Moderator: SebaSTI
Diwados1 napisał(a):Ogladam tvp sport i Panowie ktorzy to relacjaonuja to jakis dramat, laicy nie wiem skad wzieci totalnie zieloni chyba w tym sporcie i z calym szacunkiem dla mark kia ale puszczanie tego na Karowej to kpina kolesie jada po sznurku i wyprzedzaja sie na beczce dramat to nie wyglada totalnie......
piotrg napisał(a):Fajne miejsce jest na osie Stadion od strony ul. Targowej dojazd do takiego nawrotu powiedzmy z wykroczeniem z opon po śliski płytach, wiele załóg miało tam problemy to dla tych co szukają miejscówki na drugi przejazd.
PeKa napisał(a):To 205 T16 to była rzeczywiście B Grupa? Widziałem tylko na Karowej w TV, ale to nie jechało...
Zaliczyłem każdy z odcinków i szczerze mówiąc, na żadnym nie było nic specjalnego.
PeKa napisał(a):piotrg napisał(a):Fajne miejsce jest na osie Stadion od strony ul. Targowej dojazd do takiego nawrotu powiedzmy z wykroczeniem z opon po śliski płytach, wiele załóg miało tam problemy to dla tych co szukają miejscówki na drugi przejazd.
Czyli stalismy gdzies obok siebie
To 205 T16 to była rzeczywiście B Grupa? Widziałem tylko na Karowej w TV, ale to nie jechało...
Zaliczyłem każdy z odcinków i szczerze mówiąc, na żadnym nie było nic specjalnego.
Diwados1 napisał(a):To dalej czytaj ta gazete WRC.......ja tam wole kramarczyka w starym kadecie ktoremu nie pozwola na wjazd na karowa bo chlopaka nie stac, niz przejazd mikroscigowek ktorym chwala, ze jezdza ale w wyscigach!!!!!!!!!!!no chyb, źe jestes z tych ktorzy tak jak pseudo reporterzy myla pewne sprawy i mowia o Kubicy startujacym w rajdzie relacjonujac , ze " Robert prowadzi w wyscigu w Monte Carlo" , fajnie, ze KIA jezdzi ale jezdzi w wyscigach a nie w rajdach
Diwados1 napisał(a):Kolego Zajcev fajnie, ze KIA jezdzi ale to wyscigi a miedzy rajdami a wyscigami jest zasadnicza roznicza, i chwala firmie KIA, ze robia te mikro wyscigowki ale to sa wyscigowki a nie rajdowki a to, ze tam pokechali to jest pewnie kwestia ukladow w PZMlocie ktory na to pozwolil, bo ja zamiast ogladac tego wyscigowego cyrku wole zobaczyc utalentowanych zapalencow z RSMP ktorzy nie moga tam wystartowac bo im na to nie pozwolili bo da zbyt maluczcy, aaaaaale to moja opinia masz pelne prawo sie z nia nie zgadzac, pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości