tasmami, nie przekroczyl zadnej, wiec jest czysty. Wpadl na ten pomysl jako jedyny i chwala mu za to.
Maly i Ptaszek musieli wyskoczyc po Bemowie po 2tys PLN za baczki, inaczej nie wpusciliby ich na Karowa.
I czlowiek-zagadka - Chwist - niby czysto, ale jakos tak totalnie bez polotu, ani na jazde na czas, ani widowiskowosc, wiozl sie i tyle.
Wielkie brawa dla zwyciezcow!! Brawo Kuchar, brawo Frycz! Tak jak pisalem wczesniej dla mnie najlepsze przejazdy - to najszybsze przejazdy!
I jeszcze brawa - dla Michala Kijanki, ktory szedl jak dziki, zwlaszcza I-wszy Zeran. Brawo.
Brawo Rulak, dwa kapcie i nieslusznie przyznany falstart, gdyby nie to, byloby super, z takimi przygodami zabraklo jednego miejsca do zakwalifikowania sie na Karowa, fajnie ze go wogole puscili.
Brawo Stec - szkoda tylko, ze Karowa mialabyc na czas, wyszlo jak zwykle u Steca... Ale wynik idzie w Swiat, brawo.
Brawo Ghizzi - hmmm, nie wiem za co... Za cudownosc auta, czysta jazde i poza konkursem za pomysl wlozenia sekwencji do Lancii - ale to przyjmuje biegi...
Antybrawa - dla safeciarzy na Bemowie.