Moderator: SebaSTI
Nie wygląda mi to na trybunę tylko na scenę - bo jest podwyższenie i płaska "podłoga" - nie widać żeby montowali krzesełka (chyba że ta trybuna ma być stojąca) poza tym o ile dobrze widziałem to jest też oświetlenie sceniczne - zresztą jestem na PKP Warszawa Stadion codziennie więc jak się wyklaruje co też oni tam kombinują to napiszę.PeKa napisał(a):Powstaje pewnie trybuna.
Też mnie to zastanawia bo KJSy organizowane przez AK Polski bardzo często są tam rozgrywane. Przy czym część tego terenu ma być zagospodarowane przez tą inicjatywęPeKa napisał(a):Tak właściwie to dlaczego FSO nie jest już odcinkiem Barbórki?
PeKa napisał(a):Tak właściwie to dlaczego FSO nie jest już odcinkiem Barbórki?
Tak wiem na ostatnim Pucharze Jesieni była ta trasa wykorzystana.Tomek K napisał(a):Tor już istnieje, przynajmniej we wstępnej fazie. Trasa w dużej części wytyczona jest betonowymi zaporami, które są tam na stałe.
To też celna uwaga - ostatnio jak był tam odcinek rozgrywany była też wewnątrz zrobiona strefa dla kibiców - druga strefa zrobiona przez kibiców była na wale, jak nie trudno się domyślić było na niej dużo więcej oglądajacychposejdon napisał(a):PeKa napisał(a):Tak właściwie to dlaczego FSO nie jest już odcinkiem Barbórki?
Bo nie ma gdzie tam ludzi upchnąć. Ponadto jest tam piękna darmowa trybuna.
PeKa napisał(a):Rzecz w tym, że chce obejrzeć 3 odcinki, Służewiec, Bemowo i Stadion razem z historykami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości