Witam
Dopiero poczytałem teraz ostatnie posty (i wtrącę później swoje 3 grosze na ich temat) ponieważ byłem przez dwa dni na testach Marcina Bełtowskiego.
Fotki z testów (sorry za jakość ale jak aprat i fotograf do bani to fotki też):
Muszę powiedzieć, że Marcin całkiem fajnie sobie dawał radę - szybko i ostro choć oczywiście zdarzały sie błędy - zakopał się w zaspie czy nierówno wyszedł z nawrotu. Ale wrażenia i czasy były naprawde dobre porównując je do innych kierowców na tych samych trasach. Pogoda tez była super - życzę by taka była na Magurskim.
A teraz jeśli pozwolicie moje 3 grosze do dyskusji z ostatnich postów:
Pewne osoby na tym forum to chyba nie znają powiedzenia "Kocham rajdy"... Że można w nocy, w mrozie, deszczu czy upale spędzać czas w kontakcie z rajdami - czy to na zawodach czy na testach. To naprawdę nie nasza wina, że mieszkamy, jak ktoś to ładnie ujął, w Krainie Wiecznych Rajdów, i mamy sporo możliwości do oglądania również testów. I uwierzcie, że naprawdę najlepszą satysfakcją jest "uścisk dłoni Prezesa" i słowo dziekuję. A że można przy tym spełnić swoje marzenia - przejechać się u boku świetnych kierowców w prawdziwej rajdówce to nie dziwcie się tym słowom zachwytu. Pewna moja znajoma po przejeżdżce z Kuzajem powiedziała, że skok na bungee to małe piwo po tym co czuła w rajdówce. Przepraszamy, że może u co poniektórych wzbudzają te wypowiedzi zazdrość. W Kotlinie Kłodzkiej jest masa miejsc do zagospodarowania więc przenoście się tutaj i będziecie też mieli więcej możliwości obcowania ze sportem rajdowym. A jeśli macie problemy z zazdrością to mamy przecież tutaj psychologa

więc może udzieli wam porady.....
Co do wypowiedzi prywatnych to popatrzcie na topici o rajdach - jest tam cała masa wypowiedzi typu "ja tez tam stałem, czy to byłes Ty" itd. I jakoś nikomu to nie przeszkadzało. Nikt sie nie oburzał żeby gadać na PW. A myslę, że nawet mała prywatna wymiana zdań na ogólnym forum nikomu nie zaszkodzi i za jakiś czas niepotrzebne będą koszulki forumowicza bo wszyscy się i tak bedziemy znali. No i nikt nie daje bonusów czy większych uprawnień za ilośc postów. Więc na Boga przetańcie sie czepiać licznika postów.....
Gracko - gratuluję podejścia do sprawy. Chyba nie chciałbym mieć takiego kumpla na którego nie moge liczyć..... A teraz zacytuję Ciebie - cytat pochodzi z "obrony" organizacji Rajdu Magurskiego cyt. "czasem się zastanów nad tym co piszesz bo możesz komuś odebrać chęc do jakiejkolwiek pracy " społecznej " koniec cytatu. No comments......
Przepraszam za przydługie przynudzanie ale podejście niektórych forumowiczów mnie do tego zmusiło.
Aha - do psychologa - wiek forumowiczów sie obniżył i cieszmy sie z tego bo rosną nowe zastępy rajdowych maniaków. I nie oczekujmy od nich kwiecistych wypowiedzi bo teraz zycie szybkie i oni tak szybko piszą i myślą. Jeśli masz dzieci to po troche ich chyba rozumiesz....
Pozdrawiam wszystkich