6. Rajd Nikon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez bullitt » niedziela, 24 lip 2005, 20:11

Kuzaj - w końcu - gratuluje.
Gabryś - szkoda - to nie pech, to fatum.
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez Ohlins » niedziela, 24 lip 2005, 20:11

Convert napisał(a):
Łukasz napisał(a): taki trudny rajd :?:

nie, poprostu nowy hehe:)

:lol: :lol: :lol: :lol: dobre...
Ohlins
A6

Postprzez Bocian » niedziela, 24 lip 2005, 20:16

Takiego rajdu to predko nie zapomne. Dopiero co wrocilem, ale emocje wciaz zywe. Bylem wczoraj na odcinku Stare Rochowice- Ciechanowice przejezdanym trzykrotnie jako OS 3,7 i 11. Bylem tam caly dzien tylko sie przemieszczalem. Na OS3 stanelismy kolo kosciola za tunelem. Ciasny lewy zakret kolo murka. Row na zewnetrznej. Mialem nosa. Najpierw wywalil tam Ukrainiec. Poszedl prosto w mur i drzewa. Skosil to zdrowo. Juz nie pojechal.
Potem do rowu poszedl Abram i wyladowal na dachu. Tez juz nie pojechal. A wszystko w odleglosci najwyzej 3 metrow ode mnie. Najpierw stalem na wyjsciu. Po dzwonie Ukrainca ucieklem na siatke. A potem po zewnetrznej rowem poszedl Abram. Gdybym tam stal przeszedlby z pol metra od moich nog. Dalo mi to do myslenia. Po czyms takim czlowiek zaczyna sie zastanawiac nad wyborem miejsca. Niestety z fotek mam tylko Subarke jak idzie na wprost na zblokowanych kolach. Potem juz po dzwonie. Abrama ma tez tylko po dzwonie. Uciekajac przed latajacym Miskiem nie mysli sie o zdjeciach :D . Za to zebralem zderzak od Subarki i kawalki Lancera Abrama.
Mielismy atrape Imprezy ale nam zabrali. Mielismy tez spoiler i nakladke blotnika Lancera ale przyszedl Abram i powiedzial ze sie poskleja i wzial. Fajnym autem jezdzic bedzie jak wszystko bedzie klejone :D
Potem ustawilem sie na przejazd 11. Tam znalazlem kawalek blotnika Pelikana :D

A dzisiaj bylem na hopce na OS 16. Bylo ciekawie. Widzialem tam tez wypadniecie w pole Peugeota i Micry.

Podsumowujac. Byl to najbardziej wrazeniodajny :D rajd w mojej karierze
Obrazek
"Kiedy Misiek zapnie bok, orgazm jest o krok":D
Bocian
N1

Postprzez stachniak14 » niedziela, 24 lip 2005, 20:33

No i po rajdzie ja byłem na odcinku 13 i 16 w dzikowcu koło kościoła podczas pierwszego przejazdu były piękne boki - Duda Sołek Kościuszko Guzek ale najlepiej pojechał Kuzi piękny bok i przy okazji bardzo ściety , Fryta mega szybko GRatulacje
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez skateman » niedziela, 24 lip 2005, 20:35

Tomkowi nie pompa się zepsuła lecz była woda w paliwie ELFA...to jest chore:/ moglby być trzeci albo drugi a tu...szkoda slow, on załamany Kuba załamany ja zresztą też... :( (Bravo dla Dudy za wynik :) )

Tomek + Elf = afera waterfuelgate...............

P.S. Wodę w paliwie widziałem na własne oczy wylaną prosto z baku............................ Ale brawo dla Tomka bo naprawde jechał dobrze

pozdrawiam!
skateman
A6

Postprzez Banan » niedziela, 24 lip 2005, 20:37

Ile dostal Frycz za wygrana ? 8pkt czy 6pk ?

Bocian kurde bys sie podzielil :/
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez wrobel321 » niedziela, 24 lip 2005, 20:51

Bocian a Abram bardzo rozbił auto??
wrobel321
A5

Postprzez Buncol » niedziela, 24 lip 2005, 20:59

Wrocilem. Trasy fajne. Organizacja beznadziejna. Kajetan wymiatA.

Jestem ciekawy z czyjej winy byla ta woda w paliwie :evil: ale jestem zly...
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Bocian » niedziela, 24 lip 2005, 21:09

Generalnie nie. Bok caly pognieciony bo ciagnal rowem. Potem przywalil dolem i poszedl na dach. Plyte pod silnikiem zostawil w rowie. Dach pognieciony. Szyba zbita. Spojler poszedl. Ale poskleja :)
Obrazek
Bocian
N1

Postprzez Banan » niedziela, 24 lip 2005, 21:10

Buncol napisał(a):Organizacja beznadziejna.

Mow dalej :roll:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Bocian » niedziela, 24 lip 2005, 21:12

Z wlasnego widzenia. OS 1 odwolany bo nie zdazyli przyjechac z zabezpieczenia. Safety o wiele za malo i w nieodpowiednich miejscach
Obrazek
Bocian
N1

Postprzez KaMiLL WRC » niedziela, 24 lip 2005, 21:29

Ja rowniez mialem okazje byc na rajdzie. W sumie bylem na 9 oesach.Podczas pierwszego etapu na oesie Marciszow (szykana NR.4 w WRC)Grzyb jakac maksymalna predkoscia zbyt pozno opoznil hamowanie,zblokowal kola Ignis kierowal sie centralnie na slup jednak odpuscil i odbil w lewo stawiajac auto bokiem (naszczescie w nic nie uderzyli,a ludzie zdazyli uciec na czas.Podczas drugiego dnia OS15 niecale 2 km po starcie (Przed zakretem NR.1 w WRC).Typa opuscil droge i pojechal w las (Tutaj rowniez wszystko dzialo sie na szybkiej parti oesu).Wracajac z lacznika szutrowego OS18 napotkalem Macka Lubiaka,ktory stal na oesie przy swoim aucie....Byl zalamany....Ogolnie rajd byl bardzo ciekawy...szkoda ze az tylu zawodnikow z czolowki odpadlo...:(.Najbardziej szkoda Gabrysia i Lubiaka.....
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Ohlins » niedziela, 24 lip 2005, 21:56

KaMiLL WRC napisał(a): (Tutaj rowniez wszystko dzialo sie na szybkiej parti oesu)

no zdziwiłbym sie jakby było na wolnej :wink:
Ohlins
A6

Postprzez Buncol » niedziela, 24 lip 2005, 22:16

Banan napisał(a):
Buncol napisał(a):Organizacja beznadziejna.

Mow dalej :roll:

Powiedzieli za mnie, mam powtorzyc to samo?
Generalnie zabezpieczenie bylo takie fajne, ze dzis razem z dwoma panami i z Marsem opieprzalismy safeciarza. Ale co ja bede mowil, walczac z lokalnym patriotyzmem, porywam sie z motyka na slonce.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez RajducH » niedziela, 24 lip 2005, 22:21

eh dopiero wrocilem i przyznam ze bylo wyczesanie:) duzo sie dzialo:) oesy pierwszego dnia okaly sie bardzo ciekawe a zwlaszcza podobal mi sie nawrocik w pomocnym:) na pierwszym odwolanym oesie fajnie postawilo tam frycza i staniszewski malo w niego nie dupnal, a na 9 oesie micra wbila sie w krzaki:) do zzabezpieczenia nie mam zastrzezen, jesli juz to do kibicow, ktorzy czesto nie sluchaja safeciarzy i robia co i msie podoba:/

Banan widzialem cie na odcinku 3 w Ploninie:)
Najlepsi to byli tamtejsi tubylcy:P najpierw w pomocnym na odcinek wbil sie kol z kolazowka:P a w ploninie na oesie 3 przed lewym 90, byl taki dziadek z kosa:P wchodzil na droge i kosil trawe z pobocza i uciekal jak fura jechala a ze byl gluchy, kibice go poratowali:)

Plus dla kuzaja, pokazal na co go stac:))))
szkoda mi abrama i ukraincow, bylem na miejscu zdarzenia po zamknieciu oesu i chwile z nimi rozmawialem( zdziwilo mnie ze ukraincy znali jezyk polski :) )
Frycz widac tez sie rozkreca:)

Ogolnie rajd bardzo dobry:)
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP