Rajd Wawelski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » piątek, 7 paź 2005, 23:01

Niemogłem śledzić rally dziś ale Kus to powinien wpierd... dostać co to za symulacje jakieś pierwszy OS a on rezygnuje nie wyjeżdża z Parku :/ porażka. Szkoda Witasa bo niestety niepokazał na ile będzie go stać w czterołapie ale może będzie jeszcze jakaś okazja. Może jutro w PPZM pojedzie :)
Czekam do jutra o oby Kuzaj po czarnym jechał :)
Mroowa
S2000

Postprzez sumo » piątek, 7 paź 2005, 23:02

Mroowa napisał(a):Niemogłem śledzić rally dziś ale Kus to powinien wpierd... dostać co to za symulacje jakieś pierwszy OS a on rezygnuje nie wyjeżdża z Parku :/

pod Juniora ustawione, nie ma co :?

Brawo Gabryś..
sumo
N4

Postprzez bzyq » piątek, 7 paź 2005, 23:22

ja wlasnie dotarlem do domku po dlugich przygodach, i jestem rozzalony trochu. moze to tez przez to ze udalo nam sie mandat zlapac :P
po prostu z rajdami zaczyna sie dziac to samo jak w innych rzeczach w polsce...byle sie nachapac...postawa Kosciuszkow jest po prostu skandaliczna, i widac nie stawiaja na jazde ( co powinno miec miejsce ) tylko w kombinowanie. bleah..rzygac mi sie chce..jak Kosciuszko jest taki dobry, to niech to pokaze czy umie jezdzic, czy tylko umie sciemniac !!
a wracajac do rajdu.jak dla mnie bohaterami sa Gabrys, Turski, Nivette i Stanik. odpowiedno zinterpretowali haslo pod tytulem PROLOG, i z fantazja pokazali kibicom co i jak.a dzis to samo : Nivette i Stanik. piekne ratowanie stanika na OS6, a Nivette jako jeden z niewielu ( jak nie jedyny) boczo .
druga sprawa : nie wiecie co sie koniec koncow z Beltowskim stalo ?? bo doszly nas sluchy ze dacha strzelil, co by mnie nie zdziwilo, ale sedziowie mowili cos o padnietej skrzyni..swoja droga to jak wychodzilismy z parku maszyn, wyjezdzal bus servisowy Belta, to sie z kumplem popatrzylismy po sobie bo juz wiadomo bylo o co lotto :)

Grzyb OGNIA !!!!!!
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez ZOWA » piątek, 7 paź 2005, 23:46

bzyq napisał(a):ja wlasnie dotarlem do domku po dlugich przygodach, i jestem rozzalony trochu. moze to tez przez to ze udalo nam sie mandat zlapac :P
po prostu z rajdami zaczyna sie dziac to samo jak w innych rzeczach w polsce...byle sie nachapac...postawa Kosciuszkow jest po prostu skandaliczna, i widac nie stawiaja na jazde ( co powinno miec miejsce ) tylko w kombinowanie. bleah..rzygac mi sie chce..jak Kosciuszko jest taki dobry, to niech to pokaze czy umie jezdzic, czy tylko umie sciemniac !!
a wracajac do rajdu.jak dla mnie bohaterami sa Gabrys, Turski, Nivette i Stanik. odpowiedno zinterpretowali haslo pod tytulem PROLOG, i z fantazja pokazali kibicom co i jak.a dzis to samo : Nivette i Stanik. piekne ratowanie stanika na OS6, a Nivette jako jeden z niewielu ( jak nie jedyny) boczo .
druga sprawa : nie wiecie co sie koniec koncow z Beltowskim stalo ?? bo doszly nas sluchy ze dacha strzelil, co by mnie nie zdziwilo, ale sedziowie mowili cos o padnietej skrzyni..swoja droga to jak wychodzilismy z parku maszyn, wyjezdzal bus servisowy Belta, to sie z kumplem popatrzylismy po sobie bo juz wiadomo bylo o co lotto :)

Grzyb OGNIA !!!!!!
po pierwsze wytlumacz mi co to znaczy rzygac????po drugie kolego sympatyczny powiedz mi czy choc raz sie zajmowales organizacja jakiegos rajdu zebys mogl pisac ze organizacja byla zla????co do sciemniania to akurat najlepszy w te klocki jest jak widze z twojego radosnego okrzyku na dole twoj idol.bo nie pamietam juz kiedy ostatnio pojechal dobrze jakis rajd a zawsze sie wykrecal.dzis tez palnal w jablonke tak ze jablka zlecialy z drzewa.tyle co mam do powiedzenia na ten tamat i do dyskusji z Toba...
ZOWA
A6

Postprzez majkos » sobota, 8 paź 2005, 00:00

No nie Zowa.... czy trzeba organizować rajd by widzieć czy organiazcja jest dobra czy zła??? Rajd jaki jest każdy widzi więc uczestnictwo w organizacji nie ma nic wspólnego. A z tego co właśnie było na prologu to było źle...
Mniej emocji panowie i nie unosić się honorem lub patriotyzmem miejscowym :)
majkos
A5

Postprzez JoannaXP » sobota, 8 paź 2005, 00:02

ZOWA napisał(a):
bzyq napisał(a):ja wlasnie dotarlem do domku po dlugich przygodach, i jestem rozzalony trochu. moze to tez przez to ze udalo nam sie mandat zlapac :P

Grzyb OGNIA !!!!!!
po pierwsze wytlumacz mi co to znaczy rzygac????po drugie kolego sympatyczny powiedz mi czy choc raz sie zajmowales organizacja jakiegos rajdu zebys mogl pisac ze organizacja byla zla????co do sciemniania to akurat najlepszy w te klocki jest jak widze z twojego radosnego okrzyku na dole twoj idol.bo nie pamietam juz kiedy ostatnio pojechal dobrze jakis rajd a zawsze sie wykrecal.dzis tez palnal w jablonke tak ze jablka zlecialy z drzewa.tyle co mam do powiedzenia na ten tamat i do dyskusji z Toba...

oh jacy ci ludzie dzisiaj nerwowi :shock: moze przydaloby sie więcej spacerkow?
majkos napisał(a):Mniej emocji panowie i nie unosić się honorem lub patriotyzmem miejscowym :)

brawa dla tego pana :)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Kopernik » sobota, 8 paź 2005, 00:31

Gdyby nie bydło, którego nie dało się przypilnować , to organizacja nie byłaby taka zła. Fakt, że załogi były puszczane zbyt szybko, ale z powodu dresów na moście było 1,5h spóźnienia, a organizator miał ograniczoną czasem zgodę na zamknięcie dróg.

W zasadzie ten prolog ma więcej zalet niż wad. Był zdecydowanie najistotniejszą częścią rajdu z punktu widzenia promocji tego sportu. 50 tys. widzów w jednym miejscu robi wrażenie na sponsorach i pokazuje mediom, że należałoby się zainteresować rajdami. Dla dobra tego sportu módlmy się o jak największą liczbę takich prologów.

Co do dnia dzisiejszego - udało mi się ustrzelić tylko OS1 i 3. Zaraz po starcie do I odcinka pięknie bronił się przed drzewami Czoper. który generalnie miał problemy z opanowaniem swojego EvoVIII.
Bełtowski - skrzynia, nie dach(ktoś pytał).

Sprawa z Kusiem rzeczywiście mało elegancka, ale też nie ma się w tej chwili co podniecać. Seba nie przegrał mistrzostwa z powodu Kościuszków i Kusia.

Szacunek dla Gabrysia - jedynego kierowcy, który jest w stanie wytrzymać tempo Leszka.
Kopernik
N2

Postprzez felipe_RS » sobota, 8 paź 2005, 00:51

ja ogladalem dzis oesy: 1, 3, 6 :) dobre miejscowki, jestem zadowolony...

www.remedium.za.pl/rajd.htm

pozdro!!
felipe_RS

Postprzez Gucio » sobota, 8 paź 2005, 02:38

Jechałem w czwartek o piątej rano koło serwisu kuchara to sie pakowali.. :D
no i tomasz daje rade, a Gabi piękna niespodziewanka :D
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Gustaw » sobota, 8 paź 2005, 04:33

no to pora sie zbierac 8)
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez mda » sobota, 8 paź 2005, 09:49

ZOWA napisał(a):co do sciemniania to akurat najlepszy w te klocki jest jak widze z twojego radosnego okrzyku na dole twoj idol.bo nie pamietam juz kiedy ostatnio pojechal dobrze jakis rajd a zawsze sie wykrecal.dzis tez palnal w jablonke tak ze jablka zlecialy z drzewa.tyle co mam do powiedzenia na ten tamat i do dyskusji z Toba...

Ciekawe co ty na ten temat możesz powiedzieć, jak narazie to on jest najszybszy podczas tego radju, notuje czasy 3 lub 4 w generalce. Dobrze rajd pojechal na słowacji, w polsce tez niezle elmot, pozostale eliminacje to koszmar z powodu pecha, lub zlego przygotowania samochodu!!! Wyniki mowia same za siebie V-ce Mistrz Słowacji w Generalce, Mistrz Słowacji w a6, 2 Mijesce w generalce - Elmot, teraz tez jedzie szybko, i to nie on jest mistrzem w wykrecaniu sie... a poza tym to kazdy ma prawo walnac w drzewo, kolego!!!!!!
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez ŁukaszWRC » sobota, 8 paź 2005, 10:38

Ponoć OS7 został przerwany po wypadku załogi nr 00. Wolny przejazd.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez Banan » sobota, 8 paź 2005, 10:57

Najpierw pisali 00, pozniej 0, a teraz nic nie pisza, wiec nie wiadomo ktore zero wypadlo...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez krzychd » sobota, 8 paź 2005, 11:31

Grzyb stoin na OS 8, ciekawe co się dzieje.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Kopernik » sobota, 8 paź 2005, 11:33

Ponoć ktoś został potrącony podczas przejazdu PZM
Kopernik
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP