Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Transformer » sobota, 8 gru 2007, 22:35

rallyspeed napisał(a):
Transformer napisał(a):
Banan napisał(a):Tak sie piesci Ciocie Karowa!

no ciekawe czy równie miło popieszczeni czują się Ci ludzie których Hołek prawie potrącił próbując kręcić bąki.

a co do relacji, super że była, itvp tym razem dała rade (nie tak jak w poprzednich latach) no i live na tvp info.

bez przesady Hołek trzymal tam nogę na hamulcu i kręcił sie koło nich przy minimalnej prędkości a kibice mają wspomnienia do końca życia i wiedzą że czasami lepiej się odsunąć o trasy

no nie wiem, w moim tv i akcje na górnej beczce i szczególnie między metami wyglądały na mało kontrolowane :)

a co do Kuzaja - jak Go nie lubie to moment kiedy dowiedział się o czasie był jednym z lepszych podczas tej relacji - te emocje :)
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez Banan » sobota, 8 gru 2007, 22:38

rwth napisał(a):a to ze kuchar scial za latarnia, o ile sobie dobrze przypominam w poprzednich edycjach zawodnicy tez tak robili i nie bylo zadnych konsekwencji wiec o co chodzi?

Generalnie mi nie chodzi o nic, nic do Kuchara nie mam, ze scial latarnie. Tylko skoro niektorzy pisza, ze Holek powinien dostac kare za potracenie beczki, to ja pisze, ze jezeli by tak mialo byc, to niech spojrza tez na to, ze Kuchar scial latarnie. Ale jest ok, nikt zadnej kary nie dostal, Holek wygral Karowa, jest zajebiscie :D

Ziggy napisał(a):
Banan napisał(a):Ptaszek tez bardzo ladnie jechal do czasu dzwona

ale co on ładnego, pokazał oprócz szerokich beczek i krawężników?
fakt potrafi (mówie to po rajdzie orlen) ale mówisz to cały czas z klapkami na oczach, zaślepiony Hołkiem. Fakt Holo jest jakby nie było mistrzem w swoim rodzaju ale troche obiektywizmu z Twojej strony w stosunku do innych kierowców, którzy teraz wcale nie odstępują Hołkowi

No wlasnie te szerokie beczki, podobalo mi sie to :) I ogolnie calkiem ladny, plynny przejazd nie na okraglo. Druga czesc Twojej wypowiedzi tyczy sie chyba Holka, choc napisales to tak, jakbys dalej mowil o Ptaszku. Obiektywizm z mojej strony jest, przeciez napisalem, ze przejazdy pokazowe byly slabe, spodziewalem sie czegos duzo lepszego.
Ostatnio edytowano sobota, 8 gru 2007, 22:39 przez Banan, łącznie edytowano 1 raz
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Ziggy » sobota, 8 gru 2007, 22:38

Transformer napisał(a):
rallyspeed napisał(a):
Transformer napisał(a):
Banan napisał(a):Tak sie piesci Ciocie Karowa!

no ciekawe czy równie miło popieszczeni czują się Ci ludzie których Hołek prawie potrącił próbując kręcić bąki.

a co do relacji, super że była, itvp tym razem dała rade (nie tak jak w poprzednich latach) no i live na tvp info.

bez przesady Hołek trzymal tam nogę na hamulcu i kręcił sie koło nich przy minimalnej prędkości a kibice mają wspomnienia do końca życia i wiedzą że czasami lepiej się odsunąć o trasy

no nie wiem, w moim tv i akcje na górnej beczce i szczególnie między metami wyglądały na mało kontrolowane :)

a co do Kuzaja - jak Go nie lubie to moment kiedy dowiedział się o czasie był jednym z lepszych podczas tej relacji - te emocje :)

czyste emocje fightera na gorąco
większość z nas w takich emocjach reagowałby róznymi epitetami, także przestańcie juz jojczeć (nie pisze tu do cyt)
Ziggy
A5

Postprzez Anonymous » sobota, 8 gru 2007, 22:40

witam, głupia sprawa,,, :lol: mógłby ktoś przedstawić choć część wypowiedzi Kuzaja po Karowej? bo wtedy nasz TVP3 się zaciął :cry: walka piękna... brawo Kuchar i Frytka! ! ! słaba obsada w tym roku, pozdrawiam:)
Anonymous

Postprzez Booogi » sobota, 8 gru 2007, 22:41

co takiego powiedział Kuzaj?

Ogólnie niesamowita atmosfera na Karowej, wziąłem ze sobą kumpla, który nie interesuje się rajdami i był pod wrażeniem.

Ukłony dla Hołka za dobry przejazd, Frycz i Kuchar szli niesamowicie - maximum poprostu.
Bardzo podobało mi się to, że zawodnicy, którzy nie walczyli już o podium bawili kibiców. Ci, którzy mają jeszcze o co walczyć niech jadą na czas.

Pozostaje czekać rok na następną Barbare!
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Banan » sobota, 8 gru 2007, 22:42

wrc_krakow napisał(a): mógłby ktoś przedstawić choć część wypowiedzi Kuzaja po Karowej?

Dziennikarz: Leszek Kuzaj drugi czas.
Kuzaj: Kto pierwszy?
Dziennikarz: Krzysiek.
Kuzaj: Fuck.

Cos takiego. Warto dodac, ze mina Kuzaja gdy dowiedzial sie, ze przegral z Holkiem - Bezcenna :D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez rak818 » sobota, 8 gru 2007, 22:42

wrc_krakow napisał(a):witam, głupia sprawa,,, :lol: mógłby ktoś przedstawić choć część wypowiedzi Kuzaja po Karowej? bo wtedy nasz TVP3 się zaciął :cry: walka piękna... brawo Kuchar i Frytka! ! ! słaba obsada w tym roku, pozdrawiam:)

.....
8) Kuzaj: a kto był pierwszy ?
redaktor: Krzysiek
Kuzaj: O fuck
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez Anonymous » sobota, 8 gru 2007, 22:43

dzieki :wink: no to troszke zabawnie było, ale podobno jak się wypowiadał to jakby chciało mu sie płakać, przynajmniej tak słyszałem..
Anonymous

Postprzez Ziggy » sobota, 8 gru 2007, 22:44

wrc_krakow napisał(a):witam, głupia sprawa,,, :lol: mógłby ktoś przedstawić choć część wypowiedzi Kuzaja po Karowej? bo wtedy nasz TVP3 się zaciął :cry: walka piękna... brawo Kuchar i Frytka! ! ! słaba obsada w tym roku, pozdrawiam:)

emotion!!

Kuzi zapytał dziennikarza kto miał lepszy czas od niego i powiedzaił, że Krzysiek i w tym momencie rakcja była - konsternacja i słowa "o fuck, walczymy dalej"
nie dosłownie ale w tym kontekście
chciał bardzo wygrać kryterium
Ziggy
A5

Postprzez rak818 » sobota, 8 gru 2007, 22:46

Banan napisał(a):
wrc_krakow napisał(a): mógłby ktoś przedstawić choć część wypowiedzi Kuzaja po Karowej?

Cos takiego. Warto dodac, ze mina Kuzaja gdy dowiedzial sie, ze przegral z Holkiem - Bezcenna :D

8) szybki jesteś Banan, ale daj spokój z tym Hołkiem, on jest jak św Mikołaj raz w roku, a i tak chodzi o mit i to za nasze pieniądze
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez Booogi » sobota, 8 gru 2007, 22:47

Banan napisał(a):

no to co w tym takiego nagannego - chciał wygrać, na gorąco nie zawsze waży się słowa.

Holo ogień :D
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Ziggy » sobota, 8 gru 2007, 22:49

Banan napisał(a):

człowieku to jest prawdziwa rywalizacja i reakcja człowieka który przegrał pierwsze miejsce, nie musisz tak sarkastycznie o tym mówić

nawet w kjs takei teksty sie sypią także nie musisz już tego tak ostentancyjnie rozpisywać

nie wiem czy wiesz ale przez takie wypowiedzi jak Twoje Holo traci względy swoich kibiców, a nie potrzebnie, ponieważ na to nie zasłguje
Ziggy
A5

Postprzez Miedziu » sobota, 8 gru 2007, 23:02

45 Rajd Barbórki przeszedł do Historii :) B . podobała mi sie nowa konfiguracja trasy. Jeżeli chodzi o Hołka to w trakcie trwania Rajdu nie zaprezentował nic nadzwyczajnego .Kuchar fajnie podsumował jego czas na Karowej:" To coś cieńko jeździł" :D (coś w ten deseń) Jeżeli chodzi o beczkę to powinni postawić murowaną i by było po sprawie. Wielki RESPECT dla Kuchara i Frycza! Szkoda mi Kuziego było , ale cóż takie są rajdy. Jeżeli chodzi o efektowność przejazdów to w mojej pamięci najbardziej zapadły przejazdy Małego , Ptaszka( pewnie ze względu na dzwon) , Kajtek tez dawał radę. Transmisja w TVP Sport przebiegała dobrze , tylko ta kamera na beczce obrazująca tylne koło... :roll: Hołek fajnie próbował otworzyć szampana, Sołek też nieźle wyjechał z tą dmuchaną bramką :) Ogólnie Rajd bardzo fajny, miło się śledziło rywalizację na oesach oraz Karową w Tv. Mam nadzieję że w przyszłym roku będzie mi dane zawitać osobiście na Rajdzie :)
Pozdro!
Miedziu
A6

Postprzez Miniak » sobota, 8 gru 2007, 23:11

Miedziu napisał(a):45 Rajd Barbórki przeszedł do Historii :) B . podobała mi sie nowa konfiguracja trasy.

Może w TV było lepiej, ale dla będących na miejscu dramat. Gdybym nie wziął ze sobą drabiny, kompletnie nic bym nie zobaczył. Wszędzie trybuny, jakieś banery, ogrodzenia i jeszcze kompletnie skrócona część na ulicy Browarnej. Ludzie nie mieli się gdzie pomieścić. W poprzednich konfiguracjach nie było tak źle.
Miniak
N1

Postprzez SebaSTI » sobota, 8 gru 2007, 23:24

Rajdzik spoko piekne emocje no i super jazda holka nie zle sie kuzi wkurzyl;d a tak chcial wygrac karowa cos mu ten sezon kompletnie nie wyszedl nawet ta karowa w jego wykonaniu nie byla rewelacyjna przegrac wurcem z dwoma enkami;/
SebaSTI
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP