68 Rajd Polski 2011

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: 68 Rajd Polski 2011

Postprzez elmoo30 » czwartek, 29 wrz 2011, 10:38

elmoo30 napisał(a):Pierwszy raz na forum bo tylko czytam i czytam :) Mam wieści na temat badań auta ( nieoficjalne )..... niech od razu nie plują ludzie, żeby pokazać dowody ....
Więc sprawa wygląda tak : w paliwie są jakieś super dodatki, nie homologowane panewki i chyba najpoważniejszy zarzut to tydzień przed rajdem kajtek i hołek testowali auta na trasie oesu ( tutaj nie ma pewności bo każdy testował na mazurach ale chyba jest coś na rzeczy ) Jeśli się to potwierdzi to Kajto ( recydywa) może mieć niestety pozamiatane ( oczywiście ślepo wierzę że to tylko pomówienia)

Pozdrawiam
piguła napisał(a):
elmoo30 napisał(a):Pierwszy raz na forum bo tylko czytam i czytam :) Mam wieści na temat badań auta ( nieoficjalne )..... niech od razu nie plują ludzie, żeby pokazać dowody ....
Więc sprawa wygląda tak : w paliwie są jakieś super dodatki, nie homologowane panewki i chyba najpoważniejszy zarzut to tydzień przed rajdem kajtek i hołek testowali auta na trasie oesu ( tutaj nie ma pewności bo każdy testował na mazurach ale chyba jest coś na rzeczy ) Jeśli się to potwierdzi to Kajto ( recydywa) może mieć niestety pozamiatane ( oczywiście ślepo wierzę że to tylko pomówienia)

Pozdrawiam

co mają testy do technicznego protestu na auto ? zresztą trzeba być imbecylem żeby tydzień przed rajdem robić testy po trasie(a za takich ani Hołka ani Kajtka nie uważam) także wsadź te swoje sensacje głęboko w kieszeń .

Nie robię żadnej sensacji ale piszę to co wiem ................ Jak się sprawy wyjaśnią i nie będę miał racji to odszczekam to głośno i wyraźnie na tym forum ...a jak się to potwierdzi to liczę na to samo z Twojej strony
elmoo30

Postprzez RallyMarco » czwartek, 29 wrz 2011, 11:48

Pozdrawiam

Jeszcze nawet nie rozebrali silnika a Ty już ploty siejesz. Po czym to twierdzisz, jasnowidzem jesteś?? To samo odnośnie paliwa.Byłes na polskim i stałeś koło auta Kajtka, co pachniało inaczej to jego paliwo od innych Pant?? :lol: Jeśli chodzi o testy tydzień przed rajdem razem z Hołkiem jest to śmieszne...pomyśl człowieczku...czy byliby na tyle głupi aby walić nielegala?? Moim zdaniem nie ma szans!! Zostaliby od razu wyczajeni, bo oesy są pilnowane bezposrednio przed rajdami...przed głupimi pzm-otami się jeździ juz 1-2 tyg wczesniej i sprawdza oesy czy aby ktos nie jeździ po oesach. Ja sam jadąc kiedyś przejechac oesy w CC z klatką przed jednym z rajdów, zostałem zatrzymany przez ludzi organizatora i musialem się tłumaczyć że nie jadę w tym że rajdzie...a taki Hołek czy Kajto nie jechali by sobie upalać lanosem z kołpakami.Wtedy moze nikt by na nich nie zwrócił uwagi.
Ps. Sprawdz info a potem pisz, bo takie wypisywanie "bo kumpel usłyszał i powiedział kumplowi a ten powiedział bratu- z kolei on powiedział mi" nie ma najmniejszego sensu...
Brak rajdów = niedotlenienie mózgu!! xD
RallyMarco
N3

Postprzez wojo02 » czwartek, 29 wrz 2011, 13:11

skąd wiesz, że nie rozebrali silnika??
co ma zapach paliwa do nielegalnych dodatków? teraz się już nie dolewa eteru.
wojo02
N2

Postprzez elmoo30 » czwartek, 29 wrz 2011, 14:12

Nie będę wdawał się z wami w pyskówki bo nie ma sensu ....ja czekam na finał tej kontroli a wtedy okażę czy słyszałem od kolegi który słyszał że kolega........
elmoo30

Postprzez Tomek K » czwartek, 29 wrz 2011, 14:20

Co do testów to wątpie.

Hołek jechał Warmiński potem nie wiem czy i gdzie jezdzil. Natomiast Kajto w niedziele jezdzil bodaj kolo Olsztyna, a w poniedzialek na Grabówce. Moze ktorys z nich gdzies przejechal fragmentem oesu wracajac/jadac na testy ale zeby zrobili to z pelna premedytacja i specjalnie upalali caly oes to moim zdaniem malo prawdopodobne.

Co do zarzutów zwiazanych z samochodem - nie mam bladego pojecia wiec spokojnie czekam na wyniki badania.
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez MaxiA7 » czwartek, 29 wrz 2011, 14:26

Nawet jak coś znajdą w subaru,to Kajto niemusi czuć się winny i zarzucać mu że to przez niego,ON w teamie jest tylko kierwcą od zapier..lania po oesie,nie inżynierem który wie czy owa podkładka śrubki niejest oby na gruba czy paliwo ma taki i taki skład chemiczny,to już nie czasy seja gdzie Kajto odpowiadał za swój sprzęt bo był jego własnością,teraz WINNYM będzie tylko Team pomijając kierowcę i w tym przypadku to kierowca powinien zdecydować czy chce dalej pracować z nieodpowiedzialnymi ludźmi(to pewnie odbiło by się negatywnie w środowisku rajdowym)
MaxiA7
N2

Postprzez matufa » czwartek, 29 wrz 2011, 14:28

Jaki rajd taki film... Ostatni już klip z RSMP w tym sezonie, Koszyce odpuszczamy, niema sensu jechać... atmosfera się psuje w RSMP, pewnie i tak Bouffier wygra. Może uderzymy spontanicznie tak jak na Barume :)

68 Rajd Polski 2011 - Klip by OesRecords
http://www.youtube.com/watch?v=V9CZheQk ... ture=share
matufa
N3

Postprzez Loeb1987 » czwartek, 29 wrz 2011, 15:19

Pozdrawiam

Ciekawe. Ja się dowiedziałem, że jeszcze nie zaczęli badania.
Loeb1987
A6

Postprzez synek03 » czwartek, 29 wrz 2011, 15:37

Loeb1987 napisał(a):

Pozdrawiam

Ciekawe. Ja się dowiedziałem, że jeszcze nie zaczęli badania.

ja się dowiedziałem, a czytałem nie byle gdzie, bo na stronie domowej nasa, że badania techniczne przeprowadzą w przestrzeni kosmicznej, by wyeliminować wpływ powietrza na wyniki! a badania przeprowadzą najlepsi inżynierowie Ferrari i absolwenci MIT!

opamiętajcie się ludzie. zrobią badania to podadzą informacje i każdy będzie znał wyniki. takie gadanie nie wpłynie w żaden sposób na to, a tylko podgrzewacie atmosferę wokół tego. chillout ;] teraz macie Rajd Francji to oglądajcie (live na wrc.com) :P
rajd jest rajd ;]
synek03
N1

Postprzez machoony » czwartek, 29 wrz 2011, 16:26

matufa napisał(a):Jaki rajd taki film... Ostatni już klip z RSMP w tym sezonie, Koszyce odpuszczamy, niema sensu jechać... atmosfera się psuje w RSMP, pewnie i tak Bouffier wygra. Może uderzymy spontanicznie tak jak na Barume :)

68 Rajd Polski 2011 - Klip by OesRecords
http://www.youtube.com/watch?v=V9CZheQk ... ture=share

matufa muzyka świetna :P

http://www.youtube.com/watch?v=Owp6XcuexBs
http://www.it-technologies.pl
machoony
A5

Postprzez jajo » czwartek, 29 wrz 2011, 16:33

"to Kajto niemusi czuć się winny i zarzucać mu że to przez niego,ON w teamie jest tylko kierwcą od zapier..lania po oesie,nie inżynierem który wie czy owa podkładka śrubki niejest oby na gruba czy paliwo ma taki i taki skład chemiczny"

ale pieprzysz!!! we wszystkich wywiadach podkresla ze to jego przyjaciele, rodzina i ze wszystkie decyzje podejmuja razem a teraz ze niby on jest tylko od zapierdalania po osach????? hahahahah dobre!
jajo

Postprzez Krzysiek_WrC » czwartek, 29 wrz 2011, 17:33

Kierowca jak nie wie co się dzieje w jego zespole to chyba jest z innego świata. A dwa, jeśli by faktycznie potwierdził się słowa te co są wyżej, co kolega niby " wie" to było by to naprawdę, gnojowisko maksymalne.

Smród będzie ciągnął się długo, długo długo....czego nie życzę, aby jednak tak nie było, bo będzie na prawdę nie wesoło.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez RALLYjupik26 » czwartek, 29 wrz 2011, 23:24

http://www.youtube.com/user/RALLYjupik26?feature=mhee
RALLYjupik26
N3

Postprzez denzel » piątek, 30 wrz 2011, 00:51

Moim zdaniem chodzi o to, żeby Kajto nie miał gotowego auta na Koszyce. Ja przebadają to rozbiorą do ostatniej śrubki i jest niestety obawa, że chłopaki z RT nie zdążą złożyć a do tego dochodzą spore koszty. Tyle w temacie.
denzel
N3

Postprzez zwibel » piątek, 30 wrz 2011, 06:59

Na profilu FB Leszek Kuzaj też napisał o swoich testach że były w pełni legalne, a nie tak jak w przypadku innych którzy upalali trasy. Ciekawe o kogo chodzi :?
http://www.rajdowy.info Obrazek
zwibel
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP