6. Rajd Nikon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Marek106 » niedziela, 24 lip 2005, 15:41

Frycz 3 w generalce! Cieszy mnie to bardzo. Mam nadzieję, że już nie przeczytam bredni, jakoby Seba do s1600 się nie nadawał... I fajnie, że złoił Grzyba. Poza tym szacunek dla Kuzaja (wytrzymał nerwowo), Kościucha i Adamusa(coraz lepiej). Sołek też ładnie, szkoda Lubiaka...
Marek106

Postprzez Kruk » niedziela, 24 lip 2005, 16:14

Brawa i gratulacje dla Kuzaja za wygraną ,
Sołowowa za pokonanie Lubiaka ,
Frycza za koncertową jazdę przez cały rajd i zdobycie trzeciego miejsce w generalce ,
Dudy za ładną jazdę i życiowy wynik ,
Grzyba , mimo tylu przeciwności skończył na 8 miejscu ,
Kajetanowicza , to szok co ten chłopak wyprawiał :shock: . Minuta przewagi nad następnym zawodnikiem w Pucharze to istny pogrom. Wyprzedzał samochody mocniejsze od swojego , na jednym z odcinków cała klasa A7 była za nim. Ukończył rajd na bardzo dobrym 10 miejscu w generalce :!: . To z całą pewnością rewelacja rajdu :D :!: .

Brawa dla Peliakana za to co pokazał na początku rajdu
Adamusa , bo coraz lepiej mu idzie w nowym Peugeocie
Kościuszki za prowadzenie w klasie w klasyfikacji całego sezonu
Gabrysia za wygrane oesy i wyniki do czasu awarii
Kuchara za jazde do czasu awarii.

Szkoda
Garbysia ,
Kościuszki , bo zabrakło mu tylko 1,5 sekundy do czwartego miejsca w rajdzie
Nivetta , bo do czasu kiedy jechał prowadził w swojej klasie
Typy , bo był lepszy w przekroju całego rajdu od Bełtowskiego , a nie udało mu się go ukończyć.

To chyba tyle mojego podsumowania , pewnie o kimś zapomniałem , ale nikt nie jest doskonały :wink: .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez sumo » niedziela, 24 lip 2005, 16:26

Frytka dal popis... pogratulować.. naprawde super.. na Rzeszowie pewnie bedzie ciezko wygrac z Grzybem, ale 3mam kciuki.
sumo
N4

Postprzez Transformer » niedziela, 24 lip 2005, 16:44

Czy ja wiem czy to był koncert Frycza ? jechał równo, ale jakoś nie bardzo szybko - koncertowo to jechał w Corsie na Rajdzie Wisły kiedy wygrywał z eNkami (ale to sie skonczylo szybko na drzewie). Teraz zawsze mial jakas (z reguły pare) eNek przed sobą, jak Grzyb jechał to seba momentami nawet dostawał. Gdzie te czasy, jak pod koniec rajdu Frytka walczył eNką z wrc :)
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez Convert » niedziela, 24 lip 2005, 17:06

a ja sie cholernie ciesze ze Frycz osiagnal taki wynik i imo jechal szybko i rowno, w ogole ten rajd byl jednym z bardziej interesujacych w ostatnim czasie :D co chwile sie cos dzialo, szkoda ze tyle zalog odpadlo, ale za to wielu zawodnikow osiagnelo zyciowe wyniki :D ... wiecej takich imprez !
Obrazek
Convert
N3

Postprzez Banan » niedziela, 24 lip 2005, 17:37

Lubiak nie urwal kola, tylko zlapal kapcia i rozwalil caly przod.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Ohlins » niedziela, 24 lip 2005, 17:44

Kuzaj bez niespodzianek
Sołowow mozna powiedzieć ze wreszcie udany start w sezonie
Frycz pokazał klase, idzie na mistrza s1600 po prostu ma jaja
Ohlins
A6

Postprzez Banan » niedziela, 24 lip 2005, 17:52

Obrazek

Bylem dzisiaj 2x na szutrowym laczniku. Kuzaj i Beltowski wylecieli z drogi, ale fot nie zrobilem bo widzialem tak troche z daleka :/ Tam gdzie stalem wyleciala pozniej Micra, w tym samym miejscu co rok temu (moze nawet ta sama ?) ale ja oczywiscie nie widzialem, bo poszedlem dalej... Super, ja to mam zawsze szczescie :D
Banan
A8

Postprzez Łukasz » niedziela, 24 lip 2005, 18:06

Lesiu wytrzyamł psychicznie i wygrał - wobec nie ukończenia rajdu przez Bębenków szans na tytuł znacznie się zwiększyły. Sołowo w końcu jakiś przyzwoity występ. Bardzo mi szkoda Lubiaka bo jechał naprawdę fajnie i szybko... :( Frycz bardzo przyzwoicie pojechał ten rajd, ciekawe czy równie dobrze pojedzie na Rzeszowskim :roll: Widać że Adamus coraz lepiej rozumie Puegeota i w nie długim czasie spodziewam się lepszych wyników. Oleksowicz powoli, powoli, ale jeździ coraz szybciej. Pelikan - powtórka z rozrywki. Kuchar też :? . W sumie dosyć dużo załóg odpadło - taki trudny rajd :?:
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez mirek02 » niedziela, 24 lip 2005, 18:29

byłem na os 13 widzialem jak gabrysiowi wybuchl silnik powiedzial ze w tym roku konczy z rajdami bo jezdzi tylko za swoje[img]d:/documents%20and%20settings/kuba/moje%20dokumenty/rajd%20nikon/PIC_0096[/img][/img]
mirek02

Postprzez Convert » niedziela, 24 lip 2005, 18:32

Łukasz napisał(a): taki trudny rajd :?:

nie, poprostu nowy hehe:)
W sumie Oleksowicz zrobil naprawde duzy postep, bo rok temu jezdzil jak Beltowski :P ktory to z kolei powininen z powrotem do tej Skodziny wrocic

A Frycz pokaze na Rzeszowskim :D
Obrazek
Convert
N3

Postprzez Psycholog_Rajdowy » niedziela, 24 lip 2005, 19:06

Convert napisał(a):W sumie Oleksowicz zrobil naprawde duzy postep, bo rok temu jezdzil jak Beltowski :P

Nie przesadzajmy. Oleksowicz był w tzw. drugiej lidze klasy N4, ale już w zeszłym sezonie ich jazdę dzieliła przepaść.
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez Banan » niedziela, 24 lip 2005, 19:11

mirek02 napisał(a):[img]d:/documents%20and%20settings/kuba/moje%20dokumenty/rajd%20nikon/PIC_0096[/img][/img]

Fot z dysku nie wkleisz.

PS. Tata Kuby i Przemka ? :)
Banan
A8

Postprzez Mroowa » niedziela, 24 lip 2005, 19:21

Oj działo się byłem na szutrowym łączniku na pierwszym przejeździ jak wychodzili z szutru na asfalt. Oczywiście pałkarze musieli się przyczepić do ludzi że źle stoją :] Mi oferowali żebym się położył na środku drogi, podziękowałem a tam gdzie żeczywiście coś mogło być olali wszystko. Dopiero jak przejechał Adamus zachaczając a jakiś zbity z drągów płotek zrobiło się tam luźniej. Ładnie bokiem poszedł Staniszewski i Lubiak, Kostka przestawił opony na wyjściu na asfalt.

Na drugiej pętli byłem na tym samym OSie ale niżej Fota nr 7 w WRC. Kościuszko miał ratowanie i przez to stracił 4 pozycję, prawie to samo zrobił Bełtowski który omal nie trafił :] w operatora TVN Turbo :] wszystko będzie w OeSie :) Staniszewski zatrzymał się aby zmieniać oponę po czym stwierdził że jedzie dalej :] i pojechał :]

Gratki dla Kuzaja i Frycza, Junior gdyby nie przygoda na ostatnim OSie miałby zasłużone 4 miejsce (podoba mi się jego styl jazdy jest zaj...ty)

No Grzybo się nie popisał ale trochę zimnej wody się przyda. Na mecie powiedział że konkurencja bardzo szybko jechała:)
Jak mu to przez Gardło przeszło :)
Mroowa
S2000

Postprzez JoannaXP » niedziela, 24 lip 2005, 20:08

wlasnie,jak bedzie OeS to niech ktoś zgra i wrzuci :)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP