bounder napisał(a):frycz za watersplashem poczekal na pelikanskiego. gdy ten podjechal, to sie zatrzymal i obydwie zalogi weszly na dach swoich aut i sie zaczeli cieszyc. bardzo fajnie to wygladalo
Frycz nie czekał, a zalał sie i nie obie załogi

Moderator: SebaSTI
bounder napisał(a):frycz za watersplashem poczekal na pelikanskiego. gdy ten podjechal, to sie zatrzymal i obydwie zalogi weszly na dach swoich aut i sie zaczeli cieszyc. bardzo fajnie to wygladalo
roubal napisał(a):przeszedłem się po parku maszyn, gdzie byłem świadkiem rozmowy Kuzaja z Czopikiem, którzy stwierdzili, że mają dosyć czekania, jest zimno i ciemno. To powiedziawszy, pojechali sobie z Bemowa
bounder napisał(a):stalem dosc daleko i wydawalo mi sie ze frycz tez stanal na dachu. no ale w kazdym razie sie cieszyl, podobnie jak pelikan, wiec chyba chociaz czesciowo to bylo zaplanowane. subarek: dlaczego mialoby to byc glupie ze strony sebastiana??
subarek napisał(a):To chyba byliśmy na innych Bemowachbo ja Frycza na dachy nie widziałem, a pare spod maski i owszem. Ponadto, raczej dość głupi byłby to myk w wykonaniu Sebastiana, nie sądzisz?????
tomi_kl napisał(a):hm , na hodze zadałem pytanie piterpolska dlaczego KUZI nie pojechał Bemowa - zobaczymy co odpowie. Ciekawie wypowiedział sie na temat awarii Leszka - widac ze KUZI miał nerwowy wieczor w piątek.
http://rajdy.hoga.pl/rajdy_full.asp?strona=1&id=5967
Widzac info fiata na www.rallyonline.pl , wyglada na to ze Frycz i Punto bedzie jezdzic w RSMP 05dobrze !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości