Moderator: SebaSTI
Śmiechol napisał(a):Właśnie z tego co gdzieś czytałem to legendy na czas od 18 przed "normalnymi" zawodnikami. Wszystko by wskazywało na to że bez driftu, skoro jest niby tylko godzina na pokazy. Oby
Uzupełniając jeszcze tą wypowiedź oto jaki widok ujrzałem dziś rano po zejściu z peronu PKP Warszawa Stadion: (to tam w głębi mało widoczne to już taśma której na rozwieszali w ilości strasznej, choć sam nie wiem po co)Mad Max napisał(a):To też celna uwaga - ostatnio jak był tam odcinek rozgrywany była też wewnątrz zrobiona strefa dla kibiców - druga strefa zrobiona przez kibiców była na wale, jak nie trudno się domyślić było na niej dużo więcej oglądajacychposejdon napisał(a):Bo nie ma gdzie tam ludzi upchnąć. Ponadto jest tam piękna darmowa trybuna.PeKa napisał(a):Tak właściwie to dlaczego FSO nie jest już odcinkiem Barbórki?
Kit_Car napisał(a):Co to się dzieje na Narodowym, że od 4 miejsca w dół straty ponad 40 sekund? W tym Kajto...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości