Czekam do jutra o oby Kuzaj po czarnym jechał

Moderator: SebaSTI
po pierwsze wytlumacz mi co to znaczy rzygac????po drugie kolego sympatyczny powiedz mi czy choc raz sie zajmowales organizacja jakiegos rajdu zebys mogl pisac ze organizacja byla zla????co do sciemniania to akurat najlepszy w te klocki jest jak widze z twojego radosnego okrzyku na dole twoj idol.bo nie pamietam juz kiedy ostatnio pojechal dobrze jakis rajd a zawsze sie wykrecal.dzis tez palnal w jablonke tak ze jablka zlecialy z drzewa.tyle co mam do powiedzenia na ten tamat i do dyskusji z Toba...bzyq napisał(a):ja wlasnie dotarlem do domku po dlugich przygodach, i jestem rozzalony trochu. moze to tez przez to ze udalo nam sie mandat zlapac
po prostu z rajdami zaczyna sie dziac to samo jak w innych rzeczach w polsce...byle sie nachapac...postawa Kosciuszkow jest po prostu skandaliczna, i widac nie stawiaja na jazde ( co powinno miec miejsce ) tylko w kombinowanie. bleah..rzygac mi sie chce..jak Kosciuszko jest taki dobry, to niech to pokaze czy umie jezdzic, czy tylko umie sciemniac !!
a wracajac do rajdu.jak dla mnie bohaterami sa Gabrys, Turski, Nivette i Stanik. odpowiedno zinterpretowali haslo pod tytulem PROLOG, i z fantazja pokazali kibicom co i jak.a dzis to samo : Nivette i Stanik. piekne ratowanie stanika na OS6, a Nivette jako jeden z niewielu ( jak nie jedyny) boczo .
druga sprawa : nie wiecie co sie koniec koncow z Beltowskim stalo ?? bo doszly nas sluchy ze dacha strzelil, co by mnie nie zdziwilo, ale sedziowie mowili cos o padnietej skrzyni..swoja droga to jak wychodzilismy z parku maszyn, wyjezdzal bus servisowy Belta, to sie z kumplem popatrzylismy po sobie bo juz wiadomo bylo o co lotto
Grzyb OGNIA !!!!!!
ZOWA napisał(a):po pierwsze wytlumacz mi co to znaczy rzygac????po drugie kolego sympatyczny powiedz mi czy choc raz sie zajmowales organizacja jakiegos rajdu zebys mogl pisac ze organizacja byla zla????co do sciemniania to akurat najlepszy w te klocki jest jak widze z twojego radosnego okrzyku na dole twoj idol.bo nie pamietam juz kiedy ostatnio pojechal dobrze jakis rajd a zawsze sie wykrecal.dzis tez palnal w jablonke tak ze jablka zlecialy z drzewa.tyle co mam do powiedzenia na ten tamat i do dyskusji z Toba...bzyq napisał(a):ja wlasnie dotarlem do domku po dlugich przygodach, i jestem rozzalony trochu. moze to tez przez to ze udalo nam sie mandat zlapac
po prostu z rajdami zaczyna sie dziac to samo jak w innych rzeczach w polsce...byle sie nachapac...postawa Kosciuszkow jest po prostu skandaliczna, i widac nie stawiaja na jazde ( co powinno miec miejsce ) tylko w kombinowanie. bleah..rzygac mi sie chce..jak Kosciuszko jest taki dobry, to niech to pokaze czy umie jezdzic, czy tylko umie sciemniac !!
a wracajac do rajdu.jak dla mnie bohaterami sa Gabrys, Turski, Nivette i Stanik. odpowiedno zinterpretowali haslo pod tytulem PROLOG, i z fantazja pokazali kibicom co i jak.a dzis to samo : Nivette i Stanik. piekne ratowanie stanika na OS6, a Nivette jako jeden z niewielu ( jak nie jedyny) boczo .
druga sprawa : nie wiecie co sie koniec koncow z Beltowskim stalo ?? bo doszly nas sluchy ze dacha strzelil, co by mnie nie zdziwilo, ale sedziowie mowili cos o padnietej skrzyni..swoja droga to jak wychodzilismy z parku maszyn, wyjezdzal bus servisowy Belta, to sie z kumplem popatrzylismy po sobie bo juz wiadomo bylo o co lotto
Grzyb OGNIA !!!!!!
majkos napisał(a):Mniej emocji panowie i nie unosić się honorem lub patriotyzmem miejscowym
ZOWA napisał(a):co do sciemniania to akurat najlepszy w te klocki jest jak widze z twojego radosnego okrzyku na dole twoj idol.bo nie pamietam juz kiedy ostatnio pojechal dobrze jakis rajd a zawsze sie wykrecal.dzis tez palnal w jablonke tak ze jablka zlecialy z drzewa.tyle co mam do powiedzenia na ten tamat i do dyskusji z Toba...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości