Kajetan Kajetanowicz

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Kajetan Kajetanowicz

Postprzez speedyzxz » środa, 19 gru 2012, 12:07

Hmm jestem ciekaw tego wywiadu, można prosić o skan? :)
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Sebekrally » środa, 19 gru 2012, 12:30

Zoe napisał(a):Ciesze się że Kajto wyjedzie z Polski... To dla niego będą nowe doświadczenia, mam nadzieję, że zrobi wynik, choć po cichu liczę, że dostanie bencki, bo jednak... zaczął trochę gwiazdorzyć ostatnimi czasy. Sądzę, że żeby znów stał się tym samym Kajtkiem, którego lubiłem, jednak musi dostać wciry ;) Aktualny Kajto, to nie ten sam, który wzbudzał powszechną sympatię.

A piszę o tym, bo dostałem do rąk listopadowego WuRC'a, przeczytałem wywiad z KK i... Trochę żal co się z tym człowiekiem porobiło. Pseudoenigmatyczne odpowiedzi, de facto nie mające związku z pytaniem, humor na siłę, zero konkretu... Ech...

Marketingowa gadka, że żal dupe ściska. Sołek nie jest wylewny, ale odpowiada konkretnie a Kajto zrobił się tak politycznie poprawny że aż mdli :evil:
Sebekrally
A5

Postprzez Jarek55511 » środa, 19 gru 2012, 12:55

gravel napisał(a):Skąd domysły, że Kajto pojedzie cały sezon ERC? Jak dla mnie to wygląda na jednorazową akcję i słowa Kajta na FB potiwerdzają to raczej. Choć wolałbym się mylić :)

O tym mówisz "...start w tym rajdzie jest krokiem do spełnienia moich marzeń"? Ja to rozumiem tak rajd janner jest początkiem startów w ERC które były moim marzeniem,albo jak kto woli początkiem startów zagranicznych które były moim marzeniem.
Jarek55511
S1600

Postprzez woocasch » środa, 19 gru 2012, 15:34

Nie wiem o jakim gwiazdorzeniu Kajetana mówicie, to że ktoś udzielił jakiegoś wywiadu i jego forma była jaka była nie oznacza, że ten ktoś jest takim człowiekem na prawdę. Jakiś czas temu miałem okazję spotkać Kajetana w drodze na rajd i na rajdzie, gdzie był całkowicie prywatnie, wycieczkowo powiedzmy. I był bardzo otwarty w kontakcie, jasne, że nie zdradził planów na 2013 rok, ale nie "gwiazdorzył". A nawet, gdy za którymś razem przypadkiem się spotkaliśmy to sam dopytywał gdzie reszta ekipy i jak wrażenia z rajdu.
Pamiętajcie, że to co jest w mediach to jedno, a to co w realu to całkiem inna sprawa.

A wracając do startu w Austrii, to oby poszło lepiej niż w Ypres, jak będzie meta to już będzie dobrze, jak strata do zwycięzcy będzie mniejsza niż Sołowowa z 2012 to też będzie dobrze :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez Maxikitcar » środa, 19 gru 2012, 15:51

Zoe napisał(a):A piszę o tym, bo dostałem do rąk listopadowego WuRC'a, przeczytałem wywiad z KK i... Trochę żal co się z tym człowiekiem porobiło. Pseudoenigmatyczne odpowiedzi, de facto nie mające związku z pytaniem, humor na siłę, zero konkretu... Ech...

Połowa tych pytań była głupkowata, typu kim byś był jakbyś się itp, nie dziwię się ,że odpowiedzi były jakie były :lol:
Sebekrally napisał(a):Marketingowa gadka, że żal dupe ściska. Sołek nie jest wylewny, ale odpowiada konkretnie a Kajto zrobił się tak politycznie poprawny że aż mdli :evil:

Sołka to się dziennikarze boją o komentarz zapytać, sam w wywiadzie zaznaczył, że nietoleruje głupich pytań dziennikarzy typu jak się jechało :lol:
A Kajto mając ponad 3dychy na karku bedąc teraz bardziej medialnym chyba nie ma zamiaru już się zachowywać jak "dojrzały debil" czy 20letni smarkacz,w końcu interesy dotyczące startów prowadzi z poważnymi ludźmi a nie ze sponsorem rodzinnym wujkiem czy kolegą taty :D :D :D U Chuchały "bałwanki" już też nie w głowie :lol:
Maxikitcar
N2

Postprzez menson » środa, 19 gru 2012, 16:12

Jeśli chodzi o pytania do tego wywiadu wybrała je osoba z działu PR Kajta a nie WRC. WRC podesłało kilkadziesiąt swoich pytań i oni wybrali właśnie takie - czyli nijakie
https://www.facebook.com/jbmotorsportpoland/
menson
A5

Postprzez Witcher1990 » środa, 19 gru 2012, 18:05

Fakty są takie, że nieco mu uderzyły do głowy te sukcesy bo widać coraz mniejsza pokorę w wywiadach po rajdach, jeszcze jeden sezon w Polsce i gotowy uwierzyć że zostanie mistrzem świata. Mam nadzieję, że Janner ochłodzi mu głowę i wróci koleś sprzed kilku miesięcy, a nie śmiejący się na siłę i próbujący być super elo pro ziomem człowiek, którym jest teraz.
Witcher1990
A6

Postprzez Zoe » środa, 19 gru 2012, 18:09

speedyzxz napisał(a):Hmm jestem ciekaw tego wywiadu, można prosić o skan? :)

Jak lubisz Kajta to nawet nie czytaj, bo się tylko zirytujesz na jakiego mondzioła wyszedł. (EDIT: w tym wywiadzie)

menson napisał(a):Jeśli chodzi o pytania do tego wywiadu wybrała je osoba z działu PR Kajta a nie WRC. WRC podesłało kilkadziesiąt swoich pytań i oni wybrali właśnie takie - czyli nijakie

To najlepszy dowód na to, że Kajto powinien kogoś wyperwolić, bo póki co - moją sympatię stracił. Mam nadzieję, że to co piszesz to nie jakaś obrona wysnuta przez psychofana i w niedługim czasie pojawi się prawdziwy wywiad, z poważnymi odpowiedziami, a nie jakimiś farmazonami połączonymi z andronami popychanymi przez kumety.

Udzielanie wywiadu przez Mistrza na zasadzie podsyłania pytań i odpowiedzi to kiepski pomysł. Zupełnie na odwal się, jakby kibice nie chcieli wiedzieć jak ten sezon "wyglądał od kuchni"... Cóż... Chociaż przynajmniej wiemy coś o jakiejś Magdzie ;)

Swoją drogą... To taki problem pogadać choćby na Skype i udzielić fajnego wywiadu osobiście, a nie wcisnąć ludziom taką kichę?

Najgorszy wywiad Kajta ever, odpowiedzi w stylu Doktora Abrama z najsłynniejszego filmu zawierającego porady medyczne związane z samochodami marki Micubiszi :lol:

woocasch napisał(a):Nie wiem o jakim gwiazdorzeniu Kajetana mówicie (...)

O tym całym, które widziałem w tym sezonie. Kajto stracił dużo z tego "swojego chłopaka", za którego lubiłem go najbardziej, a idzie delikatnie w stronę zachwytu nad sobą w stylu japońskich drifterów ;)
Zoe
A5

Postprzez makki » środa, 19 gru 2012, 18:43

W zespole Kajtka jest pełna kontrola nad tym co wydostaje się na zewnątrz. Nawet onboardy nie są publikowane przypadkowo, ale po pełnej analizie - najlepiej te fragmenty w których nie słychać dyktowania pilota i takie, żeby za dużo się nie działo.
makki
N2

Postprzez Konradoo » czwartek, 3 sty 2013, 23:33

Konradoo
N2

Postprzez denzel » czwartek, 3 sty 2013, 23:59

Konradoo napisał(a):http://vimeo.com/56649549

Fajny klip zrobiony pod starty zagraniczne. Mam nadzieję, że na Janner się nie skończy.
denzel
N3

Postprzez Zoe » piątek, 4 sty 2013, 22:33

Konradoo napisał(a):http://vimeo.com/56649549

Fajna produkcja :) Może mi ktoś powiedzieć co to za notatki widać w pewnym momencie filmu?
Z uwag to czepiałbym się lektora - znaleźć polaka, który jest angielskim quasi native speakerem to nie jest wielki problem... A rozbawiło mnie jak lektor anglik przeczytał Kajetan Kajetanowicz ;)
Zoe
A5

Postprzez janex » piątek, 4 sty 2013, 23:09

Te notatki to chyba czasy poszczególnych przejazdów widać np 4 góra, 4 dół itd. coś tam też widać o kołach, nie wiem czy zmiana kół czy coś w tym stylu.
Produkcja bardzo przyjemna, widać że szukają sponsorów itp.
"WRC is for boys, group B was for men"
janex
N3

Postprzez Mateox » piątek, 4 sty 2013, 23:50

Ładnie Kajto idzie !:)
Oby jutro dalej taką passę podtrzymał :)
Mateox
N1

Postprzez speedyzxz » sobota, 5 sty 2013, 14:33

Chyba usłyszał prośbę :D
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP