Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez SeBa » sobota, 8 gru 2007, 23:50

można gdzieś teraz oglądną relacje z karowej bo nie mogę nigdzie odszukać a niestety nie widziałem na żywo w tv :/
SeBa
N2

Postprzez skandal » niedziela, 9 gru 2007, 00:11

Wielkie Gratulacje dla Tomka Kuchara za to co pokazał :)
przegrać tak minimalnie Nką z WRCem :) szok :shock:

Czy tylko ja widziałem że rzeźnik nie pojechał 1 beczki poprawnie ???
tzn. zrobił zamiast L beczki na górę -> L90 za bęczką ??

bo u nas na trybunie kilka osób to widziało a wśród kar go nie widzę !
ObrazekObrazek
skandal
N3

Postprzez ictus » niedziela, 9 gru 2007, 01:20

troche dziwie sie tym komentarzom tutaj... troche tak jakbym onet czytal...
czy nikt nie widzial ze wurce lecialy po tym calym syfie rozsypanym przez strazakow samow??? :roll:
i co do "nieudolnosci" baczkow holka w przejezdzie konkursowym... ewidentnie cos z dyframi... widac bylo jak tylko przednie wewnetrzne kolo sie smarzy...
co do beczek to kiedys byly o to afery i wiadomo bylo ze mozna walic wiec skoro wiadomo ze mozna to czemu nie przywalic skoro tak bedzie szybciej... :roll:
http://www.slubfotki.pl - najszybszy fotograf slubny
http://www.ictus.go.pl - online portfolio
ictus
N3

Postprzez boss » niedziela, 9 gru 2007, 01:43

ictus napisał(a):..
czy nikt nie widzial ze wurce lecialy po tym calym syfie rozsypanym przez strazakow samow??? :roll:

No a jak jechał Kuchar i Frycz to było już pozamiatane... :roll: :roll:

Oesy do bani... Żerań... Bemowo... nudno nudno i nudno... dobrze że karowa ma to coś... super zorganizowana... żadnych problemów... wrc to Mały ładnie jechał... dla Hołka i Kuzaja to chyba za szybkie te maszyny były... jutro się postaram zamieścić jakiś materiał video... pozdro!

ps. Wszyscy na trybunie zielonej trzymali kciuki za Frycza i Kuchara... tak mało brakło... :cry: :cry: Super Stec... pod publikę i z wynikiem...! ! !
boss
A5

Postprzez Tadeusz » niedziela, 9 gru 2007, 03:19

Jak dla mnie to Żerań jak co roku. A Karowa ... trybuny to nic, ale ogrodzona "strefa przestrzeni" ( - chyba tylko po to żeby ludzie na trybunie w pierwszym rzędzie nie czuli że zapłacili za siedzisko w widzą tyle co ludzie stojący obok ) to tragedia. Byłem na wejściu pod mostek. Ktoś mądry przeciął tyrtyrki z ogrodzenia i przez parenaście minut kilkadziesiąt osób mogło coś zobaczyć ale przyszła ochrona i wszystkich grzecznie wyprosiła. Bariery z banerami na metr nad ziemią. Tak jakby organizatorzy zapomnieli że na Karową nie przychodzi tysiąc czy dwa tysiące które zmieściły się na trybunach tylko 10 - 15 tysięcy widzów.
Po tym jak nas pogonili nawet nie doczekaliśmy do końca.
Uwielbiam zapach napalmu o poranku...
Tadeusz
N1

Postprzez Anna =P » niedziela, 9 gru 2007, 03:40

Czy za strącenie beczki (tak jak to zrobił Hołek) nie ma żadnych kar??
Anna =P
N2

Postprzez SuN » niedziela, 9 gru 2007, 03:53

wlasnie wrocilem z barborki. wrazenia :?: pelen wypas. 3 raz z rzedu bylem i byla to poki co najlepsza edycja. wg mnie holek i kuzaj nie poradzili tymi wrcami...a to co pokazal kuchar na karowej to wielki podziw dla niego i brawa :!: szkoda ptaszka, super jazda i pewnie bylby super czas. rano 2 przejazdy na zeraniu - caly w blocie ale bylo warto :wink: no nic, klade sie spac. moze cos dopisze wkrotce
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez killer wrc » niedziela, 9 gru 2007, 08:53

Gratulacja dla Qhara i Frycza za piękne przejazdy.Wielkie brawa dla MISTRZA MISTRZÓW HOŁKA ZA "GŁASKANIE PANI KAROWEJ"(chociaż widać było brak wjeżdzenia w auto zwłaszcza przy jazdach konkursowych).Przejazd Małyszczyckiego piękny,Kajto również bajka.

PS.Dojazd do Warszawy300 pln,karnet VIP na Barbórkę 99 pln.Zobaczyć minę Lesia jak dowiaduje się że przegrał z Hołkiem....BEZCENNE:)
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez BartekRally » niedziela, 9 gru 2007, 09:50

Powiem tyle Odlot!

Moze co nieco opisze, oczywiście jak na każdym rajdzie dużo miejscowych, którzy nawet na Karowej Kuliga wsadzili do Białego Focusa ale co tam :lol:

Rano zameldowałem sie na Bemowie tylko z takie powodu iż zapóźno wyjechałem z domu, stałem sobie na tirach, potem Carrefour i Bemowa 2 dużo lepsze i ciekawsze, aczkolwiek na 1 fajnie skoczył Ruta i paru innych. Oczywiscie to co na koniec na 2 zrobili Mały z Ptaszkiem odlot stałem akurat przy wyjeździe z bramy na taki krótki łącznik szutrowy, pod koniec były już koleiny i niedużo zabraklo a Holo skasował by tył Subaraka.

Oczywiście Karowa ze tak powiem Zajebioza 8)

Byłem na trybunce niebieskiej i musze powiedziec, że było bardzo przyjemnie. Widziałem telebim całe najescie od góry oraz slyszałem ten głos pędzoncych potworów z góry :D

Ogółem Super!

Co do Subaraka Hołka cos napewno było nie tak z Dyframi zreszta to samo było u Kuzaja, obroty przy beczce Frycza, Garbrysia i Stanika poezja, moc samochodu Kuchara i technika jazdy jeszcze lepsze.
BartekRally
A5

Postprzez bociek » niedziela, 9 gru 2007, 10:40

ale nie rozumiem dlaczego zawsze jak cos spiepszy wielki holek czy kuzaj to czytam w komentarzach a bo to pewnie wina tamtego czy owego nigdy nie kierowcy zawsze to mnie zastanawia ?? dla mnie holek to gwiazda minionych lat po zdobyciu me nic wiecej nie pokazal. Nie wiem ale postac holka wydaje mi sie przerysowywana troche na wyrost obecnie przez kibicow tak jak to gdzies wyczytalem " gwiazdor jednej nocy" jedno za co bardzo cenie chlopa to to co pokazuje w piaskownicy;) a kuzaj hmm w jednym znaniu jaki caly sezon taka karowa i wypowiedz na koniec:) moze przezto tak patrze na ich wystep na karowej ze nie palam do nich miloscia i uwielbieniem:) mysle ze jezeli jechali by n dostali by mocno po dupie od seby i tomka;) ale to tylko moje zdanie
bociek
N2

Postprzez rallyspeed » niedziela, 9 gru 2007, 10:49

Killer wrc musiałeś dojeżdżać do Warszawy,mówiłeś że mieszkasz przy beczce? :lol:
Bociek widzę że lubisz narzekać , Solberg ma problem z subaru przez lata a oni nie znając samochodą mają nim latac , tak? Hołek może nic nie zrobił po wygraniu me, przecież robił czasy na oesach w MŚ w okolicach 10tki, a Kuchar(poza Szwecją) i reszta koło 20stki. Jak przyjedzie Loeb to tez powiesz że nic nie pokazał.
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez tito » niedziela, 9 gru 2007, 11:04

a co się stało z Turasem?
tito

Postprzez bociek » niedziela, 9 gru 2007, 11:18

rallyspeed tyle ze team kuchara ogolnie nic nie pokazal w mś tak jak teraz skoda. Moze i troszke narzekam no ale nie widze powodow do ogolnego podniecenia jakie sie niesie przy okazji startow holka. Bardziej niz jazda holka czy kuzaja martwi mnie to ze w obecnych czasach nie mamy kierowcy ktory mogl by cos pokazac na arenie eropejskiej a co dopiero miedzynarodowej, i nie chodzi mi tu o pojedyncze wskoczenie na pudlo po wysypaniu sie polowy stawki, bo zapewne zaraz pojawia sie glosy ze pojedyncze sukcesy byly:)
sory ze tak przynudzam no ale troche sie rozczarowalem wurcami na barborce czuje pewien niedosyt:) i juz sie zamykam;)
bociek
N2

Postprzez Loeb1987 » niedziela, 9 gru 2007, 11:29

Świetnie przejechał beczke Gabryś, brawo dla niego :!:
Małyszczycki i Kajetanowicz bardzo pod publike :)
Wspaniała walka Kuchar-Frycz, pozatym Stec świetny wynik.
Najładniej na trasie się Lancia Ghizziego prezentowała.
a Lesiu przegrał w tym roku wsztstko co się tylko dało... mam nadzieje że się nie podda i w sezonie 2008 powalczy.
Loeb1987
A6

Postprzez MisiekClio » niedziela, 9 gru 2007, 11:35

tito napisał(a):a co się stało z Turasem?

Rozpiely mu sie dyfry.

Rajd super. Zeran ok, tylko straszne bloto.
Bemowo jak zwykle nuda, choc byly przeblyski fajnej jazdy.

Dla mnie rozczarowaniem byl Maly, ktory widac ze jeszcze duzo musi sie uczyc.

Karowa jak zwykle rewelacja. Kuchar poezja, Frycz tez, Holek i Kuzaj ewidentnie problemy z ustawieniami.

Co do Kuchara - trasa na Karowej jest miedzy tasmami, nie przekroczyl zadnej, wiec jest czysty. Wpadl na ten pomysl jako jedyny i chwala mu za to.

Maly i Ptaszek musieli wyskoczyc po Bemowie po 2tys PLN za baczki, inaczej nie wpusciliby ich na Karowa.

I czlowiek-zagadka - Chwist - niby czysto, ale jakos tak totalnie bez polotu, ani na jazde na czas, ani widowiskowosc, wiozl sie i tyle.

Wielkie brawa dla zwyciezcow!! Brawo Kuchar, brawo Frycz! Tak jak pisalem wczesniej dla mnie najlepsze przejazdy - to najszybsze przejazdy!

I jeszcze brawa - dla Michala Kijanki, ktory szedl jak dziki, zwlaszcza I-wszy Zeran. Brawo.

Brawo Rulak, dwa kapcie i nieslusznie przyznany falstart, gdyby nie to, byloby super, z takimi przygodami zabraklo jednego miejsca do zakwalifikowania sie na Karowa, fajnie ze go wogole puscili.

Brawo Stec - szkoda tylko, ze Karowa mialabyc na czas, wyszlo jak zwykle u Steca... Ale wynik idzie w Swiat, brawo.

Brawo Ghizzi - hmmm, nie wiem za co... Za cudownosc auta, czysta jazde i poza konkursem za pomysl wlozenia sekwencji do Lancii - ale to przyjmuje biegi...

Antybrawa - dla safeciarzy na Bemowie.
MisiekClio
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP