Wielkontent napisał(a):Co do Drzewa Typy (nowy gatunek rosnący w okolicach Wisły i Ustronia!), dziwne iż tylko dla niego stało się ono problemem.
Sorki za offa.
Widzę chłopcze że czytanie ze zrozumieniem boli ale to już nie mój problem

Moderator: SebaSTI
Wielkontent napisał(a):Co do Drzewa Typy (nowy gatunek rosnący w okolicach Wisły i Ustronia!), dziwne iż tylko dla niego stało się ono problemem.
Wielkontent napisał(a):viper, ale konkretnie - jaki błąd popełnił dyrektor rajdu? napisz, proszę
Wielkontent napisał(a):viper, nie wiem skąd wiesz co powiedział dyrektor rajdu zalogom, ale obawiam się, że powiedział o tym co on sam moze zrobić w temacie spóźnienia. Co do decyzji ZSS, jako sędzia z długoletnim doświadczeniem, z pewnością wiedział, że ZSS jako organ sprawujący faktyczną władzę podczas rajdu, może ponownie zająć się sprawą, niezależnie czy ktoś go o to poprosi. W ogóle mam wątpliwości czy dyrektor rajdu miał kompetencje aby anulować kary, moze mógł zmienić godzinę startu załóg?
Wloch a ty? napisał(a):Viper Ciebie proszę nie odpisuj mi.... Do Kaczyńskiego napisz... jak już musisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości