Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez sti38 » sobota, 8 gru 2007, 21:41

Ja oglądałem relacje na TVP SPORT na żywo i wszystko było OK , kto nie mógł obejrzeć jutro na TVP POLONIA powtórka o 22:55. A co do Hołka nie było rewelacji z przejazdem :( nie wart był ten przejazd 6,600 :) ...206 pieknie się krecił.

Pozdrawiam :)
sti38

Postprzez Transformer » sobota, 8 gru 2007, 21:42

Banan napisał(a):Tak sie piesci Ciocie Karowa!

no ciekawe czy równie miło popieszczeni czują się Ci ludzie których Hołek prawie potrącił próbując kręcić bąki.

a co do relacji, super że była, itvp tym razem dała rade (nie tak jak w poprzednich latach) no i live na tvp info.
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez Miro14 » sobota, 8 gru 2007, 21:45

Witam rajd oglądałem w TVP3 i rajd naprawdę magiczny! super wozy! i wielki fuck dla kuzaja!

Pozdrawiam!
Miro14
N1

Postprzez Andrzej » sobota, 8 gru 2007, 21:45

Banan napisał(a):
padre2006 napisał(a):no wlasnie czemu w tym rajdzie nie ma kar za dotkniecie,lub przesuniecie beczki?
ja wiem ze to jest specyficzna impreza ale ku... bez przesady.

Oj jak teraz wszystkim zal dupe sciska, ze Holek po raz kolejny najszybszy na Karowej. A Kuchar to co, wszystko ok jak sobie scial latarnie u gory?

.........

No i co ze scial latarnie?? Podaj mi jeden powod dla ktorego nie mailby tego robic?? Szykana to szykana ,kara dla pana Hołowczyca sie nalzey.Kuzaj zachowal sie nienajlepiej,ale przynajmniej nie zwalij wszystkiego na sprzet i nie szukal winy w przejazdach rywali ,tak jak zapewne zrobil by to Hołek.Moja wypowiedz jest jak najbardziej obiektywna,bo obu tych panow uwazam za wielkich rajdowcow i za oboma jakos strasznie nie przepadam
www.msg-rally.pl
Andrzej
A6

Postprzez adamlen » sobota, 8 gru 2007, 21:47

Respect dla
Tomka Kuchara i Sebastiana Frycza. To się nazywa walka!!
Małyszczycki bardzo ładnie kręcił bączki, żeby tak wszyscy robili na karowej to było by super :)
Hołek - jazda może nie rewelacyjna ale widać było że samochód przygotowany na inną przyczepność. Nawet Lubiak który miał zimne opony mówił że jest aż za duża przyczepność. Cieszę się jednak że pokonał Kuzaja.
U mnie relacja chodziła bez problemów (iTVP, bo w TVP Kielce nie puścili).
Fajnie też jechał Kajetanowicz i Ghizzi.
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez rallyspeed » sobota, 8 gru 2007, 21:49

Transformer napisał(a):
Banan napisał(a):Tak sie piesci Ciocie Karowa!

no ciekawe czy równie miło popieszczeni czują się Ci ludzie których Hołek prawie potrącił próbując kręcić bąki.

a co do relacji, super że była, itvp tym razem dała rade (nie tak jak w poprzednich latach) no i live na tvp info.

bez przesady Hołek trzymal tam nogę na hamulcu i kręcił sie koło nich przy minimalnej prędkości a kibice mają wspomnienia do końca życia i wiedzą że czasami lepiej się odsunąć o trasy
a co imprez wrc tak samo jak Solberg mają problem z podsterownością tylko sie dziwię że przez tyle lat nie mogą się z tym uporać w subaru
Ostatnio edytowano sobota, 8 gru 2007, 21:52 przez rallyspeed, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez MarcinRally » sobota, 8 gru 2007, 21:50

Piękny show Małego i Kajtka, mile zaskoczony jestem postawą Mariusza Steca, to chyba jego największy sukces w RSMP i to w tak ważnym rajdzie.Brawo. Rajd, rajd i po rajdzie..teraz czekam na filmiki i zdjęcia.Pozdro.
MarcinRally
A5

Postprzez Buncol » sobota, 8 gru 2007, 21:54

Największymi kozakami Karowej był Kuchar i Frycz. Kuchar perfekcyjnie szedł wszystkie zakręty, Frycz lepiej robił beczki, najciaśniej jak mógł.

WRC słabe wrażenie, szczególnie Hołkowe.

Jestem pełen podziwu dla jazdy Steca. Na Żeraniu latał takimi mega bokami, ze szok i wbił się tak wysoko. Brawo

Bouffier fajna jazda.

Chwist. Nieźle jak na taki mały staż.

Malarki fajnie
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Banan » sobota, 8 gru 2007, 21:57

Andrzej napisał(a):
Banan napisał(a):
padre2006 napisał(a):no wlasnie czemu w tym rajdzie nie ma kar za dotkniecie,lub przesuniecie beczki?
ja wiem ze to jest specyficzna impreza ale ku... bez przesady.

Oj jak teraz wszystkim zal dupe sciska, ze Holek po raz kolejny najszybszy na Karowej. A Kuchar to co, wszystko ok jak sobie scial latarnie u gory?

.........

No i co ze scial latarnie?? Podaj mi jeden powod dla ktorego nie mailby tego robic?? Szykana to szykana ,kara dla pana Hołowczyca sie nalzey.

No to masz: 1. Mistrzostwa Polski Colin McRae Rally - Za kazde ominiecie banerow, drzew i znakow dostawalismy po 15s kary. 2. Karnabal podczas Rajud Kaszub - Za skrocenie sobie trasy 4 minuty kary. 3. Bylo chyba takze cos takiego, ze Holek za sciecie beczki podczas Barborki zostal zdyskwalifikowany.

Andrzej napisał(a): Kuzaj zachowal sie nienajlepiej,ale przynajmniej nie zwalij wszystkiego na sprzet i nie szukal winy w przejazdach rywali ,tak jak zapewne zrobil by to Hołek.

:lol: Mam tylko takie pytanie, odnosnie tej wypowiedzi: Od kiedy interesujesz sie rajdami? :lol:
Ostatnio edytowano sobota, 8 gru 2007, 21:59 przez Banan, łącznie edytowano 1 raz
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez darude » sobota, 8 gru 2007, 21:59

Gratki dla Kajtka, Małyszczyckiego, Gabrysia, Frycza, Kuchara! Piękne były to przejazdy. :D Co do Hołka i Kuzaja to myślałem, że będzie lepiej ale takie piękne wurce to nie na Panią Karową. Można im to wybaczyć... 8) Fajnie, że w tym roku udało się z relacjami w TV. Oby takich więcej, bo tylko przez TV ten sport ma szansę na jeszcze większy rozwój. :D
Obrazek
Michał Elżbieciak / Bartek Wątroba - OGIEŃ!!! :D
darude
N3

Postprzez Andrzej » sobota, 8 gru 2007, 22:00

Banan napisał(a):
:lol: Mam tylko takie pytanie, odnosnie tej wypowiedzi: Od kiedy interesujesz sie rajdami? :lol:

Hmmm... Na pierwszym rajdzie bylem jakies 13 lat temu.Pasuje?
Domyslam sie do czego zmierzasz.Tak ,Kuzaj tez czesto miewal takie wypowiedzi ale ostatnio takowych z jego ust nie slyszalem,za to Hołek jest swietny,najlepszy,super itp ,no ale niestety.... ma pecha biedak.
www.msg-rally.pl
Andrzej
A6

Postprzez rwth » sobota, 8 gru 2007, 22:05

ja ogladalem relacje na itvp w niemczech - na szczescie bez najmniejszych problemow.

gratulacje dla kuchara i frycza dalka o dziesiatki setne czesci sekundy :D to czego od jakeigos czasu brakuje u nas

a to ze kuchar scial za latarnia, o ile sobie dobrze przypominam w poprzednich edycjach zawodnicy tez tak robili i nie bylo zadnych konsekwencji wiec o co chodzi?
nie zrobil tego jako pierwszy i pewnie jeszcze wielu bedzie tak robilo zeby zyskac kilka dziesiatych

teraz tylko czekac na magurski
rwth

Postprzez zachu » sobota, 8 gru 2007, 22:16

nie bardzo rozumie waszego poirytowania wpowiedzią Kuzaja, cały sezon mu się nie poukładał to nic dziwnego że chciał wygrać no i cuz wymkneło mu sie, przecież to są emocje, nie jestem jakimś jego wielkim fanem ale i tak go bronie, wspanały wynik Kuchara i w ogule super impreza, i podobało mi sie jak Sołowow rozwalił "brame"
zachu
A5

Postprzez Ziggy » sobota, 8 gru 2007, 22:26

Banan napisał(a):Ptaszek tez bardzo ladnie jechal do czasu dzwona

ale co on ładnego, pokazał oprócz szerokich beczek i krawężników?
fakt potrafi (mówie to po rajdzie orlen) ale mówisz to cały czas z klapkami na oczach, zaślepiony Hołkiem. Fakt Holo jest jakby nie było mistrzem w swoim rodzaju ale troche obiektywizmu z Twojej strony w stosunku do innych kierowców, którzy teraz wcale nie odstępują Hołkowi
Ziggy
A5

Postprzez mortonrally » sobota, 8 gru 2007, 22:34

zachu napisał(a):nie bardzo rozumie waszego poirytowania wpowiedzią Kuzaja, cały sezon mu się nie poukładał to nic dziwnego że chciał wygrać no i cuz wymkneło mu sie, przecież to są emocje, nie jestem jakimś jego wielkim fanem ale i tak go bronie, wspanały wynik Kuchara i w ogule super impreza, i podobało mi sie jak Sołowow rozwalił "brame"

proponuje zapoznac się ze słownikiem ortograficznym 8)

co do Kuzaja to nie raz robił takie "popisy" i występki,
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP