Moderator: SebaSTI
jacq napisał(a):4 sierpnia są testy dla członków automobilklubu rzeszowskiego. Gdzie to niestety nie pamiętam.
Agrest napisał(a):Jak juz podajesz info o testach to podaj pełną informację a nie na zasadzie wiem ale nie powiem . . .
jacq napisał(a):Agrest napisał(a):Jak juz podajesz info o testach to podaj pełną informację a nie na zasadzie wiem ale nie powiem . . .
weź stary jakiś nerwosol czy coś, jak nie pamiętałem to nie pamiętałem, po co miałbym ukrywać? Ktoś zainteresowany poszukałby sam informacji, a jakbym wiedział i nie miał ochoty powiedzieć to bym tu nic nie pisał.
Dowiedziałem się, więc napiszę: Blizianka
Jarek55511 napisał(a):Sobota testy w Starej Łomnicy Krause, Jaroszewicz ,a w niedzielę Stary Wielisław Kuchar i ponoć Rzeźnik
Rajdowiec napisał(a):jarexcc napisał(a):początkiem sierpnia mają być testy w Goleszowie Gryc, Tomaszczyk odcinek ul Spółdzielcza, Radoniowa jak poznam szczegóły poinformuję
Macie jakieś potwierdzone info na temat tych testów ? Bo z tego co słyszałem miały być 2 sierpnia a 2 sierpnia Tomaszczyk ma być na tej akcji charytatywnej na inżbudzie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości