tomson napisał(a):Sołowow jak prawdziwy pokerzysta, "sprawdzam"
Tu zagrał "all in", albo zgarnie pule albo przegra wszysko (w oczach kibiców)

Moderator: SebaSTI
tomson napisał(a):Sołowow jak prawdziwy pokerzysta, "sprawdzam"
kmederski napisał(a):Wynika z niego, ze RT ma drugie Spec C, a zatem nie bedzie problemow z autem czy tez czesciami. Ponadto informacje prasowe byly o zapakowaniu podzespolow w skrzynie i wyslaniu do Warszawy, wiec Kajtkowa rajdowka jest w RT. Kazda profesjonalna firma ma zawsze zapasowy silnik, skrzynie i dyfry i mniemam, ze w wypadku RT tez tak jest. A zatem moga je przerzucic do rajdowki, a na zapas wziac te, ktore sa w Spec C.
Nie ma zadnego problemu czasowego i powodu do wylewania lez. Protest zlozony przez Solka nie uniemozliwia startu Kajto w Koszycach. Nie robcie prosze sensacji, tam gdzie jej nie ma.
MotorsportNews napisał(a):Nie ma zadnego problemu czasowego i Jak widać chyba nie do końca. Przeczytaj proszę tekst na moto.pl, m.in z wypowiedzią Kajtahttp://rajdy.moto.pl/Rajdy/1,105955,103 ... trza_.html
kmederski napisał(a):Inna rzecz, ze pani Petryla zrobila niedzwiedzia przysluge rajdom w Polsce, bo ten artyku z moto.pl byl dluzszy czas na stronie glownej gazety.pl. i w dodatku z sensacyjnym tytulem. Juz widze teraz Sponsorow garnacych sie do rajdow - wszystkim nam i zawodnikom i kibicom wyrzadzila pani Iwona duza krzywde.
Dzięki wsparciu fanów, przyjaciół, bliskich i firm wystartowałem w Rajdzie Polski, jeździłem prawie tydzień na testach (a nie na nielegalach jak inni !!!) Evo IX i szlifowałem formę której nie dane mi było zaprezentować.
Jarek55511 napisał(a):Pan Sołowow miał do tego prawo,ale pewnie to jest zagrywka taktyczna. Wiedział że przy rozbieraniu musi być ktoś z FIA a to wydłuży termin rozbiórki.
d-z rallyfans napisał(a):Jarek55511 napisał(a):Pan Sołowow miał do tego prawo,ale pewnie to jest zagrywka taktyczna. Wiedział że przy rozbieraniu musi być ktoś z FIA a to wydłuży termin rozbiórki.
A może obecność kogoś z FIA to gwarancja rzetelnego badania i dlatego Sołowow wybrał akurat ten moment, jak wiadomo w naszym kraju rządzą układy i na wszystko można przymknąć oko.
Zaznaczam że to tylko moja teoria
elmoo30 napisał(a):Pierwszy raz na forum bo tylko czytam i czytamMam wieści na temat badań auta ( nieoficjalne )..... niech od razu nie plują ludzie, żeby pokazać dowody ....
Więc sprawa wygląda tak : w paliwie są jakieś super dodatki, nie homologowane panewki i chyba najpoważniejszy zarzut to tydzień przed rajdem kajtek i hołek testowali auta na trasie oesu ( tutaj nie ma pewności bo każdy testował na mazurach ale chyba jest coś na rzeczy ) Jeśli się to potwierdzi to Kajto ( recydywa) może mieć niestety pozamiatane ( oczywiście ślepo wierzę że to tylko pomówienia)
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości