Co-Drive & Testy

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez skateman » poniedziałek, 30 sty 2006, 23:45

Ehhhhhhhhhhh....

BMBL....o czym mamy tu gadać?? Poznajemy sie nawzajem i to jest chyba miłe...a jak wy macie jakieś problemy to tu nie wchodzcie...Proste. Piszecie jakbyscie byli zazdrosni i zakompleksieni....

A co do ludzi na testach, to juz malo barkowalo raz aby testy zostaly odwolane.O 1 w nocy bylo wiecej osob niz na Col De Turini.... a ludzi do zabezpieczenia bylo zaledwie 5....testy to nie rajd gdzie sie oglada rajdowki ale przede wszystkim praca ludzi zwiazanych z zespolem(ludzi od zabezpieczenia, fotografow i innych). W tym watku opisujemy nasze wrazenia z testow, wklejamy fotki. Ten watek nazywa sie Co-drive i testy, a nie "Zapowiedzi testow" .

Zeby nie bylo OT bylem dzis na testach Marcina Bełtowskiego. :)
Nie jeździł on dlugo poniewaz zaliczyl kilka band i dal sobie spokoj. Ale czasy krecil baaardzo dobre...Na poziomie Tomka.

Bounder za przekleństwa masz ostrzeżenie.... Pozdro
skateman
A6

Postprzez BMBL » wtorek, 31 sty 2006, 00:57

skateman napisał(a):Ehhhhhhhhhhh....

BMBL....o czym mamy tu gadać?? Poznajemy sie nawzajem i to jest chyba miłe...a jak wy macie jakieś problemy to tu nie wchodzcie...Proste. Piszecie jakbyscie byli zazdrosni i zakompleksieni....

A co do ludzi na testach, to juz malo barkowalo raz aby testy zostaly odwolane.O 1 w nocy bylo wiecej osob niz na Col De Turini.... a ludzi do zabezpieczenia bylo zaledwie 5....testy to nie rajd gdzie sie oglada rajdowki ale przede wszystkim praca ludzi zwiazanych z zespolem(ludzi od zabezpieczenia, fotografow i innych). W tym watku opisujemy nasze wrazenia z testow, wklejamy fotki. Ten watek nazywa sie Co-drive i testy, a nie "Zapowiedzi testow" .

Po:
1. Forum jest po to żeby gadać :)
2. Z całym szacunkiem do Ciebie :wink: nie mów mi gdzie mam wchodzić. Temat nie jest zastrzeżony dla wtajemniczonych, więc jest dla wszystkich :wink:
3. Jak to jest z tym miłym poznawaniem skoro na testach są tylko wtajemniczeni :roll:
4. Nie wiem kto tu ma kompleksy :roll: skoro nie chce poznać innych (na testach :wink: )
5. Jak czytam poprzednie posty np: "jechałem 4 razy z tym i tylko 7 razy z tamtym" to mam wrażenie, że to nie praca, ale zabawa :roll:
6. Ostatnie dwa zdania chyba sam sobie dopowiedziałeś :? Przeczytaj sobie pierwszy post tego tematu.
Banan napisał(a):Nie wiem gdzie to napisac, wiec wybralem RSMP :) Jesli wiecie cos o jakis co-drivach, treningach i innych to informujcie o tym w tym temacie :)
Pozdrawiam !
Według mnie Bananowi chodziło własnie o zapowiedzi testów :wink:

A teraz ogłoszenia:

Nie chciałem nikogo urazić

Nie piszcie, że ktoś jest zakompleksiony albo zazdrosny. To, że ktoś tak napisał to nie znaczy, że tak jest, ale to, że ten ktoś tak uważa :wink: no bo o co tu być zazdrosnym :wink:

To był mój drugi i ostatni post w tym temacie :)

Amen.
BMBL
N2

Postprzez skateman » wtorek, 31 sty 2006, 01:04

5. Jak czytam poprzednie posty np: "jechałem 4 razy z tym i tylko 7 razy z tamtym" to mam wrażenie, że to nie praca, ale zabawa

To jest zapłata za zabezpiecznie. W moim przypadku w niedziele był to prezent urodzinowy od Kuby,Tomka i Karola....

Reszta later...
skateman
A6

Postprzez Gracko » wtorek, 31 sty 2006, 10:27

Chłopaki co są wtajemniczeni na siłę piszą o tym z kim stali na jakiej zaspie i pod jakim drzewem i z kim 7 razy jechali i jaka to ciężka praca zabezpieczyć testy - a piszą to tylko po to aby wzbudzić zazdrosć innych forumowiczów :) ja tak miałem w przedszkolu że sie chwaliłem a ja byłem i widziałem a Ty nie :) nie wiem ile mają lat ale jeżeli już się tak poznali napewno mają swoje numery gg i gdyby chodziło tylko o rozmowe to tam by się komunikowali ale tu chodzi o to żeby innych krew zalewał z zazdrości :)

Swoją drogą to za niezłych naiwniaków Was musi mieć kierowca któremu " zabezpieczacie " trase o 1 w nocy w środku zimy za to zeby Was później przewiuzł :):):)

Pozdrowionka
Gracko
A5

Postprzez Gość » wtorek, 31 sty 2006, 11:09

Gracko napisał(a):Chłopaki co są wtajemniczeni na siłę piszą o tym z kim stali na jakiej zaspie i pod jakim drzewem i z kim 7 razy jechali i jaka to ciężka praca zabezpieczyć testy - a piszą to tylko po to aby wzbudzić zazdrosć innych forumowiczów :) ja tak miałem w przedszkolu że sie chwaliłem a ja byłem i widziałem a Ty nie :) nie wiem ile mają lat ale jeżeli już się tak poznali napewno mają swoje numery gg i gdyby chodziło tylko o rozmowe to tam by się komunikowali ale tu chodzi o to żeby innych krew zalewał z zazdrości :)

Świetny i odważny post, Gracko :!:

Kilka lat temu tak dziecinnych wypowiedzi, jak te skateman'a, było nieporównywalnie mniej na forum. Widać forum nam się odmładza, albo, tak jak rozumiem Twoją wypowiedź, Gracko, wiek umysłowy forumowiczów staje się coraz niższy.

Użytkowicy piszący po 500-1000 postów rocznie powinni w końcu zrozumieć, że to przede wszystkim oni decydują o ogólnym poziomie dyskusji. To na nich spoczywa odpowiedzialność za losy forum. Ich wpływ jest znacznie większy, niż takich "rozrabiaków", którzy wpadają co jakiś czas na forum, posiedzą dwa dni, strzelą parę denerwujących postów i się zmywają.
rally_psycho

Jeśli szukasz jakiejś informacji w sieci, korzystasz z Google. Google pyta Chucka Norrisa.
Gość
N1

Postprzez sumo » wtorek, 31 sty 2006, 11:56

co jak co, swoje powiedziałeś, ale :

Gracko napisał(a):
Swoją drogą to za niezłych naiwniaków Was musi mieć kierowca któremu " zabezpieczacie " trase o 1 w nocy w środku zimy za to zeby Was później przewiuzł :):):)

przeginasz w tym momencie....

Myślisz że oni to robią tylko dlatego żeby ich mogł powozic? Stojąc 6 godzin na mrozie w środku nocy, to jest tylko nagroda, za to że chcieli pomóc z własnej woli. Gdyby wszyscy podchodzili do tego, tak jak Ty, to mysle że kierowcy NIGDY by nie znalezli nikogo chętnego do pomocy przy testach, czy co-drivie.

QHR Team to zaprzyjazniona ekipa Skatemana, więc kumplowi sie nie pomaga?
sumo
N4

Postprzez Gracko » wtorek, 31 sty 2006, 12:29

Sumo - gdybyś był moim kumplem w życiu by mi nawet do głowy nie przyszło aby Cie prosić o taką pomoc, Tomek Kuchar jest bardzo sympatycznym człowiekiem z tego co wiem ( nie znam Go ) ale jeżeli zaproponował by mi kto kolwiek wystawanie na mrozie o 1 w nocy na jakimś odludziu po to aby on mógł potrenować to ja dziękuje , już jestem za stary na takie numery.

Chłopaki może to lubią , nie wiem czym sie kierują i nie interesuje mnie to ale wypisywanie postów w stylu "staliśmy chyba koło siebie jak Tomek udeżył w tą zaspe obok drzewa " PO testach aby wzbudzić zazdrość innych jest dla mnie dziecinadą .

Kierowcy typu Kuchar. Kuzaj , Sołowow jak by trzeba było to i na syberii jak by chcieli to by znaleźli ludzi chętnych do pomocy przy testach tyle że napewno nie były by to " zaprzyjaźnione ekipy " a " opłacone ekipy "
Gracko
A5

Postprzez Banan » wtorek, 31 sty 2006, 14:14

Nie wiem Gracko czy slyszales taka piosenke Rajdowy Weekend, ale tam szlo cos takiego: "Jestesmy na kazdym rajdzie, uzaleznieni strasznie, z tym sportem powiazani, od zawsze - z Rajdami !". I nie wazne, czy jest -20 czy +35, czy jest noc, czy jest dzien, czy jest slonce, czy jest deszcz - Wazne, ze jest rajd (testy) ! Ten temat zalozylem po to, aby wlasnie sie informowac o testach, ale cos to nie wyszlo, wiec teraz tylko piszemy jak bylo...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Gracko » wtorek, 31 sty 2006, 14:30

Banan jak sobie przypomnisz to co teraz napisałeś za 10 lat to może mnie zrozumiesz .

Jak dla mnie możecie stac w ulewie na mrozie w huraganie o każdej porze dnia i nocy na kogokolwiek treninngach i sie podniecać tym że zamieniliście z kimś znanym słowo lub 2 ( potem na forum piszecie " rozmawiałem z Leszkiem i mówił że .... - Wasza sprawa i nic mnie to nie obchodzi ale na forum uprawiacie dziecinade .

Trzymajcie sie zdrowo,dobre zdrowie jest Wam napewno bardzo potrzebne przy takim kibicowsko- koleżeńskim zapale :)
Gracko
A5

Postprzez butor » wtorek, 31 sty 2006, 15:33

ale ja lubie jak wy sie kłócicie.Wtedy jest taka piękna wymiana zdań
butor

Postprzez skateman » wtorek, 31 sty 2006, 16:00

gracko powiem Ci, że nie zawsze Kierowca nas wozi. Tomek prosi nas abysmu mu pomogli, wiec pomagamy. Dla mnie to przyjemnosc ogladac rajdowke jak najczesciej nawet przy -20... A obecnie nie widzialem jeszcze na testach zeby ktos miejcsowy zabezpieczal trase...przewazne sa to znajomi kierowcow, ktorzy sa zaufani.

Gosc moze bys sie ujawnil?? Widze, ze preferujesz styl panowania jaki jest w polsce?? Najstarsi najmadzrzejsi, a reszta gnoje? Podobnie jak w PZM... szkoda slow ale takie sa realia ze mlodziez ma swoje zdanie i juz coraz czesciej jest one mocnejsze od zdania starszych osob...

GIENIA ŚWIAT SIĘ ZMIENIA....

Pozdrawiam
skateman
A6

Postprzez butor » wtorek, 31 sty 2006, 16:07

wole być anonimowy.Aha niedługo znów wiosna i przylecą do nas bociany.Żegnam na zawsze
butor

Postprzez Gość » wtorek, 31 sty 2006, 17:11

Ja jestem "jawny" :D . "Konta" Gość i Psycholog_Rajdowy łączy podpis "rally_psycho". Poprzednie "konto" "zamknąłem" po wydarzeniach z rajdów Wielkiej Brytanii i Warszawskiego. Nie przynudzałem przez parę miesięcy, ale męczyło mnie to, więc niedawno wróciłem :lol: .

Banan napisał(a):Ten temat zalozylem po to, aby wlasnie sie informowac o testach, ale cos to nie wyszlo, wiec teraz tylko piszemy jak bylo...

Zaczynam mniej więcej orientować się w kwestii tego topic'u.

Banan, jako jego autor, i mod decydują o tym, o czym można tutaj gadać, a co byłoby OT. Skoro mod jeszcze tematu nie zamknął, to wszystko jest niby w porządku.

Ale jednak nie mogę przyzwyczaić się do tego, że na publicznym forum aż tyle postów ma treść sugerującą, że to prywatna rozmowa. Chodzi mi oczywiście o ten temat.

Piszesz skateman w tym topic'u wiadomości typu: wiem kto, gdzie i kiedy będzie śmigał; wczoraj ktoś śmigał, a ja tam byłem i było fajnie. Czyż to nie brzmi dziecinnie na publicznym forum :?: Na pw takie rzeczy można pisać do woli. W końcu teksty tego typu adresujesz chyba do niewielkiej liczby użytkowników.

Gdybyście pisali choćby niedługie relacje z pojeżdżawek, np. w stylu informacji PR, to nikt by nie miał zastrzeżeń. Tymczasem większość postów to wyłącznie własne odczucia i opowiastki o spotkaniach z innymi forumowiczami. Trudno podłączyć się pod taką rozmowę, czyż nie :?:
rally_psycho

Jeśli szukasz jakiejś informacji w sieci, korzystasz z Google. Google pyta Chucka Norrisa.
Gość
N1

Postprzez skateman » wtorek, 31 sty 2006, 17:21

Witam Psychologu :) :)

A więc, ja od początku piszę coś w stylu infa prasowego, ale po ostatnich testach widac ze inni forumowicze pogadali sobie troche jak bylo na testach. Nie rozumiem dlaczrgo na mnie najezdzacie ... Dlatego ze tak czesto bywam na testach?

Czesto wypowiadam sie tutaj o tym jak bylo nie kogo spotkalem... ewentualnie pozdrawiam te osoby. Nie pisze tu po to jak to inni sugeruja zeby sie pochwalic, ze jechalem, ze gadalem z kims tam ale zeby opisac wrazniea. czesto zalaczam pare fotek wiec nie rozumiem najazdu na mnie...

Psychologu pisz posty i wklejaj fotki bo byly naprawde super :)

Pozdrawiam

(no offence)
skateman
A6

Postprzez Mroowa » wtorek, 31 sty 2006, 18:47

Hmmm ja czegoś nierozumiem....
Temat Codrive i testy nie mówi co ma być w tym temacie... Mogą być ogłoszenia testów które ktoś robi dla kibiców heh, może być tak jak teraz napisane kilka słów o odbytych już testach. Które też są zawsze jakąś ciekawostką bo przez to ... jeden z drugim wiesz że np. taki i taki kierowca nie zapada w sen zimowy tylko jeździ, trenuje, podnosi swoje umiejętności. No chyba że... kogoś to nie obchodzi, ale... skoro ktoś jest kibicem rajdowym to... zawsze uważałem, że interesuje mnie wszystko co się w tym światku rajdowym dzieje. Przynajmniej u mnie tak jest. Niezawsze mogę być na takich testach z różnych przyczyn... (coś o tym wiem :) ).
Niewiem też dlaczego opinie, na forum ogólnym toczą się jakieś rozmowy ... niby prywatne, można porozmawiać na GG i wogóle. W takim razie na każdy temat na tym forum można porozmawiać na GG. Po co więc dyskutować tutaj??

Co niektórzy po prostu się czepiają ale niewiem naprawdę czego, ludzie przecież gdyby nie to forum to niektórzy wogóle by się nie poznali tym samym... nie pojechali by na testy i nie spotkali się tam. A jeżeli sobie wymienią swoje zdania między sobą na forum to czy komuś korona z głowy spadnie.
Słowa, że chcą się pochwalić lub wzbudzić zazdrość no ludzie... nie bądźcie śmieszni.

Jeszcze 2 słowa o testach no przepraszam ale jeżeli ktoś by mnie prosił o zabezpieczenie OSu to oczywiście że zgodziłbym się... a że w nocy... no chyba ktoś na tym forum rozmawia o bezpieczeństwie w nocy najmniejszy ruch więc łatwiej to zabezpieczyć. Sam miałem niedawno propozycję ale jedynie z przyczyn technicznych nie mogłem dojechać.... I nierozumiem...

ale jeżeli zaproponował by mi kto kolwiek wystawanie na mrozie o 1 w nocy na jakimś odludziu po to aby on mógł potrenować to ja dziękuje

:roll: wypas, bezinteresowność jest piękna.....

Trzymajcie się ziomy... Skateman nie łam się :]
Mroowa
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP