Pozdrawiam

Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):Tak sie piesci Ciocie Karowa!
Banan napisał(a):padre2006 napisał(a):no wlasnie czemu w tym rajdzie nie ma kar za dotkniecie,lub przesuniecie beczki?
ja wiem ze to jest specyficzna impreza ale ku... bez przesady.
Oj jak teraz wszystkim zal dupe sciska, ze Holek po raz kolejny najszybszy na Karowej. A Kuchar to co, wszystko ok jak sobie scial latarnie u gory?
.........
Transformer napisał(a):Banan napisał(a):Tak sie piesci Ciocie Karowa!
no ciekawe czy równie miło popieszczeni czują się Ci ludzie których Hołek prawie potrącił próbując kręcić bąki.
a co do relacji, super że była, itvp tym razem dała rade (nie tak jak w poprzednich latach) no i live na tvp info.
Andrzej napisał(a):Banan napisał(a):padre2006 napisał(a):no wlasnie czemu w tym rajdzie nie ma kar za dotkniecie,lub przesuniecie beczki?
ja wiem ze to jest specyficzna impreza ale ku... bez przesady.
Oj jak teraz wszystkim zal dupe sciska, ze Holek po raz kolejny najszybszy na Karowej. A Kuchar to co, wszystko ok jak sobie scial latarnie u gory?
.........
No i co ze scial latarnie?? Podaj mi jeden powod dla ktorego nie mailby tego robic?? Szykana to szykana ,kara dla pana Hołowczyca sie nalzey.
Andrzej napisał(a): Kuzaj zachowal sie nienajlepiej,ale przynajmniej nie zwalij wszystkiego na sprzet i nie szukal winy w przejazdach rywali ,tak jak zapewne zrobil by to Hołek.
Banan napisał(a):
Mam tylko takie pytanie, odnosnie tej wypowiedzi: Od kiedy interesujesz sie rajdami?
Banan napisał(a):Ptaszek tez bardzo ladnie jechal do czasu dzwona
zachu napisał(a):nie bardzo rozumie waszego poirytowania wpowiedzią Kuzaja, cały sezon mu się nie poukładał to nic dziwnego że chciał wygrać no i cuz wymkneło mu sie, przecież to są emocje, nie jestem jakimś jego wielkim fanem ale i tak go bronie, wspanały wynik Kuchara i w ogule super impreza, i podobało mi sie jak Sołowow rozwalił "brame"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość