Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez tom k-b » sobota, 8 maja 2004, 15:12

No to wszystko już wiemy. Brawo Kuzaj, Lubiak, Sołowow i Grzyb. W stosunku do oczekiwań słaby występ Fryty, ale w kolejnych eliminacjach na pewno będzie lepiej. Szkoda że Kuchar nie na pudle – liczyłem na Tomka. Kuchar startuje tylko w Elmocie czy jedzie pełen cykl RSMP ?
tom k-b
N2

Postprzez qbus » sobota, 8 maja 2004, 15:14

No jeszcze tylko czekamy na czołówke RPP...
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Kubus » sobota, 8 maja 2004, 15:15

:D
-Brawo Lesław za to ze podjales wyzwanie i pojechales swietnie.Zwyciestwo sie nalezy.

-Brawo Prezes -potwierdza sie przyslowie ze trening czyni mistrza

-Brawo Macius wierze w Ciebie od Barbórki!!!

Kuchar patrzac na sprzet i na przerwe w startach an asfalcie jest dobrze

Grzyb-gratulacje ale na Polskim nie bedzie tak łatwo dojdzie konkurencja zza granicy i mysle ze Frycz sie rozjezdzi.No i jeszcze jest Admus i Pelikan
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez JoannaXP » sobota, 8 maja 2004, 15:20

Kuzi ,Soło poszli równo na ostatnim
Frycz skiepścił
Wierzyłam jednak w Kuchara na 3
Ciekawe co pokaże Kuzi na Polskim

brawo :D Co za rajd :D
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez WRC » sobota, 8 maja 2004, 15:25

ale wam mówie była jazda !! Co Majcher i Maciejewski robili na Patelni to.... :shock: :shock: :shock: :shock: Pieknie było popatrzeć. A ten mały potworek Frycza robi niezłe wrażenie na wszystkich zmysłach :D Duzo wieksze niż Ignis :)
WRC
N3

Postprzez tom k-b » sobota, 8 maja 2004, 15:29

speed-x napisał(a):Wierzyłam jednak w Kuchara na 3

Ja też ! Ale Lubiakowi pudła nie żałuję. Ładnie chłopak pojechał .....
Chciałbym jeszcze w tym roku zobaczyć Tomka na naszych os-ach

Trzeba przyznać że rajd był OK. Nie pojechałem na Elmot bo chciałem zobaczyć jak to będzie ...... Teraz wiem że warto i reszty RSMP nie odpuszczę.
tom k-b
N2

Postprzez michal_wrc » sobota, 8 maja 2004, 15:36

Gratulacje dla Leszka, że prowadził od początku do końca i wygrał ze sporą przewagą :!:

Brawa dla Sołka i Lubiaka za to że walczyli cały czas o drugie miejsce, a dla Kościuszki za to że uzyskał kilka dobrych czasów tą Corsą :)

Gratulacje dla Witasa że wygrał i dla Polońskiego, że wyprzedził pod koniec rajdu Szterleje

Brawa dla Pluchy, a raczej jego Tavrii, że wytrzymała ponad 200 km oesowych
:D :D
michal_wrc
A5

Postprzez golden » sobota, 8 maja 2004, 15:37

gratulacje dla kuzaja - z tym sprzetem i z ta konkurencja ma mistrza polski 2004 jak w banku - (w 2003 tez mial jak w banku) zoabaczymy

jednak spodziewalem sie lepszejszego rajdu - niby tak wszyscy sie brandzlowali, ze zakaz wrc ze pelno enek etc etc - wystarczy ze odpada 2 czolowych + 2 oski mocne i rajdy znow sa nudne...

fajnie ze grzyb wygral - moze suzuki da mu jeszcze szanse wykazania - najlepiej w calym cyklu rsmp !!!

solowow mowilem ze bedzie klepal - jednak spore postepy i zasluzone 2 miejsce - !!!!!!! i nawet znajomosc dobra oesow przez innych mu nie przeszkodzila

lubiak - nadal uwazam ze to nie jest jakis wielki asior... jedzie jak wiśla i nowy samochod zagra

misio, oleksowicz,duda,stec i bełt nieporozumienie szczegolnie ten ostatni

karnabal - ladnie - za rok bedzie na poziomie lubiaka !! gdyby nie strata z dnia 1 moglby byc na lepszej pozycji

junior - no niby czasy ma nie najgorsze jak na swoj samochodzik ale brakuje mu tego co wiekszosci - czyli utrzymac tempo bez kapci i innych dzwonow - a on zdazyl dwa kapcie stuknac i jeszcze autkiem delikatnie przydzwonic - tak sie nie jezdzi...

w RPP miło bo szybko - pech wypycha - szterleje chyba na nowo sie przebudzil!

inne klasy smiech - N2 czy N3 - tam powinni sie rodzic mistrzowie przyszli a jezdza jakies nieporozumienia - piekarski np. ma od cholery starty a dojezdza 2 itp :)) jeszcze gozej niz w PZM - tam powinni smigac Nivet Grzybek Abrmowski i reszta ekipy - konkretnych gosci co potrafia jezdzic - bo tamci w RSMP to smiech na sali - szkoda Grudka, guzka i Stefanickiego, ze nie jechali :( oni przynajmniej poziom trzymaja
golden
A6

Postprzez jugawrc » sobota, 8 maja 2004, 15:43

GRZEGORZ LIDEREM tak trzymać

GRZYBEK NO SPEED LIMIT ;)
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez tom k-b » sobota, 8 maja 2004, 15:45

Mały TOPIC .....
Dzisiaj byłem pierwszy raz na forum. To oczywiście nie to samo co oglądanie rajdu na żywo ale przeżywanie ELMOTU w takiej formie i takim gronie gitnych ludzi jest fajne. Będę wpadał częściej :)
dzięki – pozdrawiam
tom k-b
N2

Postprzez qbus » sobota, 8 maja 2004, 15:46

No to 1 Eliminacja RSMP 2004 za nami... z niecierpliwością czekam na Rajd Polski na którym postaram się być.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez ZOWA » sobota, 8 maja 2004, 15:55

szkoda bebnow.michal bedzie zalamany.a to moze zle wplynac na jego psychike i starty w dalszych eliminacjach(starty w sensie leku)
po kuzaju sie spodziewalem dobrego wyniku
frycz w dzisiaj dowiezie 2 pozycie a jak sie wczuje w auto to na polskim bedzie wymiatal grzyba.
kosciuszko,lubiak,solowow :shock:
ZOWA
A6

Postprzez Banan » sobota, 8 maja 2004, 15:58

Ja wlasnie wrocilem :D Bylo zajebiscie ! :D W czwartek troche morko, w piatek pochmurno, a dzisiaj farando :D Najlepiej to bylo z biletami :D W czwartek bardzo ladnie zaplacilismy za bileciki, juz myslelismy, ze wjedziemy na oes, a tu Malinka nam wyskakuje i ppiperzy, ze nie wjedziemy :[ Po dlugiej klotni ustapilismy. Za to w piatek sie wkurzylismy i malo nie rozjechalismy safeciarza :D Pojechalismy bez biletow :D Ale najlepsze bylo dzisiaj. Podjezdzamy, otwieramy okno i jakas pani mowi, zeby bileciki kupic. A my do niej, ze nie jedziemy na rajd tylko do Zagorza do babcia !! :D :D :D Mapka w rece, ja ubrany caly w Subaru, ale edziemy do babci :D Hehe :D A jak na rajdzie bylo napisze pozniej :D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez JoannaXP » sobota, 8 maja 2004, 16:01

z tym Lubiakiem i Sołowowem to totalna niespodzianka :]
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Yaro » sobota, 8 maja 2004, 16:02

Paru kierowcow mnie zaskoczylo - nie bede oryginalny jesli powiem ze Solowow i Lubiak.

Kuzaj zaczal sezon podobnie jak w zeszlym roku - zycze mu zeby nie skonczyl tak jak poprzedniego.

No i czekam na Polski z niecierpliwoscia bo zamierzam tam byc!
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP