Byłem na 9-ciu oesach 1,3,5,8,10,12,13,15 i 16.
Jedna rzecz mnie rozczarowała mianowicie organizacja jak juz Buncol wspomniał. Tak sie slask pluł do olsztyna ze on niby nie umie organizować rajdow....a to co pokazano na nikonie to PORAŻKA !! 1 oes rajdu...przyjezdzamy godzine przed startem 1 załogi i co widzimy? NIC !! zadnej tasmy...zadnego słupka...zadnej tabliczki dosłownie NIC !! Ludzie stoją na trasie, przejazdu nie ma a safeciarze (ludzie ze wsi) se gadają....super. Jedzie "C" - nic sie nie zmiania, jedzie "PZM" - to samo, jedzie "B" - oho dali nareszscie taśme. Potem przyjezdzam coś i daje tabliczki z oznaczeniami i co robią safeciarze? Wynoszą je poza oes bo nie ma ich gdzie postawić !! Skutek? Wolny przejazd.
OS 16 ... "pan safeciarz" lat 15-16 pojawił się na oesie około przejazdu "000" - przyszedł kopnął leżącą tasme i stoi niczym pan i władca. Zadnej tasmy nie rozwinął (nie miał?) i stoi. Fury jadą...ludzie wchodzą dosłownie pod koła !! Uciekają jak juz fura jest pare metrów od nich. Ale Safety nic...dumnie gryzie gwizdem w paszczy. Na pytanie czemu nie gwizdze odpowiedział że "no co? ludzie sami schodzą..."
Ogolnie teksty typu "pan wejdzie za płotek tak dla formalności" czy "przejedzie pezetmot i pan se stanie gdzie pan bedzie chciał" były prawie na każdym oesie. Gratuluje.
Ale koniec nażekania

Trasy nowe całkiem ciekawe

Rownież pieknie jechał Kuzaj jak miał juz przewage...az milo bylo patrzec

Bełtowskiego też nie poznaje

Duda też niczego sobie pakował...
Szkoda mi bardzo Kuchara ktory tak pechowo ten rajd zakończył

Oleksowicz tez sie pokazal z dobrej strony. Niezle czasu i jako jedyny poszedł na lewym oporze na 3 odcinku bokiem

No i gratsy dla Frytki...rowna jazda dała nalezyty rezultat.
Ale powrocmy do minusow...trasa niebezpieczna o czym swiadczy ilosc dzwonow....blisko mnie wypakował Typa (bez dzwigu go nie wyciągną). No i niektorzy zawodnicy to chyba rajd z wycieczą rodzinną po bułki pomyliła....(nissany)... No i ta lista startowa....już zgłoszeń było mało a jeszcze 12 załog nie pojechało. I w dodatku co oes było tych załóg mniej.
Mimo wszystko rajd mi sie podobał, jestem z niego zadowolony i bede go miło wspominać

Było fajnie i duzo ciekawych miejsc

Klip niedługo mam nadzieje.
Tylko ta droga benzyna....eh...
EDIT

Jeszcze pare rzeczy sie przypomniało

Do zerówki "0" chyba najbardziej pasuje text z nawrotu z Pomocnego z 5 oesu

No i ci kibice Kuzaja...jezu jak oni sie darli...ale to bylo jeszcze spoko...mieli te pieprzone piszczałki w sprayu i nic nie bylo slychac...ani fury Kuzaja ani niczego tylko te trabki. Bez sensu...
Ogolnie to duzo ludzi bylo na oesach...jednak chca ludzie rajd ogladac. Na kazdym oesie bylo sporo ludzikow...to dobrze. Zeby jeszcze zawodnikow tyle bylo...
POZDRO dla ekipy