Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Barbórka Warszawska

Postprzez Dani » czwartek, 10 gru 2015, 21:10

Może nie ma ochoty brać w tym słabym cyrku, a sponsor to szanuje.
Dani
N3

Postprzez Mad Max » czwartek, 10 gru 2015, 21:25

Felix B. przyjeżdża na zaproszenie T.Kuchara - podobnie było swego czasu ze startami Kubicy w tym rajdzie (tylko jeszcze wtedy RK nie startował w F1)
Rovanpera przyjechał na zaproszenie zespołu Seat Warka
Makinen owszem był zaproszony przez organizatora, (podobnie jak Laukkanen który raczej statusu gwiazdy nie nie nosi) i jednego roku był na zaproszenie Rossetti
Kubicy ten "rajd" nie jest do niczego potrzebny a największy efekt byłby taki że by go zadeptali wszyscy od prasy branżowej po Magde Mołek i śniadaniówkę TVN... tu jest centrum Rzeczpospolitej więc żeby pogadać z RK większość z nich nie będzie musiała za daleko ruszać tyła z redakcji bo już jechać i wdychać szuter i kurz w Mikołajkach to daleko i nie fajnie, do tego poza normalnymi kibicami byłby na pewno mega tłum postronych któży bardzo chętnie chcieli by dotknąć Roberta bo on jest taki znany... itp... itd... tak że jego start w tym rajdzie to jak sex z lwem... przyjemność żadna a w cholere niebezpieczna
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez DonCorrado » czwartek, 10 gru 2015, 21:46

W pierwszej kolejności to PZMot chciałby się przy nim ogrzać. Na szybko by wymyślili jakąś nagrodę np. nagroda za najbardziej obleganego kierowce, którą chętnie by wręczyli, zdjęcia, uściski rąk itp.
DonCorrado
A6

Postprzez nikt ważny » czwartek, 10 gru 2015, 21:57

Chudego kiedyś nie zdeptali ,Janusz ,Hołek czy Kuzi też przeżyli ale macie po czesci racje ....jak był Loeb z Sordo i pokazówke robił w 2009 to rzeczywiscie prawie ich zdeptali :)
"Mnie nie interesuje, co mówią inni ludzie, ponieważ ludzie tak naprawdę mówią wiele rzeczy, a tak naprawdę nie mają pojęcia o czym mówią." Robert Kubica
nikt ważny
N1

Postprzez Śmiechol » czwartek, 10 gru 2015, 22:16

A ja jeszcze mam pytanko co do pokazów na Karowej. Wiecie coś? Bo ja sobie taką listę zrobiłem
- KIA
- Hołek
- Syrena

Coś jeszcze? Mam nadzieję że nic nikt tu nie dopisze :D
Śmiechol
N2

Postprzez andrew88 » czwartek, 10 gru 2015, 22:21

To w tym roku bez driftu?
Legendy chyba też jadą pokazowo.
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez Śmiechol » czwartek, 10 gru 2015, 22:23

Właśnie z tego co gdzieś czytałem to legendy na czas od 18 przed "normalnymi" zawodnikami. Wszystko by wskazywało na to że bez driftu, skoro jest niby tylko godzina na pokazy. Oby :)
Śmiechol
N2

Postprzez stachniak14 » czwartek, 10 gru 2015, 22:54

Śmiechol napisał(a):Właśnie z tego co gdzieś czytałem to legendy na czas od 18 przed "normalnymi" zawodnikami. Wszystko by wskazywało na to że bez driftu, skoro jest niby tylko godzina na pokazy. Oby :)

Będzie drift... :-(
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez krzysiek_aleks » piątek, 11 gru 2015, 06:13

Istnieje duże ryzyko Golfów od Gładyszów.
krzysiek_aleks
N1

Postprzez oczek29 » piątek, 11 gru 2015, 11:45

Dwa karnety za 80 zł odbiór możliwy dziś wieczorem Bemowo lub jutro rano. Zainteresowani na PW:)
oczek29

Postprzez Mad Max » piątek, 11 gru 2015, 19:15

Mad Max napisał(a):
posejdon napisał(a):
PeKa napisał(a):Tak właściwie to dlaczego FSO nie jest już odcinkiem Barbórki?
Bo nie ma gdzie tam ludzi upchnąć. Ponadto jest tam piękna darmowa trybuna.
To też celna uwaga - ostatnio jak był tam odcinek rozgrywany była też wewnątrz zrobiona strefa dla kibiców - druga strefa zrobiona przez kibiców była na wale, jak nie trudno się domyślić było na niej dużo więcej oglądajacych
Uzupełniając jeszcze tą wypowiedź oto jaki widok ujrzałem dziś rano po zejściu z peronu PKP Warszawa Stadion: (to tam w głębi mało widoczne to już taśma której na rozwieszali w ilości strasznej, choć sam nie wiem po co)
Obrazek
nie musze dodawać że okolicy odcinka PGE Narodowy taki zapór zasłaniających widok jest całe mnóstwo, dodatkowo zewnętrzna cześć peronu stacji również została załonieta 2m białą folią co by przypadkowi gapie z peronu stacji też niczego nie zobaczyli... przecież sport rajdowy w Polsce ma się świetnie i nowi kibice są nam nie potrzebni... przypuszczam że [rzez noc pojawią się wieżyczki strzelniczo-wartownicze a teren dookoła zostanie jeszcze na wszelki wypadek zaminowany.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Zajcev » sobota, 12 gru 2015, 10:16

hm a czy lepiej jest, żeby Ci co zapłacili czuli się jak frajerzy że zapłacili a kto inny ogląda za darmo? :)

są dwie opcje, albo biletujemy i pobieramy kasę za wstęp, wtedy oczywiste jest, że jak ktoś nie zapłaci, nie ogląda,
albo nie biletujemy i każdy ogląda za free... to jest najlepsze rozwiązanie, ale jest niestety jak jest i organizator biletuje imprezę, dlatego trzeba się z tym pogodzić.. też wiele razy chciałem iść na jakiś koncert, ale za darmo nikt mnie nie wpuścił ;)

nie żebym bronił tutaj organizatora, ale bądźmy rozsądni, tak już jest..
Zajcev
N4

Postprzez Kit_Car » sobota, 12 gru 2015, 11:28

Co to się dzieje na Narodowym, że od 4 miejsca w dół straty ponad 40 sekund? W tym Kajto...
Kit_Car
N2

Postprzez Banan » sobota, 12 gru 2015, 11:31

Kit_Car napisał(a):Co to się dzieje na Narodowym, że od 4 miejsca w dół straty ponad 40 sekund? W tym Kajto...

Jakiś kosmiczny czas Colina, prawdopodobnie do korekty.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez maro1000maro » sobota, 12 gru 2015, 11:33

jak sobie dodasz po minucie do pierwszych 4 miejsc to wyjdzie to co powinno. realcja jak zwykle. komus sie nie chce sprawdzic w jaki klawisz uderza. to samo bylo z pierwszymi dwoma miejscami na 1 oesie. bylejakosc poprostu relacji...
maro1000maro
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP