Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez JoannaXP » niedziela, 7 sie 2005, 16:42

Alien napisał(a): Bębenki w akcie desperacji przegryzli sobie opone na ostatnim OS,.

aaaa,położyło mnie to :lol: :lol:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Convert » niedziela, 7 sie 2005, 16:59

a mnie to
Adamus napierdzielal glowa Zacharkowej w auto az odlamal nadkole

Alien beer for you :D

Niektorzy tu naprawde na sile proboja sie doszukiwac jakis dziwnych faktow... w sumie wogole nie rozumiem po co?
Obrazek
Convert
N3

Postprzez Roxi » niedziela, 7 sie 2005, 17:05

Alien napisał(a):
nielegala napisał(a):No i Leszek pokazał na Rzeszowskim jak z niego twardziel. Trochę zaczęli go naciskać chłopaki, ciśnienie mu skoczyło no i dzwon...
Ciekawe jaką tym razem będzie miał wymówkę? Dziecko mu weszło na drogę? Kamerę chciał ominąć? Awaria spoilera?
Ciemno widzę obronę tytułu w tym sezonie
A miało być tak pięknie...

Co ty p...olisz? Kto go naciskal? Kajetanowicz? Sami specjalisci od psychologii i medycyny pourazowej sie znalezli. Zaraz kolejny inteligentny napisze jak to Oleksowicz nie wytrzymal cisnienia, Staniszewskiemu puscily nerwy a Lubiak wpadl w nerwice natrectw w wyniku presji ze strony Bełtowskiego. Bębenki w akcie desperacji przegryzli sobie opone na ostatnim OS, a Adamus napierdzielal glowa Zacharkowej w auto az odlamal nadkole. Wyjdzcie se ludzie raz z domu, kupcie bilet na PKS i pojedzcie zobaczyc jak wygladaja te rajdy co od nich takie specjalisty jestescie i na czym polegaja. Zal czytac normalnie.

ha!! wreszcie ktoś tu napisał coś sensownego !!
BRAVO i szacuneczek :!:
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką".
Roxi
N2

Postprzez raikkonen » niedziela, 7 sie 2005, 17:05

A ja myśle że to fani P.Solberga dowiedzieli się że jeśli Bębenkowie zdobędą tytuł w Polsce to zanjmą jego miejsce w Subaru . I wpadli na pomysł jak prawdziwi wikingowie żeby na nich pułapki pozastawiać na trasie :twisted:
I wszystko jasne :D
raikkonen
N2

Postprzez nielegala » niedziela, 7 sie 2005, 17:30

Alien napisał(a):Co ty p...olisz? Kto go naciskal?

Grzyb, Frycz, Bębenek, Sołowow itd. no chyba z nimi się ścigał?
Alien napisał(a):Sami specjalisci od psychologii i medycyny pourazowej sie znalezli. Zaraz kolejny inteligentny napisze jak to Oleksowicz nie wytrzymal cisnienia, Staniszewskiemu puscily nerwy a Lubiak wpadl w nerwice natrectw w wyniku presji ze strony Bełtowskiego. Bębenki w akcie desperacji przegryzli sobie opone na ostatnim OS, a Adamus napierdzielal glowa Zacharkowej w auto az odlamal nadkole. Wyjdzcie se ludzie raz z domu, kupcie bilet na PKS i pojedzcie zobaczyc jak wygladaja te rajdy co od nich takie specjalisty jestescie i na czym polegaja. Zal czytac normalnie.

te bajki pozostawię bez komentarza
nielegala
N3

Postprzez PawelRally » niedziela, 7 sie 2005, 17:47

nielegala skończy i wyjdź!
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Superleggera » niedziela, 7 sie 2005, 18:41

nielegala napisał(a):

Alien napisał(a):Sami specjalisci od psychologii i medycyny pourazowej sie znalezli. Zaraz kolejny inteligentny napisze jak to Oleksowicz nie wytrzymal cisnienia, Staniszewskiemu puscily nerwy a Lubiak wpadl w nerwice natrectw w wyniku presji ze strony Bełtowskiego. Bębenki w akcie desperacji przegryzli sobie opone na ostatnim OS, a Adamus napierdzielal glowa Zacharkowej w auto az odlamal nadkole. Wyjdzcie se ludzie raz z domu, kupcie bilet na PKS i pojedzcie zobaczyc jak wygladaja te rajdy co od nich takie specjalisty jestescie i na czym polegaja. Zal czytac normalnie.

jak Kuzaj nie wydzwonil to nie bylo cie na forum wogole nagle Kuzi ma dzwona i od razu sie aktywny robisz!

TAK JEST!SKONCZ I WYJDZ!!! bo sie nie chce tego czytac nawet :evil:
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez raikkonen » niedziela, 7 sie 2005, 18:44

KuziWrc napisał(a):
nielegala napisał(a):

jak Kuzaj nie wydzwonil to nie bylo cie na forum wogole nagle Kuzi ma dzwona i od razu sie aktywny robisz!

TAK JEST!SKONCZ I WYJDZ!!! bo sie nie chce tego czytac nawet :evil:

Nie ma się co denerwować przecież każdemu może się zdarzyć co to tylko Kuzaj wydzwonił przecież nie tylko on :?
raikkonen
N2

Postprzez skateman » niedziela, 7 sie 2005, 19:08

Oj Boże....................................znowu dyskusja "psychologów" na temat Kuzaja........Wciąż kłucicie się o tą samą rzecz. To, że Kuzi dzwoni jest normalne w rajdach, każdemu się zdarza, wielu już rajdowców wypadało pod presją! Kuzi jest fighterem i nic tego nie zmieni jedzie zawsze na max i tyle. Nie jestem za ani przeciw Leszkowi ale ta dyskusja pojawia się zawsze po każdym incydencie z Kuzim....czy aż tak mu zazdrościcie, że wygrywa, a każdą jego wpadkę wykorzystujecie przeciwko niemu, to idzcie na strefe i powiedzcie mu to prosto w oczy......ale pewnie nie macie tyle odwagi :/ Jestem kibicem Tomka Kuchara ale do Kuziego nic nie mam...jest bardzo dobrym kierowcą i to powinno być ważne!

PEACE!
skateman
A6

Postprzez nielegala » niedziela, 7 sie 2005, 19:48

KuziWrc napisał(a):nie chce tego czytac nawet :evil:

to nie czytaj :o
nielegala
N3

Postprzez RajducH » niedziela, 7 sie 2005, 20:27

Brawo Alien:) swietny tekst:) Skateman dobrze mowisz :) ostatnio mam wrazenie ze niektorzy pisza aby tylko cos napisac albo zeby kogos pojechac:/ ludzie patrzcie na siebie....
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez denzel » niedziela, 7 sie 2005, 23:47

raikkonen napisał(a):A ja myśle że to fani P.Solberga dowiedzieli się że jeśli Bębenkowie zdobędą tytuł w Polsce to zanjmą jego miejsce w Subaru . I wpadli na pomysł jak prawdziwi wikingowie żeby na nich pułapki pozastawiać na trasie :twisted:
I wszystko jasne :D

Roxi? :wink: :D
pzdr
denzel
N3

Postprzez kiloff » poniedziałek, 8 sie 2005, 00:36

raikkonen napisał(a):o co chodzi z tym 1:1 :?:

mniej wiecej o to ze na elmocie by maciek odlecial w niebiosa, natomiast na rzeszowskim kuzi .. i uwierzcie mi, pomimo tego ze autko nie tak strasznie zmasakrowane (gdyby nie wylany akumulator to pojechaliby dalej) to kuzi mial duuuuuzo szczescia ze zyje - jeden drag o srednicy 10-15cm rozwalil mu szybe zaraz przed glowa, natomiast drugim dostal w tyl siedzenia, tak ze fotel mu pekl ...
kiloff
kiloff

Postprzez skateman » poniedziałek, 8 sie 2005, 00:55

O kurde....no to ladnie :/ mial leszek szczescie!!
skateman
A6

Postprzez raikkonen » poniedziałek, 8 sie 2005, 00:57

szczęście w nieszczęściu można by powiedzieć
raikkonen
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP